Tinderov Pravilnik o zaštiti privatnosti

Posljednji put ažuriran 26.10.2017.

Match Group, LLC („Tinder” i „mi”) poštuje privatnost svojih korisnika („Vas”) i razvio je ovaj Pravilnik o zaštiti privatnosti kako bi pokazao svoju posvećenost zaštiti Vaše privatnosti. U ovom Pravilniku o zaštiti privatnosti opisani su podatci koje prikupljamo, način na koji se ti podatci mogu upotrebljavati, s kim se oni mogu podijeliti i Vaši izbori po pitanju takvih upotreba i otkrivanja. Preporučujemo Vam da pažljivo pročitate ovaj Pravilnik o zaštiti privatnosti pri upotrebi aplikacije ili usluga ili poslujući s nama. Upotrebom našeg mrežnog mjesta, aplikacije ili drugih mrežnih usluga (naša „usluga”) prihvaćate prakse opisane u ovom Pravilniku o zaštiti privatnosti.

Ako imate pitanja o našim praksama po pitanju privatnosti, na kraju ovog Pravilnika o zaštiti privatnosti možete pronaći informacije o tome kako nam se obratiti.

Podatci koje prikupljamo o Vama

Općenito. Možemo prikupljati osobne podatke, uključujući osjetljive podatke, i ostale informacije. „Osobni podatci” označavaju podatke koji se mogu pojedinačno identificirati i koji bi nam omogućili da odredimo stvarni identitet određene žive osobe, kao i da joj se obratimo. Osjetljivi podatci uključuju informacije, komentare i sadržaj (npr. fotografije, videozapise, profil, životni stil) koje po svom izboru dajete, a koji bi mogli otkriti Vaše etničko podrijetlo, nacionalnost, vjeroispovijed i/ili seksualnu orijentaciju. Davanjem osjetljivih podataka nama pristajete na prikupljanje, upotrebu i otkrivanje osjetljivih podataka onako kako je to dopušteno mjerodavnim zakonima o zaštiti privatnosti. Možemo prikupljati i Vaše geolokacijske podatke uz Vašu privolu. Možemo prikupljati te podatke preko mrežnog mjesta, mobilne aplikacije ili drugih mrežnih usluga. Upotrebom usluge ovlašćujete nas da prikupljamo, analiziramo i zadržavamo podatke povezane s pružanjem usluge. Kada date osobne podatke preko usluge, podatci se mogu slati poslužiteljima u Sjedinjenim Američkim Državama i zemljama diljem svijeta.

Podatci koje dajete. Da biste se registrirali kao korisnik Tindera, od Vas se traži prijava upotrebom prijave za Facebook. Ako to učinite, ovlašćujete nas da pristupimo podatcima s Vašeg računa za Facebook, poput Vašeg javnog profila na mreži Facebook (u skladu s Vašim postavkama privatnosti na toj mreži), Vaše adrese e-pošte, interesa, lajkova, roda, rođendana, povijesti obrazovanja, interesa po pitanju veza, trenutačnog grada, fotografija, osobnog opisa, popisa prijatelja i podataka o mogućim zajedničkim prijateljima na mreži Facebook Vas i drugih Tinderovih korisnika, kao i njihovih fotografija. Od Vas se traži da dopustite Tinderu da prikuplja podatke o Vašoj lokaciji s Vašeg uređaja kada preuzmete ili upotrijebite uslugu. Osim toga, možemo prikupljati i pohranjivati sve osobne podatke koje nam date tijekom upotrebe usluge ili na neki drugi način. To može uključivati identifikacijske podatke, poput Vašeg imena, adrese, adrese e-pošte i telefonskog broja i, ako poslujete s nama, Vaših financijskih podataka. Možete nam dati i fotografije, osobni opis i podatke o svojem spolu i preferencije za preporuke, poput udaljenosti za pretraživanje, dobnog raspona i spola. Ako čavrljate s drugim Tinderovim korisnicima, dajete nam sadržaj svojih čavrljanja, a ako se obratite s upitom za korisničku službu ili nekim drugim upitom, dajete nam sadržaj te komunikacije.

