Politika zasebnosti Tinder

Nazadnje posodobljeno: 26. 10. 2017

Družba Match Group, LLC („Tinder“, „mi“ in „nas“) spoštuje zasebnost svojih uporabnikov („vi“) in je razvila to politiko zasebnosti, da bi dokazala svojo zavezanost k varstvu vaše zasebnosti. Ta politika zasebnosti opisuje podatke, ki jih zbiramo, kako lahko te podatke uporabljamo, s kom jih lahko delimo, ter vaše odločitve o taki uporabi in razkritjih. Svetujemo vam, da natančno preberete to politiko zasebnosti, ko uporabljate našo aplikacijo ali storitve ali poslujete z nami. Z uporabo našega spletnega mesta, aplikacije ali drugih spletnih storitev (naša „Storitev“) sprejemate prakse, opisane v tej politiki zasebnosti.

Če imate kakršna koli vprašanja o naših praksah zasebnosti, prosimo, da na koncu te politike zasebnosti poiščete informacije o tem, kako vzpostaviti stik z nami.

Informacije, ki jih zbiramo o vas

Na splošno. Lahko zbiramo osebne podatke, vključno z občutljivimi podatki, in druge podatke. „Osebni podatki“ pomenijo osebno določljive podatke, ki bi nam omogočili, da ugotovimo dejansko identiteto določene žive osebe in stik z njo. Občutljivi podatki vključujejo informacije, komentarje ali vsebino (npr. fotografije, videoposnetki, profil, življenjski slog), ki jih lahko posredujete po želji in ki lahko razkrijejo vaše etnično poreklo, narodnost, vero in/ali spolno usmerjenost. S posredovanjem občutljivih podatkov soglašate z zbiranjem, uporabo in razkritjem občutljivih podatkov skladno z veljavnimi zakoni o zasebnosti. Prav tako lahko z vašim soglasjem zbiramo podatke o geolokaciji. Te podatke lahko zbiramo prek spletnega mesta, mobilne aplikacije ali drugih spletnih storitev. Z uporabo storitve nas pooblaščate za zbiranje, razčlenjevanje in hrambo podatkov, povezanih z zagotavljanjem storitve. Ko prek naše storitve posredujete osebne podatke, so lahko podatki poslani v strežnike v Združenih državah Amerike in državah po vsem svetu.

Informacije, ki jih posredujete. Če se želite registrirati kot uporabnik storitve Tinder, boste vprašani, če se želite prijaviti s svojimi podatki za Prijavo v Facebook. Če to storite, nas pooblaščate za dostop do določenih podatkov iz računa Facebook, npr. do vašega javnega profila Facebook (skladno z vašimi nastavitvami zasebnosti v storitvi Facebook), vašega e-poštnega naslova, zanimanj, všečkov, spola, rojstnega dne, zgodovine izobrazbe, interesnih razmerij, trenutnega mesta, fotografij, osebnega opisa, seznama prijateljev ter do informacij in fotografij vaših prijateljev na Facebooku, ki bi lahko bili skupni Facebook prijatelji z drugimi uporabniki Tinderja. Ob prenosu ali uporabi storitve boste morali Tinderju dovoliti, da z vaše naprave zbira podatke o lokaciji. Poleg tega lahko zbiramo in shranjujemo vse osebne podatke, ki jih posredujete med uporabo naše storitve ali na kakršen koli drug način. To lahko vključuje osebne podatke, kot so vaše ime, naslov, e-poštni naslov in telefonska številka ter, če sklenete poslovanje z nami, finančne podatke. Pošljete nam lahko tudi fotografije, osebni opis ter podatke o vašem spolu in preferencah glede priporočil pri iskanju, kot so razdalja, starostni razpon in spol. Če klepetate z drugimi uporabniki Tinderja, nam posredujete vsebino vaših klepetov, če pa vzpostavite stik z našo službo za stranke ali nam pošljete druge poizvedbe, nam posredujete vsebino tega sporočila.

