Política de privacitat de Tinder

Última actualització: 26/10/2017

Match Group, LLC (“Tinder” i “nosaltres”) respecta la privacitat dels seus usuaris (“tu”) i ha desenvolupat aquesta política de privacitat per demostrar el seu compromís amb la protecció de la teva privacitat. Aquesta política de privacitat descriu la informació que recollim, com es pot utilitzar, amb qui es pot compartir i les opcions que tens al respecte. Et recomanem que llegeixis atentament aquesta política de privacitat quan utilitzis la nostra aplicació o els nostres serveis i quan facis transaccions comercials amb nosaltres. En utilitzar el web, l'aplicació o altres serveis en línia (el nostre "servei"), acceptes les pràctiques descrites en aquesta política de privacitat.

Si tens alguna pregunta sobre les nostres pràctiques en matèria de privadesa, al final d’aquesta política de privacitat trobaràs informació sobre com contactar amb nosaltres.

Informació que recollim sobre tu

En general. Podem recollir informació personal, com ara dades sensibles i altra informació. "Informació personal" significa informació que ens permetria determinar la identitat real d'una persona viva i contactar-hi. Les dades sensibles són informació, comentaris i contingut (p. ex., fotografies, vídeos, perfil, estil de vida) que facilites voluntàriament i que poden revelar el teu origen ètnic, la teva nacionalitat, les teves creences religioses i/o la teva orientació sexual. En proporcionar-nos dades sensibles, acceptes la recollida, l’ús i la revelació de dades sensibles en la mesura que ho permet la legislació aplicable en matèria de privacitat. Si tenim el teu consentiment, també podem detectar la teva geolocalització. Podem recollir aquesta informació mitjançant un web, una aplicació mòbil o altres serveis en línia. En utilitzar el servei, ens autoritzes a recollir, analitzar i conservar les dades relacionades amb la prestació del servei. Quan proporciones informació personal a través del nostre servei, aquesta informació es pot enviar a servidors ubicats als Estats Units i a països d'arreu del món.

Informació que proporciones. Perquè et puguis registrar com a usuari o usuària a Tinder, se't demanarà que iniciïs la sessió amb un compte de Facebook. Si ho fas, ens autoritzes a accedir a determinades dades del teu compte de Facebook, com ara la informació pública del perfil (d'acord amb la teva configuració de privacitat a Facebook), l'adreça electrònica, els interessos, els "M'agrada" que has fet, la identitat de gènere, la data de naixement, l'historial acadèmic, els interessos de relació, la localitat on vius, les fotos, la descripció personal, la llista d'amics o informació i fotos dels amics de Facebook que pots tenir en comú amb altres usuaris de Tinder. Quan et baixis o utilitzis el servei, també se't demanarà que donis permís a Tinder per obtenir informació sobre la teva ubicació del teu dispositiu. A més, podem recollir i emmagatzemar qualsevol informació personal que facilitis mentre utilitzes el nostre servei o en altres circumstàncies, com ara el teu nom, la teva adreça postal i electrònica, el teu número de telèfon o, si fas transaccions comercials amb nosaltres, la teva informació financera. També pots proporcionar-nos fotos, una descripció personal, informació sobre la teva identitat de gènere i preferències per a les recomanacions, com ara la distància de cerca, l'interval d’edats o la identitat de gènere. Si xateges amb altres usuaris de Tinder, ens proporciones el contingut dels teus xats i, si contactes amb nosaltres amb una consulta d’atenció al client o d'un altre tipus, ens proporciones el contingut d’aquesta comunicació.

Informació d'altres fonts. Tinder forma part de la família d'empreses de Match Group, que, a la data d’aquesta política, controla webs i aplicacions com ara OurTime.com, BlackPeopleMeet.com, OkCupid, Twoo, POF, Meetic, LoveScout24, Match o ParPerfeito. Podem obtenir informació tant personal com no personal d'altres empreses de Match, socis comercials i altres tercers.

