Smernice za privatnost Tindera

Poslednji put ažurirano: 26.10.2017.

Kompanija Match Group, LLC („Tinder”, „mi” i „nas”) poštuje privatnost svojih korisnika („vi”) i razvila je ove Smernice za privatnost kao dokaz svoje posvećenosti zaštiti vaše privatnosti. Ove Smernice za privatnost opisuju koje informacije prikupljamo, kako ih možemo koristiti, s kim ih možemo deliti, kao i izbore koje imate u vezi sa korišćenjem i otkrivanjem informacija. Preporučujemo da pažljivo pročitate ove Smernice za privatnost ako koristite našu aplikaciju ili usluge ili poslujete sa nama. Korišćenjem naše veb lokacije, aplikacije ili drugih usluga na mreži (naša „usluga”) prihvatate prakse opisane u ovim Smernicama za privatnost.

Ako imate pitanja u vezi sa našom praksom zaštite privatnosti, na kraju ovih Smernica za privatnost naći ćete informacije o tome kako nas možete kontaktirati.

Informacije koje prikupljamo o vama

Uopšteno. Možemo prikupljati lične informacije, uključujući osetljive podatke, kao i druge informacije. „Lične informacije” su identifikujuće informacije koje bi nam omogućile da utvrdimo tačan identitet određene žive osobe i da je kontaktiramo. U osetljive podatke spadaju informacije, komentari ili sadržaj (npr. fotografije, video zapisi, profil, životni stil) koje nam opcionalno pružate, a koje mogu otkriti vaše etničko poreklo, nacionalnost, religiju i/ili seksualnu orijentaciju. Time što nam dajete osetljive podatke, pristajete da prikupljamo, koristimo i otkrivamo osetljive podatke u meri koju dozvoljavaju važeći zakoni o privatnosti. Takođe, uz vaš pristanak, možemo prikupljati i informacije o vašoj geografskoj lokaciji. Ove informacije možemo prikupljati preko veb lokacije, mobilne aplikacije ili drugih usluga na mreži. Time što koristite uslugu, dozvoljavate nam da prikupljamo, raščlanjujemo i zadržavamo podatke koji su povezani sa pružanjem usluge. Kada nam predate lične informacije preko naše usluge, te informacije se mogu slati na servere u Sjedinjenim Američkim Državama i zemljama širom sveta.

Informacije koje nam dajete. Da biste se registrovali kao korisnik na Tinderu, od vas će se tražiti da se prijavite preko Fejsbuka. Ako to učinite, dozvoljavate nam da pristupimo određenim informacijama sa Fejsbuk naloga, kao što su vaš javni Fejsbuk profil (u skladu sa vašim podešavanjima privatnosti na Fejsbuku), adresa e-pošte, interesovanja, sviđanja, pol, datum rođenja, obrazovanje, interesovanje za veze, trenutno prebivalište, fotografije, lični opis, lista prijatelja i fotografije i informacije o vašim prijateljima sa Fejsbuka koji su možda prijatelji na Fejsbuku i sa drugim korisnicima Tindera. Takođe, od vas će se tražiti da dozvolite da Tinder prikuplja informacije o vašoj lokaciji sa vašeg uređaja kada preuzmete ili koristite uslugu. Osim toga, možemo prikupljati i čuvati bilo koje lične informacije koje nam date u toku korišćenja naše usluge ili na neki drugi način. To obuhvata identifikujuće informacije, kao što su vaše ime, adresa, adresa e-pošte i broj telefona i, ako poslujete sa nama, finansijske informacije. Takođe, možete nam dati fotografije, lični opis i informacije o vašem polu i postavkama za preporuke, kao što su udaljenost za pretragu, raspon godina i pol. Ako ćaskate sa drugim korisnicima Tindera, dajete nam sadržaj vaših ćaskanja, a ako nas kontaktirate radi korisničke podrške ili drugih upita, dajete nam sadržaj takve komunikacije.

Informacije iz drugih izvora. Tinder je deo kompanije Match Group, koja na dan pisanja ovih smernica obuhvata veb lokacije i aplikacije kao što su OurTime.com, BlackPeopleMeet.com, OkCupid, Twoo, POF, Meetic, LoveScout24, Match i ParPerfeito. Možemo dobiti lične i druge informacije o vama od drugih Match preduzeća, poslovnih partnera i drugih strana.