Informacije iz drugih virov. Tinder je del družine družb skupine Match, ki na datum začetka veljavnosti te politike vključuje spletna mesta in aplikacije, kot so OurTime.com, BlackPeopleMeet.com, OkCupid, Twoo, POF, Meetic, LoveScout24, Match in ParPerfeito. O vas lahko od drugih podjetij Match, poslovnih partnerjev in drugih tretjih oseb pridobimo tako osebne kot druge podatke.

Uporaba tehnologij za zbiranje informacij. Za zbiranje informacij iz vaše naprave in o vaših dejavnostih v naši storitvi uporabljamo različne tehnologije.

Informacije, ki se zbirajo samodejno. Samodejno zbiramo podatke iz vašega brskalnika ali naprave, ko uporabite našo storitev. Te informacije lahko vključujejo vaš IP naslov, ID in vrsto naprave, vrsto in jezik brskalnika, operacijski sistem, ki ga uporablja vaša naprava, čas dostopa, geografsko lokacijo vaše mobilne naprave, medtem ko naša aplikacija aktivno deluje, in sklicni naslov spletnega mesta.

Piškotki in uporaba piškotka ter podobni podatki. Ko uporabljate našo storitev, lahko vaši napravi dodelimo enega ali več piškotkov ali druge tehnologije, ki olajšajo personalizacijo ter s tem dostop do naše storitve in prilagodijo vašo izkušnjo. Z uporabo piškotka lahko tudi samodejno zbiramo podatke o vaši dejavnosti v naši storitvi, kot so strani, ki jih obiščete, čas in datum vaših obiskov ter povezave, ki jih kliknete. Če oglašujemo, lahko mi (ali tretje osebe) uporabimo določene podatke, zbrane na naši storitvi, da vam prikažemo oglase Tinder na drugih spletnih mestih ali v aplikacijah.

Oznake slikovnih pik. Na spletne strani, oglase in e-poštna sporočila vgrajujemo oznake slikovnih pik (imenovane tudi spletni svetilniki ali prozorni GIF). Te drobne, nevidne grafike se uporabljajo za dostop do piškotkov in sledenje uporabnikovim aktivnostim (npr. kolikokrat je stran prikazana). Oznake slikovnih pik uporabljamo za merjenje priljubljenosti naših funkcij in storitev. Oglaševalske družbe oznake slikovnih pik uporabljajo tudi za merjenje števila prikazanih oglasov in njihove uspešnosti (na primer koliko ljudi je kliknilo oglas).

Identifikacijske številke mobilnih naprav. Če uporabljate našo aplikacijo, za vašo prepoznavo namesto piškotkov uporabljamo identifikacijske številke mobilnih naprav (enolični identifikator, ki ga napravi dodeli proizvajalec) ali identifikacijske številke oglasov (za iOS 6 in novejše). S tem želimo shraniti vaše nastavitve in spremljati vašo uporabo naše aplikacije. Za razliko od piškotkov, identifikacijskih številk naprave ni mogoče izbrisati, identifikacijske številke oglasov pa je mogoče ponastaviti v nastavitvah na vaši napravi iPhone. Oglaševalska podjetja uporabljajo tudi ID-je naprav ali ID-je oglasov, da spremljajo vašo uporabo aplikacije, število prikazanih oglasov, merijo uspešnost oglasov in prikazujejo oglase, ki so za vas bolj pomembni. Podjetja v storitvi Analytics uporabljajo ID-je naprav za sledenje informacijam o uporabi aplikacij.

Informacije, ki jih zberejo tretje osebe za namene oglaševanja. Ponudnikom storitev, oglaševalskim podjetjem in oglaševalskim omrežjem ter drugim tretjim osebam lahko omogočimo prikazovanje oglasov v naši storitvi in drugod. Ta podjetja lahko tehnologije sledenja, kot so piškotki ali spletni svetilniki, uporabljajo za zbiranje informacij o uporabnikih, ki si ogledajo ali se odzovejo na njihove oglase. Tretjim osebam ne posredujemo nobenih zakritih ali nezakritih osebnih podatkov. Nekatera od teh tretjih oglaševalskih podjetij so morda oglaševalska omrežja, ki so članice pobude Network Advertising Initiative, ki ponuja eno samo mesto, kjer se je mogoče izključiti iz tarčnega oglaševanja včlanjenih podjetij ( www.networkadvertising.org ). Izvzetje ne bo zmanjšalo števila oglasov, ki jih vidite. Če želite onemogočiti piškotke, ki jih lahko nastavijo podatki tretjih oseb ali oglaševalski partnerji, pojdite na http://www.aboutads.info/choices/.