Ús de tecnologies per recollir informació. Utilitzem diverses tecnologies per obtenir informació del teu dispositiu sobre la teva activitat al nostre servei.

Informació recollida automàticament. Quan visites el nostre servei, obtenim informació automàticament del teu navegador o dispositiu. Aquesta informació pot ser la teva adreça IP, el tipus de dispositiu i l'identificador, el tipus de navegador i l'idioma, el sistema operatiu del dispositiu, l'hora d’accés, la ubicació geogràfica del teu dispositiu mòbil mentre l'aplicació està activada o l’adreça del web de procedència.

Galetes i ús de les galetes i eines similars. Quan visites el nostre servei, podem assignar al teu dispositiu una o diverses galetes o altres tecnologies per facilitar la personalització de l'experiència i l’accés al servei. Mitjançant l’ús de les galetes, també podem recollir automàticament informació sobre la teva activitat al nostre servei, com ara les pàgines que visites, la data i l’hora en què ho fas o els enllaços en què fas clic. Si fem publicitat, nosaltres (o tercers) podem utilitzar determinades dades recollides al nostre servei per mostrar-te anuncis de Tinder en altres webs o aplicacions.

Pixel tags. Incrustem pixel tags (també anomenades "balises web" o "clear GIF") a les pàgines web, als anuncis i als correus electrònics. Aquests gràfics minúsculs i invisibles s’utilitzen per accedir a les galetes i fer un seguiment de l'activitat dels usuaris (per exemple, quantes vegades han visitat una pàgina). Utilitzem pixel tags per mesurar la popularitat de les nostres funcions i els nostres serveis. Les empreses publicitàries també utilitzen pixel tags per calcular el nombre d’anuncis mostrats i el seu rendiment (per exemple, quantes persones han fet clic en un anunci concret).

Identificadors de dispositiu mòbil. Si utilitzes la nostra aplicació, en lloc de galetes, fem servir identificadors de dispositiu mòbil (identificadors assignats a un únic dispositiu pel fabricant) o de publicitat (per a iOS 6 i versions posteriors) per reconèixer-te. Ho fem per emmagatzemar les teves preferències i fer un seguiment de l’ús que fas de la nostra aplicació. A diferència de les galetes, els identificadors de dispositiu no es poden eliminar, però els de publicitat es poden restablir a la configuració de l'iPhone. Les empreses publicitàries també utilitzen identificadors de dispositiu o de publicitat per fer un seguiment de l’ús que fas de l’aplicació i del nombre d’anuncis mostrats, per mesurar el rendiment dels anuncis i per mostrar-te anuncis més rellevants per a tu. Les empreses d'analítica utilitzen identificadors de dispositiu per obtenir informació sobre l'ús de l'aplicació.

Informació recollida per tercers amb finalitats publicitàries. Podem permetre que els proveïdors de serveis, les empreses i les xarxes publicitàries i altres tercers mostrin anuncis al nostre servei i en altres llocs. Aquestes empreses poden utilitzar tecnologies de seguiment, com ara galetes o balises web, per recollir informació sobre els usuaris que veuen els seus anuncis o hi interactuen. No proporcionem a tercers dades personals sense emmascarar ni ocultar. Algunes empreses publicitàries poden ser xarxes publicitàries que formen part de la Network Advertising Initiative, que ofereix una ubicació única per desactivar la publicitat personalitzada d’empreses membres (www.networkadvertising.org). Si la desactives, no veuràs menys anuncis. Per desactivar les galetes que puguin instal·lar tercers o socis publicitaris, ves a http://www.aboutads.info/choices/.

