Măsuri de siguranță

Este important pentru noi ca timpul petrecut pe Tinder să fie sigur, distractiv și interactiv. Lucrăm din greu pentru a îmbunătăți continuu siguranța aplicației și pentru a vă oferi puterea de a prelua controlul asupra experienței dumneavoastră:

Centrul de siguranță - Utilizatorii pot atinge simbolul scut din orice zonă a aplicației pentru a accesa Centrul de siguranță al Tinder, pentru a rămâne informați despre funcțiile de siguranță și pentru a accesa resurse, ghiduri și informații despre cum să creeze conexiuni sigure și pozitive.

Eliminarea unei compatibilități - Fie că persoana nu este potrivită pentru dumneavoastră sau pur și simplu nu mai sunteți interesat, utilizatorii pot oricând să elimine o compatibilitate. Când un utilizator elimină compatibilitatea cu o persoană, acel profil va dispărea din lista de compatibilităţi și vice versa. Odată eliminată compatibilitatea, utilizatorii nu se vor mai putea vedea și nu își vor mai putea trimite mesaje unul altuia. Dacă este necesar, puteți raporta în continuare un alt utilizator cu care nu mai aveți o compatibilitate. Aflați cum să eliminați o compatibilitate.

Blocarea unui profil - Utilizatorii pot controla cu cine nu doresc să creeze compatibilitate prin blocarea proactivă a profilurilor. Blocarea unui profil asigură faptul că utilizatorii nu se vor vedea pe Tinder.  Utilizatorii blocați nu vor fi notificați că au fost blocați. Aflați cum să blocați un profil.

Blocarea unui contact - Utilizatorii care nu doresc să vadă anumite persoane pe care le-ar putea cunoaște pot folosi funcția Blocare contacte pentru a bloca preventiv anumite profiluri. Pentru a bloca anumite contacte, utilizatorii trebuie să solicite partajarea listei de contacte cu Tinder, și să selecteze contactele pe care doresc să le blocheze. Aflați cum să blocați contactele.

Verificarea fotografiilor - Verificarea fotografiilor le permite utilizatorilor să arate potențialelor compatibilități că sunt cu adevărat persoana din fotografiile lor. Pentru a obține Verificarea fotografiilor, utilizatorii trebuie să trimită un scurt selfie video care este comparat cu fotografiile lor de profil folosind tehnologia de recunoaștere facială. Aflați cum să obțineți Verificarea fotografiilor.

Conversație cu fotografii verificate - Utilizatorii cu fotografii verificate pot alege să primească numai mesaje directe de la alți utilizatori cu fotografii verificate. Dacă un profil nu are deja fotografiile verificate, i se va solicita să obțină verificarea fotografiilor înainte de a putea trimite un mesaj.

Ești sigur și nu te deranjează - Dacă Tinder detectează un DM care ar putea să nu fie adecvat, expeditorul va primi o alertă prin care i se recomandă să își regândească mesajul. Dacă mesajul este trimis, destinatarului i se oferă opțiunea de a marca sau raporta mesajul.  

Alerte de schimb de contacte - Când trimiteți mesaje cuiva, dacă Tinder detectează că faceți schimb de informații de contact, poate afișa o alertă cu informații importante de siguranță pentru a vă ajuta să rămâneți în siguranță atunci când vă întâlniți în viața reală.

Alertă pentru călători - Credem în incluziunea tuturor identităților de gen și orientărilor sexuale, dar realitatea nefericită este aceasta: niciun loc din lume nu este lipsit de potențiale riscuri. Unele țări au legi specifice care vizează persoanele LGBTQ+. În țările în care știm că există astfel de legi, alertăm în mod proactiv utilizatorii cu privire la riscurile pentru comunitatea LGBTQ+ și oferim utilizatorilor opțiunea de a-și ascunde profilul.