Kako uporabljamo podatke, ki jih zbiramo

Na splošno. Podatke, ki jih zbiramo o vas, lahko uporabimo, da:

zagotavljamo in izboljšujemo naše izdelke in storitve ter upravljamo naše poslovanje;

upravljamo vaš račun in vam zagotavljajo podporo za stranke;

izvajamo raziskave in analiziramo vašo uporabo ali zanimanje za naše ali druge izdelke, storitve ali vsebino;

z vami po e-pošti, navadni pošti, telefonu in/ali mobilnih napravah komuniciramo o izdelkih ali storitvah, ki bi vas lahko zanimali in ki so bodisi od nas bodisi drugih tretjih oseb;

razvijamo, prikazujemo in spremljamo vsebino in oglase, prilagojene vašim interesom v naši storitvi in drugih spletnih mestih, vključno z zagotavljanjem naših oglasov, ko obiščete druga spletna mesta;

izvajamo analitiko spletne strani ali mobilne aplikacije;

preverimo vašo upravičenost in dostavimo nagrade v povezavi z natečaji in nagradnimi igrami;

izvršimo ali uveljavimo kakršne koli pravice iz naših Pogojev uporabe; in

izvajamo funkcije ali storitve, ki so vam drugače opisane v času zbiranja.

Kandidati za zaposlitev. Če svoje osebne podatke predložite ob prijavi na delovno mesto pri našem podjetju, bomo te podatke uporabljali izključno pri obravnavi vaše prošnje in nadaljnjim ukrepanjem. Vaše osebne podatke bomo lahko obdržali, vendar le za namene obravnave vaše prošnje za trenutna ali prihodnja razpoložljiva delovna mesta. Te informacije, ki lahko vključujejo vaše ime in podatke za stik, izobrazbo in izkušnje ter druge informacije, ki nam jih posredujete, lahko delimo s tretjimi ponudniki storitev, ki jih najamemo za zbiranje, vzdrževanje in analizo prošenj kandidatov za delovna mesta.

V vseh okoliščinah lahko te funkcije opravljamo neposredno ali za opravljanje teh funkcij uporabljamo tretjega izvajalca, ki bo dolžan uporabljati vaše osebne podatke samo za izvajanje storitev v našem imenu. Če do naše storitve dostopate prek tretje družbene platforme, kot je Facebook, lahko s to platformo delimo neosebne podatke, v obsegu, v katerem to dopuščajo vaš dogovor z njo in njene nastavitve zasebnosti.

S kom delimo vaše podatke

Informacije, ki jih delimo z drugimi uporabniki. Ko se registrirate kot uporabnik storitve Tinder, bodo vaš profil Tinder lahko videli drugi uporabniki storitve. Drugi uporabniki (in kadar Tinder omogoča funkcije skupne rabe, tudi posamezniki ali aplikacije, s katerimi se lahko uporabnik Tinderja odloči, da bo vaš profil dal v skupno rabo) si bodo lahko ogledali informacije, ki ste nam jih posredovali neposredno ali prek Facebooka, na primer vaše fotografije iz Facebooka, vse dodatne fotografije, ki jih naložite, vaše ime, vašo starost, približno oddaljenost v kilometrih, vaš osebni opis in informacije, ki so vam skupne z osebo, ki si ogleduje vaš profil, na primer skupne Facebook prijatelje in všečke. Če povlečete desno ali uporabite gumbe za glasovanje, da nekomu rečete „da“, boste lahko poklepetali s to osebo, če tudi ona potegne desno ali vam s pomočjo gumbov za glasovanje reče „da“, npr. ko imate „ujemanje“. Če klepetate z osebo, s katero se ujemate, bo ta oseba seveda videla vsebino vašega klepeta.