Com utilitzem la informació que recollim

En general. Podem utilitzar la informació que recollim sobre tu per:

oferir els nostres productes i serveis, millorar-los i gestionar el nostre negoci;

gestionar el teu compte i proporcionar-te atenció al client;

realitzar investigacions i anàlisis sobre com utilitzes els nostres productes, serveis i continguts o el de tercers, o sobre el teu interés en aquests productes, serveis i continguts;

informar-te per correu electrònic, correu postal, telèfon i/o dispositius mòbils sobre productes i serveis que et poden interessar, ja siguin nostres o de tercers;

desenvolupar i mostrar als nostres serveis i a altres webs contingut i publicitat adaptats als teus interessos, i fer-ne un seguiment;

fer analítica de webs o aplicacions mòbils;

verificar que compleixes els requisits per participar en els nostres concursos i sortejos, i lliurar els premis corresponents;

fer complir les nostres condicions d’ús o exercir qualsevol dret que hi estigui relacionat;

executar funcions o serveis de la manera que s'indica en el moment de la recollida de dades.

Sol·licituds de feina. Si comparteixes informació personal en sol·licitar feina a la nostra empresa, només s’utilitzarà per avaluar la teva sol·licitud i respondre-hi. Podem conservar la teva informació personal, però només per avaluar la teva candidatura per a vacants actuals o futures. Podem compartir aquesta informació, que pot incloure el nom i les dades de contacte, la formació acadèmica i l'experiència laboral i altra informació que ens proporcionis, amb proveïdors de serveis contractats per recollir, conservar i analitzar les candidatures per a ofertes de feina.

En totes les circumstàncies, podem realitzar aquestes tasques nosaltres o bé encarregar-les a proveïdors, que només tindran permís per utilitzar la teva informació personal per preoporcionar-nos serveis. A més, si accedeixes al nostre servei des d’una plataforma social, com ara Facebook, podem compartim informació no personal amb aquesta plataforma en la mesura que permeti el teu acord amb la plataforma i la seva configuració de privacitat.

Amb qui compartim la teva informació

Informació compartida amb altres usuaris. Quan et registres com a usuari o usuària a Tinder, altres usuaris del servei poden veure el teu perfil. Altres usuaris (i, en el cas de les funcions d'ús compartit de Tinder, les persones o les aplicacions amb les quals un usuari de Tinder comparteix el teu perfil) podran veure la informació que ens hagis facilitat directament o a través de Facebook, com ara les fotos de Facebook, altres fotos penjades al servei, el nom, l'edat, la distància aproximada, la descripció personal o coses que tens en comú amb la persona que veu el teu perfil, com ara amics o "M'agrada". Si passes un perfil a la dreta o hi fas Like amb el botó corresponent, podràs xatejar amb aquesta persona si feu Match, és a dir, si també et passa a la dreta o et fa Like amb el botó corresponent. Si xateges amb un usuari amb el qual has fet Match, evidentment aquesta persona podrà veure el contingut dels teus missatges.

Informació personal. No compartim la teva informació personal amb tercers, excepte en els casos indicats en aquesta política de privacitat i quan t’informem de la possibilitat de deixar de compartir la teva informació personal. Podem compartim informació personal amb:

Proveïdors de serveis. Podem compartir informació, inclosa informació personal i financera, amb tercers que realitzin determinats serveis en benefici nostre, com ara servir comandes, proporcionar atenció al client i assistència de màrqueting, fer anàlisis comercials i de vendes, fer seguiment i analítica d’anuncis, obtenir informació demogràfica dels usuaris o donar-nos suport pel que fa a la funcionalitat del servei i als concursos, sortejos, enquestes i altres opcions que s’ofereixen a través del nostre servei. Aquests proveïdors de serveis poden accedir a la informació personal necessària per exercir les seves funcions, però no se’ls permet compartir ni utilitzar aquesta informació per a cap altra finalitat.

Altres negocis de Match Group. Entre altres negocis, Match Group controla els webs i les aplicacions de cites Match.com, OkCupid, OurTime.com, BlackPeopleMeet.com, Twoo, Meetic, POF, LoveScout24 i ParPerfeito. Podem compartir determinada informació de perfil i personal que recollim (com ara el nom i les dades de contacte, fotografies, interessos, activitats i transaccions al nostre servei) amb altres empreses de Match Group. Si la legislació aplicable ho requereix, no ho farem sense el teu consentiment.