Korišćenje tehnologija za prikupljanje informacija. Koristimo razne tehnologije za prikupljanje informacija sa vašeg uređaja i informacija o vašim aktivnostima na našoj usluzi.

Informacije koje se prikupljaju automatski. Kada posetite našu uslugu, automatski prikupljamo informacije iz vašeg pregledača ili uređaja. U te informacije može spadati vaša IP adresa, ID i tip uređaja, tip i jezik pregledača, operativni sistem na vašem uređaju, vreme pristupa, geografska lokacija vašeg mobilnog uređaja dok se aplikacija aktivno koristi i adresa veb lokacije sa koje ste upućeni.

Kolačići i korišćenje kolačića i sličnih podataka. Kada posetite našu uslugu, možemo da dodelimo vašem uređaju jedan ili više kolačića ili drugih tehnologija koje omogućavaju personalizaciju radi pristupa našoj usluzi i personalizaciju vašeg korisničkog iskustva. U okviru korišćenja kolačića, možemo automatski prikupiti i informacije o vašoj aktivnosti na našoj usluzi, kao što su stranice koje posećujete, vreme i datum vaših poseta i veze na koje ste kliknuli. Ako se reklamiramo, mi (ili treće strane) možemo koristiti određene podatke koje su prikupljene na našoj usluzi da bismo vam prikazivali reklame za Tinder na drugim lokacijama ili u drugim aplikacijama.

Piksel oznake. Ugrađujemo piksel oznake (nazivaju se i veb monitori ili providni gifovi) u veb stranice, reklame i e-poruke. Te sitne, nevidljive slike služe za pristupanje kolačićima i praćenje aktivnosti korisnika (na primer, koliko je puta prikazana neka stranica). Piksel oznake koristimo za merenje popularnosti naših funkcija i usluga. Reklamne kompanije takođe koriste piksel oznake za merenje broja prikazanih reklama i njihovog učinka (na primer, koliko je ljudi kliknulo na reklamu).

Identifikatori mobilnih uređaja. Ako koristite našu aplikaciju, umesto kolačića koristimo identifikatore mobilnih uređaja (jedinstveni identifikator koji je proizvođač dodelio uređaja) ili reklamne identifikatore (za iOS 6 i novije verzije) da bismo vas prepoznali. To nam omogućava da čuvamo vaša podešavanja i da pratimo vaše korišćenje naše aplikacije. Za razliku od kolačića, identifikatori uređaja se ne mogu izbrisati, ali se reklamni identifikatori mogu izbrisati u meniju „Postavke” iPhone uređaja. Reklamne kompanije takođe koriste identifikatore uređaja ili reklamne identifikatore da bi pratili vaše korišćenje aplikacije i broj prikazanih reklama, merili učinak reklama i da bi vam prikazivali relevantnije reklame. Kompanije za analitiku koriste identifikatore uređaja da bi pratili informacije u vezi sa korišćenjem aplikacija.

Informacije koje prikupljaju treće strane u reklamne svrhe. Možemo da dozvolimo dobavljačima usluga, reklamnim kompanijama i oglašivačkim mrežama, kao i još nekim trećim stranama, da prikazuju reklame u našoj usluzi i na drugim mestima. Te kompanije mogu koristiti tehnologije za praćenje, kao što su kolačići i veb monitori, za prikupljanje informacija o korisnicima koji gledaju i ostvaruju interakciju sa njihovim reklamama. Trećim stranama dajemo samo informacije koje su anonimizovane ili prekrivene. Neke od ovih nezavisnih reklamnih kompanija mogu biti oglašivačke mreže koje su članovi organizacije „Network Advertising Initiative”, koja vam omogućava da na jednom mestu odbijete ciljanje reklama od strane kompanija-članica (www.networkadvertising.org). Ako odbijete, nećete smanjiti broj reklama koje vam se prikazuju. Da biste odbili kolačiće koje mogu postavljati podaci trećih strana ili reklamni partneri, posetite http://www.aboutads.info/choices/.