Podatci iz drugih izvora. Tinder je dio obitelji poduzeća Match Group, koja na datum ovog pravilnika uključuje mrežna mjesta i aplikacije kao što su OurTime.com, BlackPeopleMeet.com, OkCupid, Twoo, POF, Meetic, LoveScout24, Match i ParPerfeito. Možemo pribaviti i osobne i neosobne podatke o Vama od drugih poduzeća grupacije Match, poslovnih partnera i ostalih trećih osoba.

Upotreba tehnologija za prikupljanje podataka. Upotrebljavamo razne tehnologije za prikupljanje podataka s Vašeg uređaja i o Vašim aktivnostima na našoj usluzi.

Podatci koje prikupljamo automatski. Automatski prikupljamo podatke s Vašeg preglednika ili uređaja kada posjetite našu uslugu. Ti bi podatci mogli uključivati Vašu adresu IP, identifikacijsku oznaku i vrstu uređaja, vrstu i jezik vašeg preglednika, operativni sustav koji upotrebljava Vaš uređaj, vrijeme pristupanja, zemljopisnu lokaciju Vašeg uređaja dok naša aplikacija aktivno radi i adresu preusmjeravajućeg mrežnog mjesta.

Kolačići i upotreba kolačića i sličnih podataka. Kada posjetite našu uslugu, možemo Vašem uređaju dodijeliti jedan ili više kolačića ili druge tehnologije koje olakšavaju personalizaciju u svrhu pristupanja našoj usluzi i personalizacije Vašeg iskustva. Upotrebom kolačića možemo automatski prikupljati podatke o Vašoj aktivnosti na našoj stranici, poput stranica koje posjećujete, vremena i datuma Vaših posjeta i poveznica na koje kliknete. Ako se oglašavamo, mi (ili treće osobe) možemo upotrebljavati određene podatke prikupljene na našoj usluzi kako bismo Vam prikazali Tinderove oglase na drugim mjestima ili aplikacijama.

Pikselne oznake. Ugrađujemo pikselne oznake (koje se nazivaju i mrežnim pratilicama i jasnim GIF-ovima) na mrežnim stranicama, oglasima i elektorničkim porukama. Ove male, nevidljive grafike upotrebljavaju se za pristup kolačićima i praćenje korisnikovih aktivnosti (poput toga koliko je puta stranica pregledana). Upotrebljavamo pikselne oznake kako bismo mjerili popularnost naših značajki i usluga. I poduzeća za oglašavanje upotrebljavaju pikselne oznake za mjerenje prikazanih oglasa i njihov učinak (poput toga koliko je ljudi kliknulo na oglas).

Identifikacijske oznake mobilnih uređaja. Ako se služite našom aplikacijom, umjesto kolačića upotrebljavamo identifikacijske oznake mobilnog uređaja (jedinstveni identifikator koji je proizvođač dodijelio uređaju) ili identifikacijske oznake za oglašavanje (za iOS 6 i kasnije inačice) kako bismo Vas prepoznali. To radimo kako bismo pohranili Vaše preferencije i pratili Vašu upotrebu naše aplikacije. Za razliku od kolačića, identifikacijske oznake uređaja ne mogu se izbrisati, no identifikacijske oznake za oglašavanje mogu se ponovno postaviti u „Postavkama” na Vašem uređaju iPhone. I poduzeća za oglašavanje upotrebljavaju identifikacijske oznake uređaja i one za oglašavanje kako bi pratila Vašu upotrebu aplikacije, pratili broj prikazanih oglasa, mjerili učinak oglasa i prikazali oglase koji su relevantniji za Vas. Analitička poduzeća upotrebljavaju identifikacijske oznake uređaja kako bi pratila podatke o upotrebi aplikacije.

