Fællesskabets Retningslinjer

Velkommen til Tinder!
Tinder er stedet, hvor meningsfulde forbindelser opstår. Det hele starter med et swipe™. Nogle gange slår det gnister. Nogle gange gør det ikke. Og nogle gange fører en enkel samtale til meget mere. Her kan alt ske. Mulighederne er uendelige. Og alle (voksne) er velkomne til at være med.

Vi ønsker, at Tinder skal være et sjovt, sikkert og inkluderende sted, hvor alle kan være sig selv og møde nye, spændende mennesker. Det er derfor, vi har sammensat Fællesskabets Retningslinjer — disse beskriver de forventninger, vi har til vores medlemmers opførsel på vores app, og når de mødes med andre medlemmer andre steder end Tinder. Så læs endelig videre — for hvis du ikke følger disse retningslinjer, kan det have konsekvenser for din oplevelse på Tinder og i alvorlige tilfælde føre til, at din konto udelukkes.

Tinders reglement:

Respektér andres grænser. Vi har alle forskellige grænser. Det er derfor, vi ikke tillader nøgenhed, seksuelt indhold eller udtalt søgen efter sex eller bestemte seksuelle aktiviteter på din offentlige profil. Disse er okay i private samtaler, hvor alle har lyst til at snakke om seksuelle emner. Samtykke er vigtigt.

Del indhold og oplysninger forsigtigt og velovervejet . Du må ikke offentliggøre personlige oplysninger eller måder, hvorpå andre kan komme i kontakt med dig (dvs. oplysninger såsom dit telefonnummer, din e-mailadresse eller dine brugernavne på de sociale medier). Og husk nu, at det altid er en rigtig dårlig idé at dele dine bankoplysninger eller adgangskoder. Du skal heller ikke bede andre om at sende deres personlige oplysninger til dig. Og vær altid varsom, når du sender penge til andre. Det er faktisk bedst helt at undlade at gøre dette.

Hold dig fra voldeligt indhold. Hos Tinder fremmer vi positivitet, og vi tolererer ikke nogen former for voldeligt indhold, der indeholder billeder eller beskrivelser af fysisk eller psykisk skade eller død — der involverer hverken mennesker eller dyr — eller brug af våben eller nogen former for indhold, der opfordrer eller forherliger selvskade.

Hvis vi mener, at der er risiko for forestående skade, kan vi tage forskellige skridt for at afhjælpe situationen, såsom at kontakte organisationer, der tilbyder krisehjælp, direkte.

Skab personlige forbindelser, ikke forretningsforbindelser. Du skal ikke reklamere eller annoncere for dig selv eller dele dine brugernavne på de sociale medier med henblik på at få flere følgere, sælge ting, indsamle penge til forskellige formål eller føre nogen former for kampagner. Det betyder også, at Tinder ikke er det rette sted for nogen former for sexarbejde, escort-tjenester eller forhold, hvor penge eller tjenester indgår som en form for kompensering. Så nej — du skal ikke bruge Tinder til at finde en sugar mamma.

Vær dig selv. Vi vil alle gerne møde den rigtige dig. Ikke en, der leger Karl Smart i en fart. Du må ikke oprette falske konti eller lade som om, du er en anden — heller ikke selv om det bare er for sjov.

Tal pæn og ordentligt til hinanden. Det kan være svært at tale med nye mennesker, især når man har mulighed for at møde mennesker fra alle mulige forskellige baggrund. Bare husk at man kommer langt med gode manerer og respekt.

Hvis du og din samtalepartner går skævt af hinanden, og du føler dig ked af det eller vred grundet jeres samtale, så stop og tænk dig om, inden du reagerer. Chikane, trusler, mobning, intimidering, doxing, sextortion afpresning eller andre ting, der med fortsæt gøres for at skade andre, er ikke tilladt.

Nultolerance overfor had Vi vil aldrig tolerere racisme, had eller vold, der er baseret på en persons identitet eller baggrund, eller hvordan de ser ud. Dette omfatter (men er ikke begrænset til) andres etnicitet, religion, handicap, fysiske udtryk, køn eller kønsidentiet, alder, nationalitet eller oprindelse eller seksuelle orientering. Hvis du ser en person, der ikke opfylder dine personlige ønsker, så kan du enten swipe til venstre eller fjerne jeres match og så komme videre derfra. Du skal ikke rapportere andre, medmindre du mener, de har overtrådt vores politikker.