Osebni podatki. Vaših osebnih podatkov ne delimo z drugimi, razen kot je navedeno v tej politiki zasebnosti ali ko vas obvestimo in vam omogočimo, da prekličete soglasje za skupno rabo vaših osebnih podatkov. Osebne podatke lahko delimo s:

Ponudniki storitev. Podatke, vključno z osebnimi in finančnimi podatki, lahko delimo s tretjimi osebami, ki v našem imenu izvajajo določene storitve. Te storitve lahko vključujejo izpolnjevanje naročil, zagotavljanje storitev za stranke in pomoč pri trženju, izvajanje analiz poslovanja in prodaje, sledenje in analitika oglasov, preverjanje članov, podpiranje delovanja naše storitve in podpiranje natečajev, nagradnih iger, anket in drugih funkcij, ki jih ponuja naša storitev. Ti ponudniki storitev imajo lahko dostop do osebnih podatkov, potrebnih za opravljanje njihovih funkcij, vendar ne smejo deliti ali uporabljati takšnih informacij za druge namene.

Druga podjetja skupine Match. Podjetja skupine Match vključujejo spletna mesta za zmenke in aplikacije Match.com, OkCupid, OurTime.com, BlackPeopleMeet.com, Twoo, Meetic, POF, LoveScout24, ParPerfeito in druge. Podatke, ki jih zbiramo, vključno z vašim profilom in osebnimi podatki, kot so vaše ime in podatki za stik, fotografije, interesi, dejavnosti in transakcije prek naše storitve, lahko delimo z drugimi družbami v skupini Match, kadar s tem soglašate in kadar smo k temu obvezani v skladu z veljavno zakonodajo.

Druge okoliščine. Vaše podatke, vključno z osebnimi podatki, lahko razkrijemo v naslednjih primerih:

Kot odgovor na sodni poziv ali podobno preiskovalno zahtevo, sodno odredbo ali prošnjo za sodelovanje od organov pregona ali druge vladne agencije; za vzpostavitev ali uveljavitev svoje zakonske pravice; v zagovoru pred pravnimi zahtevki; ali v drugih primerih, ki jih določa zakon. V takih primerih lahko vložimo ali se odrečemo kakršnemu koli pravnemu ugovoru ali pravici, ki nam je na voljo.

Kadar menimo, da je razkritje primerno v povezavi s prizadevanji, da bi preiskali, preprečili ali kako drugače ukrepali v zvezi z nezakonito dejavnostjo, sumom goljufije ali drugimi kršitvami; da bi zaščitili in branili pravice, lastnino ali varnost našega podjetja, uporabnikov, zaposlenih ali drugih; da bi spoštovali veljavno zakonodajo ali sodelovali z organi kazenskega pregona; ali da bi uveljavili naše Pogoje uporabe ali druge sporazume ali pravilnike.

V povezavi z znatno poslovno transakcijo, kot je prodaja našega podjetja, odtujitev, združitev, konsolidacija ali prodaja premoženja, ali v primeru stečaja.