Podatci koje prikupljaju treće osobe u svrhe oglašavanja. Možemo dopustiti pružateljima usluga, poduzećima za oglašavanje i oglašivačkim mrežama i ostalim trećim stranama da prikazuju oglase na našoj usluge i drugdje. Ova poduzeća mogu upotrebljavati tehnologije za praćenje, poput kolačića ili mrežnih pratilica, za prikupljanje podataka o korisnicima koji pregledaju ili stupe u interakciju s oglasima. Ne pružamo nemaskirane ili neprikrivene osobne podatke trećim osobama. Neka od ovih poduzeća za oglašavanje, koja predstavljaju treće osobe, mogu biti oglašivačke mreže koje su članovi Inicijative za mrežno oglašavanje (Network Advertising Initiative), koja nudi jedinstvenu lokaciju na kojoj se može isključiti usmjeravanje oglasa od poduzeća članica (www.networkadvertising.org). Isključivanje ne smanjuje broj oglasa koje vidite. Da biste isključili kolačiće koje mogu postaviti partneri za oglašavanje i podatke kao treće osobe, otiđite na http://www.aboutads.info/choices/.

Kako upotrebljavamo podatke koje prikupimo

Općenito. Možemo upotrebljavati prikupljene podatke o Vama radi:

pružanja i unaprjeđenja naših proizvoda i usluga i upravljanja našim poslovanjem;

upravljanja Vašim računom i pružanja korisničke podrške;

provedbe istraživanja i analize o Vašoj upotrebi naših ili tuđih proizvoda, usluga i sadržaja ili Vaš interes za njih;

komuniciranja s Vama elektroničkom poštom, telefonom, poštom i/ili mobilnim uređajima o proizvodima i uslugama, bilo našim ili onim od trećih osoba, koji bi Vas mogli zanimati;

razvijanja, prikazivanja i praćenja sadržaja i oglasa prilagođenih Vašim interesima na našoj usluzi i drugim mjestima, uključujući pružanje naših oglasa kada posjetite druga mjesta;

analitike mrežnog mjesta ili mobilne aplikacije;

potvrđivanja Vaše prihvatljivosti i dostave nagrada u vezi s natjecanjima i lutrijama;

provedbe ili ostvarivanja prava iz naših Uvjeta upotrebe; i

provedbe funkcija ili usluga kako su Vam inače opisane u trenutku prikupljanja.

Kandidati za posao. Ako se Vaši osobni podatci pošalju prilikom prijavljivanja za posao u našem poduzeću, oni se upotrebljavaju samo u vezi s razmatranjem i postupanjem po vašoj prijavi. Možemo zadržati Vaše osobne podatke, ali samo u svrhu razmatranja Vaše prijave za trenutačna i buduća slobodna radna mjesta. Ovi podatci, koji mogu uključivati Vaše ime i podatke za kontakt, prijašnje obrazovanje i iskustvo, i drugi podatci koje nam date mogu se dijeliti s pružateljima uslugama kao trećim osobama koje zadržavamo za prikupljanje, održavanje i analizu kandidatovih javljanja na oglase za posao.

U svim slučajevima možemo provoditi ove funkcije izravno ili upotrebljavati dobavljača treće osobe kako bi proveo te usluge u naše ime, a koji će biti obvezan upotrebljavati Vaše osobne podatke samo kako bi obavio usluge za nas. Također, ako pristupite našoj usluzi s društvene platforme treće osobe, poput mreže Facebook, možemo podijeliti neosobne podatke s tom platformom u mjeri dopuštenoj Vašim sporazumom s njom i njezinim postavkama privatnosti.

S kime dijelimo Vaše podatke

Podatci koji se dijele s drugim korisnicima. Kada se registrirate kao Tinderov korisnik, Vaš profil mogu vidjeti drugi korisnici usluge. Drugi korisnici (i, u slučaju značajki dijeljenja dostupnih na Tinderu, pojedinci ili aplikacije s kojima Vas Tinderov korisnik odluči podijeliti) mogu vidjeti podatke koje ste nam dali izravno ili preko mreže Facebook, poput Vaših fotografija s te mreže, bilo kojih dodatnih fotografija koje učitate, Vašeg imena, dobi, okvirne udaljenosti, osobnog opisa i podataka koji su zajednički Vama i osobi koja pregledava Vaš profil, poput zajedničkih prijatelja na mreži Facebook i lajkova. Ako prelistate udesno ili upotrijebite gumbe za glasanje kako biste rekli „da” osobi, možete čavrljati s tom osobom ako je ona prelistala udesno ili upotrijebila gumbe za glasanje da Vama kaže „da”, npr. kad ste „spojeni”. Ako čavrljate s osobom s kojom ste spojeni, ona, naravno, vidi sadržaj Vašeg čavrljanja.