Vær altid venlig, ikke skadelig. Alle former for handlinger eller adfærd, der har til hensigt at skade andre eller forårsager skade — uanset om dette foregår offline, fysisk eller digitalt — vil blive taget meget alvorligt af os. Dette inkluderer alle former for opfordringer til skadelig opførsel.

Hvis en person på Tinder har skadet dig fysisk eller psykisk, skal du først og fremmest passe på dig selv og sikre dig, at du er okay. Derefter anbefaler vi, at du overvejer, hvilken slags hjælp du har brug for til at komme videre — dette kan eks. være, at personen holdes ansvarlig for sine handlinger, at du modtager professionel hjælp, eller begge dele. Hvis dette indebærer, at du rapporterer sagen til os, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi er her for dig.

Tinder er kun for voksne. Du skal være 18 år eller derover for at bruge Tinder. Det betyder også, at vi ikke tillader billeder af uledsagede eller lettere påklædte mindreårige; dette inkluderer billeder af dig selv som barn — uanset hvor nuttet du var dengang.

Overhold gældende lovgivning. Vi tillader ingen former for ulovligt indhold eller aktiviteter på Tinder — punktum. Dette betyder, at du ikke kan bruge Tinder til at købe eller sælge rusmidler eller hælervarer eller søge om hjælp til at begå lovbrud. Vi tolererer på ingen måde, hvis nogen af vores brugere benytter Tinder til at advokere for eller deltage i nogen former for trafficking eller skadelig opførsel, der involverer mindreårige.

Én konto — én person. Hver konto må kun have én ejer. Af logistiske årsager og af hensyntagen til vores brugeres privatliv kan vi ikke understøtte tilfælde, hvor flere personer tilgår den samme konto; hver enkelt person skal altså have sin egen Tinder-konto.

Dette er dit space, så slå dit eget indhold op. Du må ikke slå billeder af eller private beskeder fra andre personer op på din profil, medmindre vedkommende har givet dig deres samtykke til det. Du må heller ikke slå værker, der er beskyttet af andre personers ophavsret eller varemærker, op.

Vær et ærligt og oprigtigt medlem af Tinders fællesskab. Du må ikke misbruge Tinder. Du må ikke benytte Tinder til at sprede falske eller vildledende oplysninger. Du må ikke spamme din profil eller andre brugere med skadelige links eller uopfordret indhold. Du må ikke oprette massekonti. Du må ikke bruge Tinder til at manipulere eller snyde andre eller til at få andre brugere til at sende dig penge eller andre ting. Du må ikke indsende misvisende rapporter. Du må ikke benytte apps fra tredjeparter til at låse op for funktioner eller omgås Tinders systemer.

Bliv hængende og forbliv aktiv. Hvis du ikke logger på din Tinder-konto i to år, går vi ud fra, at den er zzzZZZzzZZ, og derfor kan vi i dette tilfælde slette den grundet inaktivitet. Så hvis du stadig gerne vil ses i appen, skal du bare huske at logge på din konto fra tid til anden.

Rapportering af andre konti

Som medlem af Tinders fællesskab opfordrer vi dig til at sige din mening og sige fra, hvis der er brug for det. Hvis en anden bruger gør dig ondt, får dig til at føle dig utilpas eller på andre måder overtræder Fællesskabets Retningslinjer — så rapportér det. Din rapport er altid fortrolig. Når du rapporterer upassende opførsel til os, kan du hjælpe os til at stoppe skadelig opførsel og beskytte andre brugere.

Indvirkninger

Vi tager Fællesskabets Retningslinjer og den indvirkning, disse har på vores fællesskab, meget alvorligt. Derfor gør vi også alt, hvad vi kan, for at sikre os, at vores medlemmer overholder dem. Vi benytter et advarselssystem, men hvis overtrædelser fortsætter, eller hvis en enkelt overtrædelse er særligt alvorlig, vil dette have konsekvenser for den pågældende konto.

Vi forbeholder os retten til at undersøge og/eller opsige din konto uden tilbagebetaling af eventuelle køb, hvis vi konkluderer, at du har misbrugt vores tjeneste eller optrådt på en måde, som Tinder betragter som upassende, ulovlig eller i modstrid med Fællesskabets Retningslinjer eller vores Brugsvilkår; dette inkluderer handlinger eller kommunikationer, der forekommer andetsteds end vores tjeneste, men som involverer andre personer, du har mødt gennem tjenesten.