Altres situacions. Podem compartir la teva informació, inclosa la personal en els casos següents:

En resposta a una citació o a un requeriment d'investigació similar, a una ordre judicial o a una sol·licitud de cooperació per part d'un òrgan policial o d'una altra agència governamental, per establir o exercir els nostres drets legals, per defensar-nos de demandes judicials i quan ho exigeixi la legislació. En aquests casos, podem presentar qualsevol objecció jurídica o dret a la nostra disposició o renunciar-hi.

Quan creiem que és adequat compartir-la per contribuir a investigar, prevenir i emprendre altres accions relacionades amb activitats il·legals, possibles fraus o altres actes il·lícits; per protegir i defensar els drets, la propietat i la seguretat de la nostra empresa, dels nostres usuaris, dels nostres empleats o d’altres persones; per complir amb la legislació aplicable i cooperar amb la policia; o per fer complir les nostres condicions d’ús o altres acords o polítiques.

En relació amb una transacció corporativa substancial, com ara la venda del nostre negoci, una desinversió, una fusió, una consolidació o una venda d’actius, o en el cas poc probable de fallida.

Informació agregada i/o no personal. Podem utilitzar i compartir informació no personal que recollim en qualsevol de les circumstàncies anteriors. També la podem compartir amb altres empreses de Match Group i tercers per desenvolupar i mostrar publicitat personalitzada al nostre servei i en webs o aplicacions de tercers, i per analitzar la publicitat que veus i informar-ne. Podem combinar la informació no personal que recollim amb altra informació no personal obtinguda d’altres fonts. També podem compartir amb tercers, inclosos assessors, anunciants i inversors, informació agregada i no personal o informació personal en forma hash no llegible per les persones amb la finalitat de fer anàlisis, publicitat, màrqueting o altres tasques generals de negoci. Per exemple, podem contractar un proveïdor de dades perquè reculli dades de registre web teves (com ara l'adreça IP o informació sobre el teu navegador o sistema operatiu) o perquè instal·li o reconegui una galeta única al teu navegador per permetre't veure anuncis o contingut personalitzat. Les galetes poden reflectir dades demogràfiques no identificades i altres dades vinculades a dades que ens has enviat voluntàriament (com ara la teva adreça electrònica), que podem compartir amb proveïdors de dades únicament en forma hash no llegible per les persones. També podem compartir la teva geolocalització de forma no identificada amb empreses de Match Group i tercers per a les finalitats anteriors. Si no vols compartir la teva geolocalització, deixa d'utilitzar l’aplicació de Tinder.

Opció de no seguiment (Opció DNT)

DNT és una opció de privacitat dels navegadors que es pot activar per informar els webs i els serveis que no vols que recullin determinada informació sobre les teves visites a les seves pàgines web. Tenim el compromís d'oferir-te opcions útils pel que fa a la informació que recollim i per això proporcionem els enllaços de desactivació anteriors. Tanmateix, no reconeixem cap senyal DNT ni hi responem, ja que la indústria d’internet encara treballa per establir què implica exactament el DNT i què significa respectar-lo, i per crear un mètode comú per respondre-hi.

Webs de tercers

Hi ha diversos llocs al nostre servei on pots fer clic en un enllaç per accedir a altres webs que no es regeixen per aquesta política de privacitat. Per exemple, si fas clic en un anunci al nostre servei, és possible que se't dirigeixi a un web que no controlem. Aquests webs de tercers poden sol·licitar i recollir informació teva de manera independent, inclosa informació personal, i en alguns casos ens poden proporcionar informació sobre la teva activitat en aquests webs. Et recomanem que consultis la política de privacitat de tots els webs de tercers que visitis fent clic a l’enllaç corresponent, que normalment es troba a la part inferior del web.