Združeni in/ali neosebni podatki. Neosebne podatke, ki jih zbiramo, lahko uporabljamo in delimo v kateri koli od zgornjih okoliščin. Lahko jih delimo tudi z drugimi družbami v skupini Match in tretjimi osebami, da razvijejo in izvedejo ciljno oglaševanje v naši storitvi in na spletnih mestih ali aplikacijah tretjih oseb ter za analizo in poročanje o oglasih, ki jih vidite. Neosebne podatke, ki jih zbiramo, lahko združujemo z dodatnimi neosebnimi podatki, zbranimi iz drugih virov. Združene, neosebne ali osebne podatke lahko prav tako delimo v zgoščeni, človeku neberljivi obliki s tretjimi osebami, vključno s svetovalci, oglaševalci in vlagatelji za namene splošne analize poslovanja, oglaševanja, trženja ali druge poslovne namene. Lahko npr. angažiramo ponudnika podatkov, ki lahko od vas zbira podatke spletnega dnevnika (vključno z naslovom IP in podatki o vašem brskalniku ali operacijskem sistemu) ali pa v vaš brskalnik namesti ali prepozna edinstven piškotek, ki vam omogoča prejemanje prilagojenih oglasov ali vsebine. Piškotki lahko kažejo na deidentificirane demografske ali druge podatke, povezane s podatki, ki ste nam jih prostovoljno posredovali (kot je npr. vaš e-poštni naslov), ki jih lahko delimo s ponudnikom podatkov izključno v zgoščeni, človeku neberljivi obliki. Prav tako lahko za zgoraj navedene namene vaše podatke o geolokaciji v deidentificirani obliki delimo z družbami iz skupine Match in tretjimi osebami. Če ne želite deliti podatkov o geolokaciji, prenehajte uporabljati aplikacijo Tinder.

Razkritje o funkciji „Ne sledi“

„Ne sledi“ („DNT“) je prednostna nastavitev zasebnosti, ki jo lahko uporabniki nastavijo v svojih spletnih brskalnikih. DNT je način, s pomočjo katerega uporabniki obvestijo spletna mesta in storitve, da ne želijo zbiranja določenih informacij o njihovih obiskih spletne strani skozi čas in na vseh spletnih straneh ali spletnih storitvah. Zavezani smo , da vam bomo zagotovili smiselne izbire informacij, ki jih zbiramo, in vam zato ponujamo zgornje povezave za odjavo. Vendar ne priznavamo nobenih DNT signalov oziroma se nanje ne odzivamo, saj je internetna industrija v postopku natančne opredelitve, kaj DNT pomeni, kaj pomeni skladnost z DNT in kakšen je skupni pristop k odzivu na DNT.

Spletna mesta tretjih oseb

V naši storitvi je več mest, kjer lahko kliknete povezavo za dostop do drugih spletnih mest, ki ne delujejo v skladu s to politiko zasebnosti. Če na primer kliknete oglas v naši storitvi, boste morda preusmerjeni na spletno mesto, ki ga ne nadzorujemo. Ta spletna mesta lahko od vas neodvisno pridobivajo in zbirajo podatke, vključno z osebnimi podatki, in nam v nekaterih primerih posredujejo informacije o vaših dejavnostih na teh spletnih mestih. Priporočamo, da si ogledate izjave o zasebnosti vseh spletnih mest tretjih oseb, ki jih obiščete, tako da kliknete povezavo „Zasebnost“, ki je običajno na dnu spletne strani, ki jo obiščete.

Kako lahko dostopate do svojih podatkov in jih popravite

Če imate račun Tinder, lahko osebne podatke pregledate in posodobite v storitvi tako, da odprete svoj račun in greste v nastavitve. Veljavni zakoni o zasebnosti vam lahko zagotavljajo pravico do dostopa in/ali zahteve za odpravo napak ali opustitev določenih osebnih podatkih, ki jih hranimo ali nadzorujemo. Naš uradnik za zasebnost vam bo pomagal pri zahtevi za dostop.

Na zahteve bomo odgovorili v roku, ki ga dovoljujejo vsi veljavni zakoni o zasebnosti in potrudili se bomo, da so odgovori čim bolj natančni in popolni. Vse popravke osebnih podatkov bomo takoj poslali kateri koli organizaciji, ki so ji bili razkriti.

V določenih izjemnih okoliščinah morda ne bomo mogli zagotoviti dostopa do nekaterih osebnih podatkov, ki jih hranimo. Uradnik za zasebnost iz varnostnih razlogov nima dostopa do vseh osebnih podatkov in jih hkrati tudi ne more popravljati. Če dostopa ali popravkov ni mogoče zagotoviti, bomo osebo, ki je vložila zahtevo, v 30 dneh pisno obvestili o razlogih za zavrnitev.