Kako koristimo informacije koje prikupljamo

Uopšteno. Informacije o vama koje prikupljamo možemo koristiti za:

pružanje i poboljšavanje svojih proizvoda i usluga i upravljanje našim preduzećem;

upravljanje vašim nalogom i pružanje korisničke podrške;

sprovođenje istraživanja i analize koja ima veze sa vašim korišćenjem ili interesovanjem za naše ili tuđe proizvode, usluge ili sadržaje;

komunikaciju sa vama putem e-pošte, pošte, telefona i/ili mobilnih uređaja o proizvodima ili uslugama koje vas mogu interesovati, kako onih koje pripadaju nama, tako onih koje pripadaju i trećim stranama;

razvijanje, prikazivanje i praćenje sadržaja i reklama prilagođenih vašim interesovanjima na našoj usluzi i drugim lokacijama, uključujući oglašavanje upućeno vama kada posećujete druge lokacije;

analitiku veb lokacija ili mobilnih aplikacija;

proveravanje da li ispunjavate uslove i isporučivanje nagrada na osnovu konkursa i nagradnih igara;

ostvarivanje bilo kojih prava iz naših Uslova korišćenja; i

obavljanje funkcija ili usluga kao što vam je opisano u trenutku prikupljanja.

Kandidati za posao. Ako ste nam poslali lične informacije prilikom prijavljivanja za radno mesto u našoj kompanije, te informacije će se koristiti isključivo u vezi sa razmatranjem vaše prijave i preduzimanjem sledećih koraka. Možemo zadržati vaše lične informacije, ali samo u svrhe razmatranja vaše prijave na trenutna ili buduća slobodna radna mesta. Ove informacije, koje mogu obuhvatati vaše ime i kontakt podatke, dosadašnje obrazovanje i radno iskustvo, kao i druge informacije koje nam date, možda će biti podeljene sa nezavisnim dobavljačima usluga koje smo angažovali za prikupljanje, održavanje i analiziranje prijava na oglase za posao.

U svim okolnostima, ove funkcije možemo obavljati direktno mi ili možemo angažovati nezavisnog dobavljača koji će obavljati ove funkcije u naše ime i imati obavezu da koristi vaše lične informacije samo u svrhe pružanja usluga nama. Takođe, ako pristupite našoj usluzi sa neke druge društvene platforme, kao što je Fejsbuk, sa tom platformom možemo podeliti informacije koje nisu lične prirode u meri koju dozvoljava vaš ugovor sa njom i njena podešavanja privatnosti.

Sa kim delimo vaše informacije

Informacije koje delimo sa drugim korisnicima. Kada se registrujete kao korisnik Tindera, vaš Tinder profil će biti vidljiv drugim korisnicima usluge. Drugi korisnici (a u slučaju funkcija za deljenje dostupnih na Tinderu, i pojedinci ili aplikacije sa kojima vas korisnici Tindera mogu podeliti) moći će da vide informacije koje ste nam dali direktno ili putem Fejsbuka, kao što su vaše fotografije sa Fejsbuka, dodatne fotografije koje ste dodali, vaše ime, godine, prosečna udaljenost u miljama, vaš lični opis i informacije o stvarima koje su vam zajedničke sa osobom koja gleda vaš profil, kao što su zajednički prijatelji sa Fejsbuka i sviđanja. Ako prevučete nadesno ili upotrebite dugmad za glasanje da biste rekli „da” za neku osobu, moći ćete da ćaskate sa tom osobom ako i ona prevuče nadesno ili kaže „da” za vas pomoću dugmadi za glasanje, npr. kada imate „spoj”. Ako ćaskate sa osobom s kojom ste spojeni, očigledno je da će ta osoba videti sadržaj ćaskanja.