Osobni podatci. Ne dijelimo osobne podatke s drugima osim onako kako je naznačeno u ovom Pravilniku o zaštiti privatnosti ili kada Vas obavijestimo i damo Vam priliku da odustanete od dijeljenja svojih osobnih podataka. Možemo dijeliti osobne podatke sa sljedećim osobama:

Pružateljima usluga. Možemo dijeliti podatke, uključujući osobne i financijske, s trećim osobama koje obavljaju određene usluge u naše ime. Ove usluge mogu uključivati izvršavanje narudžbi, pružanje korisničke podrške i pomoći u marketingu, provođenje poslovne i prodajne analize, praćenje oglasa i analitiku, provjere članova, podržavanje funkcionalnosti naše usluge i podržavanje natjecanja, lutrija, ispitivanja i drugih značajki ponuđenih na našoj usluzi. Ovi pružatelji usluge mogu imati pristup osobnim podatcima koji su potrebni za provedbu funkcija, no nije im dopušteno dijeljenje ili upotreba tih podataka u bilo koje druge svrhe.

Drugim poduzećima grupacije Match Group. Poduzeća grupacije Match Group uključuju mrežna mjesta za upoznavanje i aplikacije Match.com, OkCupid, OurTime.com, BlackPeopleMeet.com, Twoo, Meetic, POF, LoveScout24, ParPerfeito i druga. Možemo dijeliti prikupljene podatke, uključujući Vaš profil i osobne podatke poput Vašeg imena i podataka za kontakt, fotografija, interesa, aktivnosti i transakcija na našoj usluzi s drugim poduzećima grupacije Match Group uz Vašu privolu u situacijama u kojima je potrebna prema mjerodavnim zakonima.

Druge situacije. Možemo otkriti Vaše podatke, uključujući one osobne:

Kao odgovor na sudski poziv ili slični istražni zahtjev, sudski nalog ili zahtjev za suradnju od tijela za provedbu zakona ili druge vladine agencije; za zasnivanje ili korištenje našim zakonskim pravima; za obranu od pravnih zahtjeva; ili u drugim zakonom propisanim okolnostima. U takvim slučajevima možemo izjaviti ili odreći se bilo kojeg pravnog prigovora ili prava koji su nam dostupni.

Kada smatramo da je otkrivanje primjereno u vezi s istraživanjem, sprječavanjem ili poduzimanjem drugih radnji po pitanju nezakonite aktivnosti, sumnje na prijevaru ili drugih nedjela; kako bismo zaštitili i obranili prava, vlasništvo ili sigurnost svojeg poduzeća, svojih korisnika, zaposlenika ili drugih osoba; kako bismo se pridržavali mjerodavnih zakona ili surađivali s tijelima za provedbu zakona; ili kako bismo provodili naše Uvjete upotrebe ili druge sporazume ili pravilnike.

U vezi sa značajnom korporativnom transakcijom, poput prodaje našeg poduzeća, dezinvestiranja, spajanja, konsolidacije ili prodaje imovine ili u malo vjerojatnom slučaju stečaja.