Hramba podatkov

Vaše podatke hranimo tako dolgo, dokler jih potrebujemo za zakonite poslovne namene in v skladu z veljavnimi zakonskimi zahtevami. Če zaprete svoj račun, bomo določene podatke nadalje hranili za analitične namene in celovitost vodenja evidenc, pa tudi za preprečevanje goljufij, uveljavljanje naših Pogojev uporabe, izvajanje ukrepov, za katere menimo, da so potrebni za zaščito integritete naše storitve ali naših uporabnikov, ali za izvajanje drugih ukrepov, ki so drugače zakonsko dovoljeni. Poleg tega, če so bile določene informacije že posredovane tretjim osebam, kot je opisano v tej politiki zasebnosti, bodo za hrambo teh informacij veljale politike teh tretjih oseb.

Vaše odločitve glede zbiranja in uporabe vaših podatkov

Lahko se odločite, da nam ne boste posredovali določenih informacij, vendar zaradi tega morda ne boste mogli uporabljati določenih funkcij naše storitve, ker bodo takšni podatki morda zahtevani, da se boste lahko registrirali kot uporabnik; kupovali izdelke ali storitve; sodelovali v natečaju, promocijah, anketah ali nagradnih igrah; postavili vprašanje ali začeli druge transakcije.

Naša storitev vam lahko obvestila pošilja tudi na vaš telefon ali mobilno napravo. Ta obvestila lahko onemogočite tako, da greste v aplikaciji v razdelek „Nastavitve aplikacije“ ali spremenite nastavitve na mobilni napravi.

Prav tako lahko nadzorujete informacije, ki jih zbirajo piškotki. Piškotke lahko izbrišete ali zavrnete tako, da spremenite nastavitve brskalnika. Za navodila kliknite „Pomoč“ v orodni vrstici večine brskalnikov.

Kako varujemo vaše osebne podatke

Izvajamo varnostne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom in razkritjem. Vendar noben sistem ne more biti popolnoma varen. Čeprav sprejemamo ukrepe za varovanje vaših podatkov, ne obljubljamo in ne smete pričakovati, da bodo vaši osebni podatki, klepeti ali druga komunikacija vedno ostali varni. Uporabniki bi morali biti previdni, kako ravnajo z osebnimi podatki in kako jih razkrivajo ter se izogibati pošiljanju osebnih podatkov prek nezavarovane pošte. Za informacije o zaščiti pred krajo identitete obiščite spletno stran Zvezne komisije za trgovino na naslovu http://www.ftc.gov/bcp/menus/consumer/data.shtm.

Strinjate se, da lahko v zvezi z varnostnimi, zasebnimi in administrativnimi vprašanji, kot so kršitve varnosti, z vami komuniciramo prek elektronske pošte. V primeru kršitve varnosti lahko objavimo obvestilo v naši storitvi. Lahko vam tudi pošljemo e-poštno sporočilo na e-poštni naslov, ki ste nam ga posredovali. Morda imate zakonsko pravico, da to obvestilo prejmete v pisni obliki. Če želite prejeti brezplačno pisno obvestilo o kršitvi varnosti (ali umakniti svoje soglasje za prejemanje elektronskega obvestila), nas o tem obvestite na privacy@gotinder.com.

Podatki, ki jih posredujete o sebi med uporabo naše storitve

V naši storitvi ponujamo razdelke, v katerih lahko objavljate podatke o sebi in drugih ter komunicirate z drugimi. Takšne objave urejajo naši Pogoji uporabe. Kadar koli osebne podatke prostovoljno razkrijete na javno vidnih straneh, bodo te informacije javno dostopne ter jih bodo lahko zbirali in uporabljali drugi. Če na primer objavite svoj e-poštni naslov, boste morda prejeli neželena sporočila. Ne moremo nadzorovati, kdo bere vašo objavo ali kaj drugi uporabniki storijo s podatki, ki jih prostovoljno objavite, zato vas spodbujamo, da s svojimi osebnimi podatki ravnate diskretno in previdno. Razen če to zahteva odločba sodišča ali drug podoben pravni postopek, bodo sporočila, ki jih pošljete drugemu uporabniku prek naše storitve, dostopna samo v storitvi, razen če izrecno zahtevate kopijo vaših sporočil v skladu z veljavno zakonodajo. Če želite prejeti kopijo kakršnih koli sporočil, ki ste jih prejeli od drugih uporabnikov prek naše storitve, morate najprej pridobiti njihovo pisno soglasje, nato pa se obrniti na našega uradnika za zasebnost in mu najprej to soglasje posredovati.