Com pots accedir a la teva informació i corregir-la

Si tens un compte de Tinder, pots revisar i modificar la teva informació personal al servei obrint el compte i accedint a la configuració. La legislació aplicable en matèria de privadesa pot permetre’t sol·licitar la correcció d’errors o omissions en la teva informació personal que tenim sota la nostra custòdia o control. El nostre responsable de privacitat t'ajudarà a processar la sol·licitud d’accés a la teva informació.

Respondrem a les sol·licituds en el termini que permeti la legislació aplicable en matèria de privadesa i farem tot el possible per respondre-hi amb la màxima precisió i exhaustivitat possible. Totes les correccions fetes a la informació personal s'enviaran ràpidament a les organitzacions amb les quals s'hagi compartit aquesta informació.

En determinades circumstàncies excepcionals, és possible que no puguem proporcionar accés a determinades dades personals que tenim. Per motius de seguretat, no tota la informació personal és accessible i modificable pel responsable de privacitat. Si no es pot proporcionar accés ni permetre correccions, notificarem els motius de la denegació, per escrit, a l'usuari que ha fet la sol·licitud en un termini màxim de 30 dies.

Conservació de dades

Conservem la teva informació només el temps necessari per a les nostres finalitats de negoci legítimes i permés pels requisits legals aplicables. Si tanques el teu compte, conservarem determinades dades amb finalitats analítiques i per garantir la integritat del registre, així com per evitar fraus, fer complir les nostres condicions d’ús, emprendre accions que considerem necessàries per protegir la integritat del nostre servei o dels nostres usuaris i emprendre altres accions que permeti la llei. A més, si s’ha proporcionat determinada informació a tercers d'acord amb aquesta política de privacitat, la conservació de la informació estarà subjecta a les polítiques d'aquests tercers.

Opcions que tens pel que fa a la recollida i l’ús de la teva informació

Pots optar per no proporcionar-nos certa informació, però això et pot impedir utilitzar determinades funcions del nostre servei, ja que aquesta informació pot ser necessària per registrar-te com a usuari o usuària, per comprar productes o serveis, per participar en concursos, promocions, enquestes o sortejos, per fer preguntes o per iniciar altres transaccions.

El nostre servei també pot enviar-te notificacions al telèfon o al dispositiu mòbil. Pots desactivar-les a "Configuració d'aplicacions" a l'aplicació o canviant la configuració del dispositiu mòbil.

També pots controlar la informació que recullen les galetes. Pots eliminar o rebutjar galetes canviant la configuració del navegador. Per saber com fer-ho, fes clic a "Ajuda", a la barra d'eines del navegador.

Com protegim la teva informació personal

Prenem mesures de seguretat per evitar que ningú no accedeixi a la teva informació personal ni la comparteixi sense autorització. Tot i això, no hi ha cap sistema 100 % segur. Per tant, tot i que prenem mesures per protegir la teva informació personal, no podem prometre, i no has d’esperar, que la teva informació personal, els teus xats i les altres comunicacions estiguin sempre segurs. Els usuaris també han de ser prudents a l'hora de gestionar i compartir la seva informació personal i han d’evitar compartir informació personal a través de serveis de correu electrònic insegurs. Per obtenir informació sobre com protegir-te del robatori d'identitat, consulta el web de la Comissió Federal de Comerç: http://www.ftc.gov/bcp/menus/consumer/data.shtm.

Acceptes que podem comunicar-nos amb tu electrònicament en relació amb problemes administratius, de seguretat i de privacitat, com ara violacions de la seguretat. Si es produeix una violació de la seguretat, podem publicar un avís al nostre servei. També et podem enviar un correu electrònic a l’adreça que ens has proporcionat. És possible que tinguis dret legal a rebre aquest avís per escrit. Si vols rebre gratuïtament avisos per escrit de les violacions de la seguretat que es produeixin (o si vols deixar de rebre avisos electrònics), fes-nos-ho saber a privacy@gotinder.com.