Agregirani i/ili neosobni podatci. Možemo upotrebljavati i dijeliti neosobne podatke koje prikupljamo u bilo kojoj od gornjih okolnosti. Možemo ih također dijeliti s drugim poduzećima grupacije Match Group i trećim osobama kako bi se razvilo i pružilo ciljano oglašavanje na našoj usluzi i na mrežnim mjestima ili aplikacijama trećih osoba, a i kako bi se analizirali oglasi koje vidite i izradila izvješća o njima. Možemo kombinirati neosobne podatke koje prikupljamo s dodatnim neosobnim podatcima prikupljenima iz drugih izvora. Možemo i dijeliti agregirane, neosobne podatke, ili osobne podatke u kriptografski sažetom, ljudima nečitljivom obliku, s trećim stranama, uključujući savjetnike, oglašivače i ulagače, u svrhu provedbe opće analize poslovanja, oglašavanja ili drugih poslovnih aktivnosti. Primjerice, možemo angažirati pružatelja podataka koji može prikupljati podatke mrežnih zapisa od Vas (uključujući adresu IP i podatke o Vašem pregledniku ili operativnom sustavu) ili postaviti ili prepoznati jedinstveni kolačić na Vašem pregledniku kako bi Vam omogućio da primate prilagođene oglase ili sadržaj. Kolačići mogu odražavati deidentificirane demografske ili druge podatke povezane s podatcima koje ste nam dobrovoljno poslali (primjerice, Vašu adresu e-pošte), koje možemo dijeliti s pružateljem podataka samo u kriptografski sažetom, ljudima nečitljivom obliku. Možemo također dijeliti Vaše geolokacijske podatke u deidentificiranom obliku s poduzećima grupacije Match Group i trećim osobama u gore navedene svrhe. Da biste odustali od dijeljenja svojih geolokacijskih podataka, prekinite upotrebu aplikacije Tinder.

Obavijest o signalu Nemoj pratiti

Nemoj pratiti („DNT”) postavka je privatnosti koju korisnici mogu namjestiti u svojem internetskom pregledniku. DNT je način na koji korisnici obavještavaju mrežna mjesta i usluge o tome da ne žele da se određeni podatci o njihovim posjetima mrežnim stranicama prikupljaju tijekom vremena i na raznim mrežnim mjestima ili mrežnim uslugama. Privrženi smo tome da Vam pružimo smislene izbore o podatcima koje prikupljamo i zato pružamo gornje poveznice za odustajanje. Međutim, ne prepoznajemo i ne odgovaramo na signale DNT budući da internetska industrija radi na definiranju toga što DNT točno znači, što znači pridržavati se DNT-a i zajedničkom pristupu odgovaranju na DNT.

Mrežna mjesta trećih osoba

Na određenim mjestima na našoj usluzi možete kliknuti na poveznicu za pristupanje drugim mrežnim mjestima koja nisu pokrivena ovim Pravilnikom o zaštiti privatnosti. Primjerice, ako kliknete na oglas na našoj usluzi, možda će Vas odvesti na mrežno mjesto kojim ne upravljamo. Ova mrežna mjesta trećih osoba mogu neovisno tražiti i prikupljati podatke, uključujući osobne podatke od Vas i, u nekim slučajevima, pružiti nam podatke o Vašim aktivnostima na tim mrežnim mjestima. Preporučujemo Vam da pogledate izjave o zaštiti privatnosti svih mrežnih mjesta trećih osoba koje posjetite klikom na poveznicu za „privatnost” koja se obično nalazi na dnu mrežne stranice koju posjećujete.

Kako možete pristupiti i izmijeniti svoje podatke

Ako imate račun na Tinderu, imate mogućnost pregleda i ažuriranja svojih osobnih podataka unutar usluge otvaranjem računa i odlaskom na postavke. Mjerodavnim zakonima o zaštiti privatnosti može Vam biti omogućeno pravo na pristup i/ili zahtjev za ispravkom pogrešaka ili propusta u Vašim osobnim podatcima koje su pod našom brigom ili kontrolom. Naš službenik za zaštitu privatnosti pomoći će Vam sa zahtjevom za pristup.

Odgovaramo na sve zahtjeve u roku dopuštenom svim mjerodavnim zakonima o zaštiti privatnosti i potrudit ćemo se odgovoriti što točnije i potpunije možemo. Svi se ispravci osobnih podataka žurno šalju organizaciji kojoj su ti podatci otkriveni.

U određenim iznimnim okolnostima možda Vam nećemo moći pružiti pristup određenim osobnim podatcima koje imamo. Iz sigurnosnih razloga službenik za zaštitu privatnosti ne može pristupiti i promijeniti sve osobne podatke. Ako se pristup ili ispravci ne mogu omogućiti, o razlozima odbijanja obavijestit ćemo pojedinca koji je poslao zahtjev u roku od trideset dana pisanim putem.