Zasebnost otrok

Čeprav je naša storitev namenjena splošni publiki, uporabo storitve omejujemo na osebe, starejše od 18 let. Zavestno ne zbiramo, hranimo ali uporabljamo osebnih podatkov otrok, mlajših od 18 let.

Nadaljnji prenos in soglasje za mednarodno obdelavo

Smo nenehno rastoča korporacija z uporabniki in prisotnostjo v številnih državah, vključno z Evropsko unijo. Razvili smo prakse glede podatkov, da bi zagotovili ustrezno zaščito informacij, vendar ne moremo vedno vedeti, kje vse je omogočen dostop do osebnih podatkov ali njihova obdelava. Medtem ko so naši primarni podatkovni centri v Združenih državah Amerike, lahko osebne podatke ali druge podatke prenašamo v naše pisarne zunaj ZDA. Poleg tega lahko za opravljanje funkcij v našem imenu zaposlimo druga podjetja in posameznike. Če osebne podatke razkrijemo tretji osebi ali našim zaposlenim zunaj ZDA, bomo od njih zahtevali zagotovila, da bodo vsi podatki, ki jim jih lahko posredujemo, zaščiteni ustrezno in v skladu s to politiko zasebnosti ter zahtevami veljavnih zakonov o zasebnosti.

Če ste na obisku iz Evropske unije ali drugih regij, kjer veljajo zakoni, ki urejajo zbiranje in uporabo podatkov, upoštevajte, da se s tem strinjate, da podjetje Tinder vaše osebne podatke, vključno z občutljivimi podatki, prenaša iz vaše regije v države brez zakonov o varstvu podatkov, ki zagotavljajo enako raven varstva kot v državah evropskega gospodarskega prostora, vključno z ZDA. S posredovanjem svojih osebnih podatkov soglašate s kakršnim koli prenosom in obdelavo v skladu s to politiko.

Tretje osebe nimajo nobenih pravic

Iz te politike zasebnosti ne izhajajo nobene pravice, ki jih lahko uveljavljajo tretje osebe ali zahtevajo razkritje kakršnih koli osebnih podatkov v zvezi z uporabniki spletnega mesta.

Spremembe te politike zasebnosti

Občasno bomo to politiko zasebnosti posodobili tako, da bo odražala spremembe zakonodaje, naše prakse zbiranja in uporabe podatkov, značilnosti naše storitve ali tehnološke napredke. Ko objavimo spremembe te politike zasebnosti, bomo na vrhu te politike zasebnosti revidirali datum „zadnje posodobitve“, ki bo objavljen v storitvah v razdelku „Nastavitve“ in tudi na spletnem mestu gotinder.com, vi pa morate redno preverjati, ali obstaja novejša različica, ki je dejansko veljavna. Če bomo v to politiko zasebnosti vnesli kakršne koli bistvene spremembe, vas bomo o njih obvestili na primeren način, ki bi lahko vključeval obvestila prek storitev ali po e-pošti. Natančno preglejte spremembe. Če boste nadaljevali z uporabo storitev po objavi sprememb te politike, pomeni, da soglašate in sprejemate te spremembe. Če se s temi spremembami ne strinjate, lahko svoj račun izbrišete tako, da sledite navodilom v nastavitvah.

Kako stopiti stik z nami

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s to politiko zasebnosti, z nami vzpostavite stik prek e-pošte ali navadne pošte na naslednji način:

Uradnik za zasebnost
Match Group, LLC
8750 North Central Expressway, Suite 1400
Dallas, TX 75231
privacyinquiries@gotinder.com