Informació que proporciones sobre tu mentre fas servir el nostre servei

En algunes parts del nostre servei pots publicar informació sobre tu i sobre altres persones i comunicar-te amb altres usuaris. Aquestes publicacions es regeixen per les nostres condicions d'ús. A més, sempre que comparteixis voluntàriament informació personal en pàgines d'accés públic, aquesta informació estarà disponible públicament i podrà ser recollida i utilitzada per tercers. Per exemple, si publiques la teva adreça electrònica, és possible que rebis missatges no sol·licitats. No podem controlar qui llegeix les teves publicacions ni què poden fer altres usuaris amb la informació que publiquis voluntàriament, així que et recomanem que tractis la teva informació personal amb discreció i precaució. Excepte si ho que exigeix una ordre judicial o un procediment judicial similar, només farem que siguin accessibles al nostre servei els missatges que enviïs a altres usuaris a través del servei, tret que sol·licitis expressament una còpia dels missatges d’acord amb la legislació aplicable. Si vols una còpia dels missatges que has rebut d’altres usuaris a través del servei, primer has d’obtenir el seu consentiment per escrit i després els usuaris en qüestió s'han de posar en contacte amb el nostre responsable de privacitat per proporcionar el seu consentiment per escrit.

Privacitat infantil

Tot i que el nostre servei està orientat a un públic general, en restringim l’ús a les persones majors de 18 anys. No recollim, conservem ni fem servir conscientment informació personal de menors de 18 anys.

Transferència ulterior i consentiment del processament internacional

Som una empresa en creixement amb usuaris i operacions en diverses regions, inclosa la Unió Europea. Hem desenvolupat pràctiques en matèria de dades per assegurar que la informació està ben protegida, però no sempre podem saber on es pot accedir a informació personal o processar-la. Tot i que els nostres centres de dades principals es troben als Estats Units, podem transferir informació personal o d'una altra classe a les nostres oficines fora dels Estats Units. A més, podem encarregar la realització de tasques a altres empreses i persones. Si compartim informació personal amb tercers o amb els nostres empleats fora dels Estats Units, buscarem garanties que qualsevol informació que compartim està ben protegida i compleix amb aquesta política de privacitat i amb els requisits de la legislació aplicable en matèria de privacitat.

Si fas servir Tinder des de la Unió Europea o altres regions amb lleis que regulen la recollida i l'ús de dades, tingues en compte que acceptes que Tinder transfereixi les teves dades personals, incloses les dades sensibles, de la teva regió a països on les lleis de protecció de dades no proporcionen el mateix nivell de protecció que les dels països de l’Espai Econòmic Europeu i dels Estats Units. En proporcionar les teves dades personals, acceptes qualsevol transferència i processament d’acord amb aquesta política.

Absència de drets de tercers

Aquesta política de privacitat no crea drets exigibles per tercers ni requereix la revelació de cap informació personal relacionada amb els usuaris del web.

Canvis en aquesta política de privacitat

De vegades actualitzarem aquesta política de privacitat per reflectir canvis en la llei, en les nostres pràctiques d’ús i recollida de dades, en les funcions del nostre servei o en els avenços tecnològics. Quan publiquem canvis en aquesta política de privacitat, revisarem la data de la darrera actualització a la part superior del document, que es publicarà al servei (a "Configuració") i a gotinder.com. Et recomanem que consultis regularment la versió més recent, que és la que s'aplica. Si fem canvis materials en aquesta política de privacitat, t'informarem dels canvis per mitjans raonables, que poden ser notificacions a través del servei o per correu electrònic. Revisa detingudament els canvis. Si segueixes utilitzant el servei després de la publicació dels canvis en aquesta política, voldrà dir que els acceptes. Si no acceptes els canvis, pots eliminar el compte seguint les instruccions que trobaràs a Configuració.

Com contactar amb nosaltres

Si tens alguna pregunta sobre aquesta política de privacitat, contacta amb nosaltres per correu electrònic o per correu postal a les adreces següents:

Responsable de privacitat (Privacy Officer)
Match Group, LLC
8750 North Central Expressway, Suite 1400
Dallas, TX 75231
privacyinquiries@gotinder.com