Zadržavanje podataka

Zadržavamo Vaše podatke samo dok ih trebamo u legitimne poslovne svrhe i kako je dopušteno primjenjivim pravnim zahtjevima. Ako zatvorite svoj račun, zadržavamo određene podatke u analitičke svrhe i radi cjelovitosti evidencija, kao i kako bismo spriječili prijevare, proveli svoje Uvjete upotrebe, poduzeli radnje koje smatramo nužnima za zaštitu integriteta naše usluge ili naših korisnika ili poduzeli radnje koje su inače dopuštene zakonom. Pored toga, ako su određeni podatci već dani trećim osobama kako je opisano u ovom Pravilniku o zaštiti privatnosti, zadržavanje tih podataka podliježe pravilnicima tih trećih osoba.

Vaši izbori po pitanju prikupljanja i upotrebe Vaših podataka

Možete odlučiti da nam nećete dati određene podatke, no to može dovesti do toga da ne možete upotrebljavati određene značajke naše usluge jer ti podatci mogu biti potrebni kako biste se registrirali kao korisnik, kupili proizvode ili usluge, sudjelovali u natjecanju, promotivnim aktivnostima, ispitivanju ili lutrijama, postavili pitanje, ili započeli druge transakcije.

Naša usluga može slati obavijesti na Vaš telefon ili mobilni uređaj. Možete onemogućiti te obavijesti odlaskom u „Postavke aplikacije” u aplikaciji ili promjenom postavki na svojem mobilnom uređaju.

Možete i upravljati podatcima koji se prikupljaju kolačićima. Možete izbrisati ili odbiti kolačiće promjenom postavki svojeg preglednika. Upute možete pregledati ako kliknite na „pomoć” u alatnoj traci većine preglednika.

Kako štitimo Vaše osobne podatke

Poduzimamo sigurnosne mjere kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa i otkrivanja. Međutim, nijedan sustav ne može biti potpuno siguran. Stoga, iako poduzimamo korake kako bismo osigurali Vaše podatke, ne obećavamo i ne biste trebali očekivati da će Vaši osobni podatci, čavrljanja ili druga komunikacija uvijek biti sigurni. Korisnici bi trebali voditi računa o tome kako postupaju sa svojim osobnim podatcima i kako ih otkrivaju i trebali bi izbjegavati slanje osobnih podataka nesigurnom elektroničkom poštom. Informacije o tome kako se zaštititi od krađe identiteta pronađite na mrežnom mjestu američke Savezne trgovinske komisije na http://www.ftc.gov/bcp/menus/consumer/data.shtm.

Suglasni ste da možemo komunicirati s Vama elektroničkim putem u vezi s sigurnosti, privatnosti i administrativnih pitanja, poput sigurnosnih povreda. Možemo objaviti obavijest na našoj usluzi ako dođe do sigurnosne povrede. Možemo Vam također poslati elektroničku poruku na adresu e-pošte koju ste nam dali. Možda imate zakonsko pravo primiti ove obavijesti pisanim putem. Da biste primili besplatnu pisanu obavijest o sigurnosnoj povredi (ili povukli svoju privolu na primitak elektroničke obavijesti), obavijestite nas na adresu privacy@gotinder.com.

Podatke koje nam dajete o sebi dok upotrebljavate uslugu

Omogućujemo područja na svojoj usluzi na kojima možete objaviti podatke o sebi i drugima i komunicirati s drugim osobama. Te su objave uređene našim Uvjetima upotrebe. Pored toga, kad god dobrovoljno otkrijete osobne podatke na javno vidljivim stranicama, ti su podatci javno dostupni i drugi ih mogu prikupljati i upotrebljavati. Primjerice, ako objavite svoju adresu e-pošte, možete primiti nezatražene poruke. Ne možemo upravljati time tko čita Vaše objave ili što drugi korisnici mogu učiniti s podatcima koje dobrovoljno objavite tako da Vam preporučujemo da budete diskretni i oprezni u odnosu na svoje osobne podatke. Izuzevši situacije u kojima se to traži sudskim nalogom ili drugim sličnim pravnim postupkom, omogućit ćemo pristup porukama koje šaljete drugom korisniku preko naše usluge samo na usluzi osim ako izričito zatražite kopiju svojih poruka u skladu s mjerodavnim zakonima. Ako želite primiti kopiju poruka koje ste primili od drugih korisnika preko naše usluge, morate prvo pribaviti njihovu prethodnu pisanu privolu, a zatim se moraju obratiti našem službeniku za zaštitu privatnosti kako bi dali svoju prethodnu pisanu privolu.

