Közösségi irányelvek

Üdvözlünk a Tinderen!
A Tinderen valóban értelmes kapcsolatok jöhetnek létre. Minden egy húzással kezdődik! Van, hogy összeilletek. Van, hogy nem. Néha pedig a beszéd többre vezet. Számtalan lehetőség! Végtelen esély! Mindenkit (aki felnőtt) szívesen látunk.

Azt szeretnénk, hogy a Tinder egy szórakoztató, biztonságos és befogadó tér legyen, ahol bárki önmaga lehet, miközben megismerhet másokat. Éppen erre szolgálnak ezek a Közösségi irányelvek – hogy mindenki viselkedésével (az alkalmazáson belül és kívül egyaránt) szemben elvárásokat fogalmazzon meg. Szóval olvass tovább; az irányelvek be nem tartása valódi következményekkel járhat – a figyelmeztetéstől a letiltásig.

A Tinder szabályai:

Figyelj a határokra. Az, hogy kinek mi fér bele, személyenként változó. Éppen ezért nem engedélyezzük a nyilvános profilodon a meztelenséget, a szexuális tartalmakat, a szexuális vágyak kifejezését vagy a szexuális kapcsolat keresését. Ha ezek magánbeszélgetésben szerepelnek, az rendben van, ha ez mindenkinek megfelel. A beleegyezés fontos!

Óvatosan és megfontoltan ossz meg . Ne tedd közzé nyilvánosan a személyes adataid, illetve ne adj rá módot, hogy az emberek kapcsolatba léphessenek veled (ne jeleníts meg nyilvánosan olyan adatokat, mint a telefonszámod, az e-mail-címed vagy a közösségi oldalaid). A bankszámlaszámok vagy az e-mail-jelszavak megosztása soha nem jó ötlet! Ne kérd másoktól sem, hogy küldjék el a személyes adataikat. Legyél óvatos, amikor pénzt küldesz másoknak. De talán inkább soha ne is küldj!

Kerüld az erőszakos tartalmakat. Támogatjuk a pozitivitást, és nem tűrünk el semmiféle erőszakos tartalmat, amely vért, halált, (emberek vagy állatok ellen elkövetett) erőszakos cselekményeket ábrázoló képeket vagy leírásokat, fegyverhasználatot és bármit olyat tartalmaz, amely a saját magunk károsítását támogatja vagy dicsőíti.

Ha úgy gondoljuk, hogy közvetlen kár veszélye áll fenn valakinél, lépéseket tehetünk a segítségnyújtás érdekében, például közvetlenül kapcsolatba léphetünk az illetővel, és krízishelyzetben hasznos forrásokat oszthatunk meg vele.

Személyes kapcsolatokat teremts, ne üzleti kapcsolatokat. Ne hirdess vagy népszerűsíts, ne oszd meg a közösségi oldalaid követők szerzésére, különféle holmik eladására, adománygyűjtésre vagy kampányra. Ez azt is jelenti, hogy a Tinder nem a megfelelő hely szexmunkára, escort szolgáltatásokra vagy fizetett kapcsolatokra. Tehát ne – ne használd a Tindert a „cukormamid” megtalálására.

Egyszerűen csak legyél önmagad. Az emberek az igazi éned szeretnék megismerni. Nem a hamis személyiséged. Ne hozz létre hamis fiókot, és ne színleld magad valaki másnak, szórakozásból sem.

Tisztelettel kommunikálj. Az új emberekkel való beszélgetés trükkös lehet, különösen akkor, ha az élet különböző területeiről érintkezel emberekkel. A tisztelet sok jóhoz elvezet.

Ha a beszélgetés váratlanul balul sül el, és azon kapod magad, hogy ideges vagy dühös leszel, állj meg, és gondolkodj el egy kicsit, még mielőtt reagálnál. A zaklatás, fenyegetés, piszkálódás, megfélemlítés, mások privát adatainak nyilvános megosztása, szexuális tartalommal való fenyegetőzés, zsarolás vagy bármilyen olyan tett, amit szándékosan követnek el valaki ellen, hogy kárt okozzanak, nem megengedett.

A Tinder nem a gyűlölet helye. Soha nem fogunk kiállni a rasszizmus, a fanatizmus, a gyűlölet vagy az erőszak mellett az alapján, hogy kiről van szó, hogyan azonosítja magát vagy hogy néz ki. Ide tartozik (de nem kizárólagosan) a faji, etnikai hovatartozás, vallási hovatartozás, fogyatékosság, testi hovatartozás, nem, nemi identitás, életkor, nemzeti származás vagy szexuális irányultság. Ha olyan személyt látsz, aki nem felel meg a személyes feltételeidnek, húzz balra, vagy töröld a matchelést, és lépj tovább. Ne jelentsd, hacsak nem gondolod úgy, hogy az adott személy megsértette az irányelveinket.

