Regles de la comunitat

Et donem la benvinguda a Tinder!
Tinder és el lloc on pots trobar gent amb qui connectar de veritat. Comença amb un Match™. De vegades tot flueix. De vegades no. I de vegades, parlar porta a alguna cosa més. Les oportunitats són contínues. Les possibilitats són infinites. Tothom (mentre sigui adult) pot venir aquí a explorar.

Volem que Tinder sigui un espai divertit, segur i inclusiu on qualsevol persona pugui ser ella mateixa mentre coneix gent. Per això serveixen aquestes Regles de la comunitat: per a establir expectatives pel comportament de tothom, tant dins com fora de l'app. Així que segueix llegint; no seguir aquestes directrius pot tenir conseqüències reals, des d'una advertència fins a una expulsió.

Regles de Tinder:

Tingues en compte els límits. Els nivells de comoditat varien d'una persona a una altra. És per això que no permetem la nuesa, el contingut sexual, els desitjos sexuals ni la cerca de sexe al teu perfil públic. Si estàs en una conversa privada, tot això està bé sempre que totes les persones involucrades hi estiguin d'acord. El consentiment importa.

Comparteix amb cautela i consideració . No difonguis públicament la teva informació personal ni maneres en què la gent pugui contactar amb tu (no mostris públicament coses com ara números de telèfon, correus electrònics o identificadors de xarxes socials). Compartir el teu número de compte bancari o la contrasenya del correu electrònic sempre és una mala idea. Tampoc demanis als altres que t'enviïn les seves dades personals. Ves amb compte quan enviïs diners a altres persones. És més, potser serà millor que no ho facis.

Evita els continguts violents. Promovem la positivitat i no tolerarem cap tipus de contingut violent que inclogui sang, mort, imatges o descripcions d'actes violents (contra humans o animals), ús d'armes i qualsevol cosa que promogui o glorifiqui l'autolesió.

Si creiem que hi ha un risc de dany imminent, podem prendre mesures per ajudar, com ara contactar directament amb recursos de crisi.

Fes connexions personals, no empresarials. No anunciïs, promocionis, comparteixis les teves xarxes socials per guanyar seguidors, vendre coses, recaptar fons o fer campanya. Això també significa que Tinder no és el lloc per a cap tipus de treball sexual, serveis d'acompanyament o relacions compensades. Així que no, res de fer servir Tinder per trobar la teva sugarmamma.

Sigues tu mateix. La gent vol conèixer el teu veritable jo. No a una persona que no existeix. No creïs un compte fals ni pretenguis ser algú que no ets, encara que només sigui per diversió.

Comunicat des del respecte. Parlar amb gent nova pot ser complicat, sobretot quan interactues amb persones de tot tipus. Amb respecte s'arriba més lluny

Si la conversa es torça inesperadament i et molesta o t'enfades, fes una pausa i reflexiona abans de reaccionar. No es permetrà cap tipus d'assetjament, amenaça, intimidació, doxing, sextorsió, xantatge, o qualsevol cosa feta amb la intenció de causar dany.

Tinder no és un lloc per a l'odi. Mai recolzarem el racisme, el fanatisme, l'odi o la violència basats en qui és algú, com s'identifica o com es veu. Això inclou (però no es limita a) la raça, l'ètnia, l'afiliació religiosa, la discapacitat, el físic, el gènere, la identitat de gènere, l'edat, l'origen nacional o l'orientació sexual d'algú. Si veus algú que no compleix els teus criteris personals, swipeja a l'esquerra o desfés el match i a una altra cosa. No els denunciïs tret que creguis que han infringit les nostres polítiques.

Sigues amable i no facis mal a ningú. Es prendrà molt seriosament qualsevol acte o comportament que suggereixi, tingui la intenció o causi un dany a un altre membre, ja sigui en línia o fora d'ella, física o digitalment. Això inclou qualsevol cosa que demani o inciti a fer mal.

Si algú t'ha ferit a Tinder: primer, si us plau, cuidat. Pren-te un temps per decidir què necessites per sanar, ja siguin mesures de responsabilitat, divulgació, suport o tot el que s'ha indicat anteriorment. Si això inclou informar-nos del dany, posa't en contacte amb nosaltres. Estem aquí per a tu.

Només adults. Has de tenir com a mínim 18 anys per utilitzar Tinder. Això també implica que no permetem fotos de menors no acompanyats o sense roba, incloses fotos de tu de petit, per molt adorable que fossis llavors.

Compleix la llei. No es permet contingut ni activitats il·legals. Això vol dir que no pots utilitzar Tinder per comprar o vendre medicaments o productes falsificats, ni demanar ajuda per infringir la llei. Definitivament, no tolerarem que ningú faci servir Tinder per defensar o participar en cap tipus de dany relacionat amb menors o tràfic de persones.

Un compte per persona. Cada compte només pot tenir un propietari. Per motius logístics i de privacitat, no podem admetre que diverses persones accedeixin al mateix compte. Cada persona n'ha de tenir el seu.

Aquest és el teu espai, publica el teu propi contingut. No publiquis imatges ni missatges privats d'altres persones tret que t'hagin donat el consentiment per fer-ho. No publiquis treballs amb drets d'autor o marca registrada d'altres persones.

A Tinder, l'honestetat és el més important. No abusis de Tinder. No utilitzis Tinder per difondre informació falsa o enganyosa. No enviïs spam amb enllaços nocius o contingut no sol·licitat. No creïs comptes massius. No utilitzis Tinder per manipular, estafar o fer que la gent t'enviï diners o qualsevol altra cosa. No enviïs informes enganyosos. No utilitzis apps de tercers per desbloquejar funcions o jugar amb el sistema.

Per mantenir-te en actiu, no desapareguis. Si no inicies sessió al teu compte de Tinder en dos anys, assumirem que està zzZZzzZ i és possible que l'eliminem per inactivitat. Així que, si vols que et vegin a l'app, només has d'iniciar sessió de tant en tant.

Denunciar

Com a membre de la comunitat de Tinder, t'animem a que facis servir la teva veu i parlis. Si algú et fa mal, t'incomoda o infringeix les nostres Regles de la comunitat, denuncia'l. El teu informe és sempre confidencial. Al denunciar, pots ajudar-nos a aturar els comportaments nocius i protegir els altres.

Impacte

Ens prenem molt seriosament les nostres Regles de la comunitat i l'impacte que tenen a la nostra comunitat. Farem tot el possible per assegurar-nos que la gent les segueixi. Tenim un sistema d'avís, però si les infraccions continuen o si la infracció és greu, respondrem en conseqüència.

Ens reservem el dret d'investigar i/o cancel·lar els comptes sense un reemborsament de cap compra si trobem que has fet un ús indegut del Servei o t'has comportat d'una manera que Tinder considera inadequada, il·legal o infringint les nostres Regles de la comunitat o Termes d'ús, incloses les accions o comunicacions que es produeixin fora del Servei però que involucrin altres persones que has conegut a través del Servei.