Regulile Comunității

Bun venit la Tinder!
Tinder este locul unde poți găsi conexiuni prețioase. Începe cu o Glisare. Uneori dai clic. Uneori nu. Și uneori conversațiile duc mai departe. Sunt multe oportunități. Posibilitățile sunt nenumărate. Toți (adulții) sunt invitați să exploreze.

Vrem Tinder să fie un spațiu distractiv, sigur și incluziv unde fiecare poate să se simtă bine în timp ce cunoaște alte persoane. De aceea există Regulile comunității–să seteze așteptările pentru comportamentul fiecăruia, în interiorul și în afara aplicației. Așadar, continuă să citești; dacă nu respecți regulile, există consecințe adevărate - de la un avertisment la interzicere.

Regulile Tinder:

Ia în calcul limitele. Nivelul de confort variază de la persoană la persoană. De aceea, nu permitem nuditate, conținut sexual, dorințe sexuale sau căutarea de sex afișată la profilul public. Dacă ești într-o conversație privată, aceste lucruri sunt ok, atât timp cât toată lumea este de acord. Consimţământul contează.

Distribuie cu precauție și grijă . Nu-ți afișa în mod public informațiile personale sau modurile în care oamenii se pot conecta cu tine (fără afișări publice ale numărului de telefon, adrese de email sau date de pe rețelele de socializare). Să îți distribui numerele contului bancar sau parola de la email este întotdeauna o idee rea. Nu le cere nici altor persoane informații personale. Ai grijă când trimiți bani altor persoane. Sau mai bine nu trimite deloc.

Stai departe de conținut violent. Promovăm pozitivitatea și nu vom tolera niciun fel de conținut violent care conține sânge, moarte, imagini sau descrieri de acte violente (împotriva oamenilor sau animalelor), folosirea armelor și orice lucru care promovează sau ridică în slăvi auto-vătămarea.

Dacă credem că există riscul unei răniri iminente, este posibil să luăm măsuri ca să ajutăm, cum ar fi să oferim direct resurse de criză.

Fă conexiuni personale, nu profesionale. Nu face reclamă, nu promova sau distribui datele tale de pe rețelele de socializare pentru a obține urmăritori, pentru a vinde lucruri, a strânge bani sau a face campanii. Asta înseamnă și faptul că Tinder nu e locul potrivit pentru muncă sexuală, servicii de escorte sau relații remunerate financiar. Așadar, nu–nu folosi Tinder ca să-ți găsești o parteneră care să te întrețină.

Fii autentic/ă. Oamenii vor să cunoască cine ești tu cu adevărat. Nu un personaj fals. Nu crea un cont fals și nu pretinde că ești altcineva, chiar dacă o faci doar ca să te distrezi.

Comunică cu respect. Să vorbești cu persoane noi poate fi provocator, mai ales dacă interacționezi cu persoane cu experiențe de viață diverse. Respectul contează foarte mult.

Dacă vezi că o conversație merge foarte rău și te simți supărat/ă sau enervat/ă–fă o pauză și reflectează înainte să reacționezi. Nu sunt permise hărțuirea, amenințările, bullyingul, intimidarea, șantajul sexual sau orice lucru făcut cu intențiile rele pentru a provoca daune.

Tinder nu este locul pentru ură. Nu o să tolerăm niciodată rasismul, ura, bigotismul sau violența pe baza identității unei persoane, modul în care se identifică sau cum arată. Aceasta include (dar fără a se limita la) rasa, etnia, apartenența religioasă, dizabilitățile, caracterul fizic, sexul, identitatea de gen, vârsta, originea națională sau orientarea sexuală a unei persoane. Dacă vezi o persoană care nu corespunde cu criteriile tale personale, glisează la stânga sau anulează compatibilitatea și treci mai departe. Nu raporta o persoană decât dacă ești de părere că au încălcat politicile noastre.

Începe cu generozitate, nu cu rău. Orice acte sau comportamente care sugerează, intenționează sau cauzează rău altui membru/altei membre - fie online sau offline, fizic sau digital - vor fi luate în serios. Aici intră și orice încurajări ale agresiunilor.

Dacă cineva te-a rănit pe Tinder: mai întâi, ai grijă de tine, și apoi, acordă timp ca să decizi ce anume ai nevoie să vindeci, dacă ai nevoie de măsuri de tragere la răspundere, dezvăluiri, sprijin, sau toate cele de mai sus. Dacă acest lucru include să raportezi ce ți s-a întâmplat, te rugăm să o faci. Suntem aici pentru tine.

Doar adulți. Trebuie să ai 18 ani sau mai mult pentru a folosi Tinder. Asta înseamnă că nu permitem fotografii cu persoane minore dezbrăcate sau fără companie, inclusiv fotografii cu tine când erai mai tânăr/ă–indiferent cât de adorabil/ă erai atunci.

Respectăm legea. Nu este permis conținutul sau activitățile ilegale. Asta înseamnă că nu poți folosi Tinder ca să vinzi sau ca să cumperi droguri sau bunuri contrafăcute, sau să ceri asistență ca să poți încălca legea. Nu vom tolera nicio persoană care folosește Tinder pentru a încuraja sau a participa la vătămări ale minorilor sau trafic de persoane.

Un singur cont per persoană. Fiecare cont poate avea un singur proprietar. Din motive logistice și de confidențialitate, nu acceptăm ca mai multe persoane să acceseze același cont, fiecare persoană trebuie să aibă propriul cont.

Acesta e spațiul tău, postează propriul conținut. Nu posta imagini sau mesaje private de la alte persoane decât dacă ai primit consimţământ să faci acest lucru. Nu posta lucrări care sunt mărci înregistrate sau aparțin altor persoane.

Fii un membru onest al comunității Tinder. Nu abuza Tinder. Nu folosi Tinder ca să răspândești informații false sau înșelătoare. Nu trimite linkuri dăunătoare sau conținut nesolicitat. Nu crea conturi în masă. Nu folosi Tinder ca să manipulezi, să înșeli sau să convingi oamenii să-ți trimită bani sau orice altceva. Nu trimite rapoarte înșelătoare. Nu folosi aplicații terțe pentru a debloca opțiuni sau a înșela sistemul.

Rămâi pe aproape ca să rămâi activ. Dacă nu te conectezi la contul Tinder timp de doi ani, o să presupunem că e zzZZzzZ și este posibil să îl ștergem pentru lipsa de activitate. Așadar, dacă vrei să fii văzut/ă în aplicație, conectează-te din când în când.

Raportarea

Ca membru al comunității Tinder, te încurajăm să te exprimi și să spui ce e în neregulă. Dacă cineva te agresează, te face să te simți inconfortabil sau încalcă Regulile comunității–raportează acea persoană. Raportul tău este întotdeauna confidențial. Raportând, ne poți ajuta să împiedicăm comportamentul dăunător și să protejăm alte persoane.

Impact

Luăm foarte în serios Regulile comunității și impactul pe care îl au asupra comunității. O să facem tot ce putem ca să ne asigurăm că oamenii le respectă. Avem un sistem de avertizare activ, dar dacă încălcările continuă sau dacă încălcarea este gravă, o să reacționăm pe măsură.

Ne rezervăm dreptul de a investiga și/sau de a închide conturile fără rambursarea oricăror achiziții dacă aflăm că ai folosit greșit Serviciul sau te-ai comportat într-un mod pe care Tinder îl consideră inadecvat, ilegal sau ai încălcat Regulile comunității sau a Termenilor de utilizare, inclusiv acțiuni sau comunicări care au loc în afara Serviciului, dar implică alte persoane pe care le întâlnești prin intermediul Serviciului.