A kedvesség vezéreljen, ne árts másoknak. Minden olyan cselekedet vagy viselkedést, amely egy másik tagra nézve - akár online, akár offline, fizikailag vagy digitálisan - kárt sugall, kárt okozni szándékozik vagy okoz, nagyon komolyan veszünk. Ez magában foglalja mindazt, ami kárt okoz vagy arra buzdít.

Ha valaki megbántott a Tinderen: először is, kérjük, vigyázz magadra, másodszor pedig szánj egy kis időt annak eldöntésére, hogy milyen megoldásra van szükséged, legyen az elszámoltathatósági intézkedés, nyilvánosságra hozatal, támogatás vagy a fentiek mindegyike. Ha ez magában foglalja a kár bejelentését is, kérjük, lépj kapcsolatba velünk. Itt vagyunk neked.

Csak felnőttek. A Tinder használatához be kell töltened a 18. életévedet. Ez azt is jelenti, hogy nem engedélyezzük a kísérő vagy ruha nélküli kiskorúak fényképeit, beleértve a fiatalabb fotóidat is, függetlenül attól, hogy milyen aranyos voltál akkoriban.

Tartsd be a törvényt. Semmilyen illegális tartalom vagy tevékenység nem megengedett. Ez azt jelenti, hogy nem használhatod a Tindert gyógyszerek vagy hamisított áruk vásárlására vagy eladására, illetve nem kérhetsz segítséget a törvény megszegéséhez. Nem fogjuk eltűrni, hogy bárki is használja a Tindert kiskorúakat vagy embercsempészetet érintő bármilyen cselekedet támogatására vagy abban való részvételre.

Személyenként egy fiók. Minden fióknak csak egy tulajdonosa lehet. Logisztikai és adatvédelmi okokból nem támogatjuk, hogy ugyanahhoz a fiókhoz több ember is hozzáférjen, mindenkinek saját fiókkal kell rendelkeznie.

Ez a te tered, a saját tartalmaid tedd közzé. Ne tegyél közzé képeket vagy privát üzeneteket másoktól, hacsak nem kaptál rá engedélyt. Ne tegyél közzé olyan művet, amelyet mások szerzői joga vagy védjegye véd.

Legyél őszinte tagja a Tinder-közösségnek. Ne élj vissza a Tinderrel. Ne használd a Tindert hamis vagy félrevezető információk terjesztésére. Ne küldj káros spam linkeket vagy kéretlen tartalmakat. Ne hozz létre tömeges fiókokat. Ne használd a Tindert manipulációra, átverésre vagy arra, hogy pénzt vagy bármi mást küldjenek neked. Ne nyújts be félrevezető jelentéseket. Ne használj harmadik féltől származó alkalmazásokat a funkciók feloldására vagy a rendszer kijátszására.

Legyél velünk, hogy aktív maradj. Ha két éven belül nem jelentkezel be Tinder-fiókodba, azt feltételezzük, hogy téli álmot alszol, és inaktivitás miatt törölhetjük. Tehát ha látszódni szeretnél az alkalmazásban, időnként jelentkezz be.

Jelentés

A Tinder-közösség tagjaként arra buzdítunk, hogy szólj, ha problémádd van, és beszélj róla őszintén. Ha valaki kárt okoz neked, kényelmetlen helyzetbe hoz, vagy megsérti Közösségi irányelveinket, jelentsd. A jelentésed mindig bizalmas. Azzal, hogy jelented, segíthetsz nekünk a káros viselkedések megállításában és mások védelmében.

Kiváltott hatás

Komolyan vesszük Közösségi irányelveinket és azok közösségünkre gyakorolt hatását. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az emberek betartsák őket. Rendelkezünk egy figyelmeztető rendszerrel, de ha a jogsértések folytatódnak, vagy ha a jogsértés súlyos, akkor ennek megfelelően reagálunk.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy kivizsgáljuk és/vagy megszüntessük a fiókokat a vásárlások visszatérítése nélkül, ha úgy találjuk, hogy visszaéltél a Szolgáltatással, vagy a Tinder által nem megfelelően, törvénytelenül vagy a Közösségi irányelveinket vagy Használati feltételeinket sértő módon viselkedtél, beleértve azokat a cselekedeteket vagy olyan kommunikációt is, amelyek a Szolgáltatáson kívül történnek, de olyan személyeket érintenek, akiket a Szolgáltatáson keresztül ismertél meg.