Privatnost djece

Iako je naša usluga namijenjena općoj publici, ograničavamo njezinu upotrebu na pojedince u dobi od 18 godina i više. Ne prikupljamo, održavamo ili upotrebljavamo svjesno osobne podatke djece mlađe od 18 godina.

Daljnji prijenos i privola na međunarodnu obradu

Mi smo korporacija koja raste, ima korisnike i posluje u više država, uključujući Europsku uniju. Razvili smo prakse u vezi s podatcima kako bismo se pobrinuli da su oni prikladno zaštićeni, no ne možemo uvijek znati gdje se osobnim podatcima može pristupiti i gdje se mogu obrađivati. Iako su naši primarni podatkovni centri u Sjedinjenim Američkim Državama, možemo prenijeti osobne ili druge podatke u naše urede izvan Sjedinjenih Američkih Država. Pored toga, možemo angažirati druga poduzeća i pojedince da obave funkcije u naše ime. Ako otkrijemo osobne podatke trećoj osobi ili svojim zaposlenicima izvan Sjedinjenih Američkih Država, tražit ćemo jamstva da se svi podatci koje im šaljemo štite prikladno i u skladu s ovim Pravilnikom o zaštiti privatnosti i zahtjevima mjerodavnih zakona o zaštiti privatnosti.

Ako nas posjećujete iz Europske unije ili drugih regija sa zakonima kojima se uređuju prikupljanje i upotreba podataka, imajte na umu da pristajete na Tinderov prijenos osobnih podataka, uključujući osjetljive podatke, iz Vaše regije u države koje nemaju zakone o zaštiti podataka kojima se pruža ista razina zaštite koja postoji u državama Europskog gospodarskog prostora, uključujući Sjedinjene Američke Države. Davanjem svojih osobnih podataka pristajete na prijenos i obradu u skladu s ovim pravilnikom.

Nepostojanje prava trećih osoba

Ovim Pravilnikom o zaštiti privatnosti ne zasnivaju se prava koja treće osobe mogu provoditi ili kojima se zahtijeva otkrivanje osobnih podataka u vezi s korisnicima mrežnog mjesta.

Izmjene ovog Pravilnika o zaštiti privatnosti

Povremeno ćemo ažurirati ovaj Pravilnik o zaštiti privatnosti kako bi se odrazile zakonske izmjene te promjene u našim praksama prikupljanja i upotrebe podataka, značajkama usluge ili tehnološkim napretcima. Kada objavimo izmjene ovog pravilnika, promijenit ćemo datum posljednjeg ažuriranja na vrhu ovog pravilnika, koji ćemo objaviti na uslugama pod „Postavkama” i na adresi gotinder.com, a Vi biste trebali redovito provjeravati najnoviju inačicu, koja je inačica koja se primjenjuje. Ako donesemo bitne izmjene ovog Pravilnika o zaštiti privatnosti, obavijestit ćemo Vas o njima razumnim sredstvima koja mogu uključivati obavijesti preko usluga ili elektroničku poštu. Pažljivo pregledajte izmjene. Nastavak Vaše upotrebe usluga nakon objave izmjena ovog pravilnika znači da ste suglasni i da prihvaćate te izmjene. Ako niste suglasni s tim izmjenama, možete izbrisati svoj račun slijedeći upute u Postavkama.

Kako nam se možete obratiti

Ako imate ikakvih pitanja o ovom pravilniku, obratite nam se elektroničkom ili običnom poštom kako slijedi:

Privacy Officer
Match Group, LLC
8750 North Central Expressway, Suite 1400
Dallas, TX 75231
privacyinquiries@gotinder.com