Lične informacije. Ne delimo vaše lične informacije sa drugima, osim kao što je navedeno u ovim Smernicama za privatnost ili kada vas informišemo i pružimo vam priliku da odbijete deljenje vaših ličnih informacija. Lične informacije možemo da delimo sa:

Dobavljačima usluga. Možemo da delimo informacije, uključujući lične i finansijske informacije, sa trećim stranama koje obavljaju određene usluge u naše ime. U te usluge spada obrada i isporuka porudžbina, pružanje korisničke podrške i marketinške podrške, poslovna i prodajna analiza, praćenje i analitika reklama, bezbednosna provera članova, pomoć oko funkcionisanja naše usluge i podrška oko konkursa, nagradnih igara, anketa i drugih funkcija koje se pružaju preko naše usluge. Ovi dobavljači usluga mogu imati pristup ličnim informacijama koje su njima potrebne za obavljanje tih funkcija, ali nemaju dozvolu za deljenje ili korišćenje tih informacija u druge svrhe.

Drugim preduzećima iz kompanije Match Group. U preduzeća iz kompanije Match Group spadaju veb lokacije i aplikacije za upoznavanje Match.com, OkCupid, OurTime.com, BlackPeopleMeet.com, Twoo, Meetic, POF, LoveScout24, ParPerfeito i druge. Informacije koje prikupljamo, uključujući vaš profil i lične informacije kao što su vaše ime i kontakt podaci, fotografije, interesovanja, aktivnosti i transakcije na našoj usluzi, možemo da delimo sa ostalim preduzećima iz kompanije Match Group, uz vaš pristanak ako to zahteva važeći zakon.

Druge situacije. Možemo da otkrijemo vaše informacije, uključujući lične informacije u sledećim situacijama:

Po prijemu sudskog poziva ili sličnog zahteva u okviru istrage, sudskog naloga ili zahteva za saradnju od policije ili druge vladine agencije; za ostvarivanje naših zakonskih prava; za odbranu od tužbe; ili ako to zakon na neki drugi način zahteva. U takvim slučajevima, možemo uložiti ili se odreći bilo kakvog prigovora ili prava koje nam je dostupno.

Ako smatramo da je otkrivanje informacija potrebno u okviru istražnih, preventivnih ili drugih mera u borbi protiv nezakonitih aktivnosti, potencijalnih prevara ili drugih prekršaja; za zaštitu i odbranu prava, imovine ili bezbednosti naše kompanije, korisnika, zaposlenih ili drugih strana; za usklađivanje sa važećim zakonom ili saradnju sa policijom; ili za nametanje odredbi iz naših Uslova korišćenja ili drugih ugovora ili smernica.

U vezi sa korporativnom transakcijom velikog obima, kao što je prodaja našeg preduzeća, divesticija, spajanje kompanija, konsolidacija ili prodaja imovine, ili u malo verovatnom slučaju bankrota.

Objedinjene informacije i/ili informacije koje nisu lične prirode. Prikupljene informacije koje nisu lične prirode možemo koristiti i deliti u svim navedenim okolnostima. Takođe, možemo ih deliti sa drugim preduzećima kompanije Match Group i trećim stranama u cilju razvoja i isporuke ciljanog oglašavanja na našoj usluzi, kao i na veb lokacijama i aplikacijama trećih strana, i za analizu i izveštavanje o reklamama koje vam se prikazuju. Informacije koje nisu lične prirode možemo kombinovati sa dodatnim informacijama koje nisu lične prirode prikupljenim iz drugih izvora. Takođe, objedinjene informacije koje nisu lične prirode ili lične informacije koje su prebačene u heširan, nečitljiv oblik možemo da delimo sa trećim stranama, uključujući konsultante, oglašivače i investitore, u svrhe obavljanja opšte poslovne analize, oglašavanja, marketinga ili druge poslovne svrhe. Na primer, možemo angažovati dobavljača podataka koji prikuplja veb log podatke od vas (uključujući IP adresu i informacije o vašem pregledaču ili operativnom sistemu), ili postavlja i prepoznaje jedinstveni kolačić u vašem pregledaču kako biste dobijali prilagođene reklame ili sadržaje. Kolačići mogu odražavati deidentifikovane demografske ili druge podatke povezane sa podacima koje ste nam svojom voljom poslali (kao što je vaša adresa e-pošte), koje možemo podeliti sa dobavljačem podataka samo u heširanom, nečitljivom obliku. Informacije o vašoj geografskoj lokaciji u deidentifikovanom obliku takođe možemo podeliti sa preduzećima iz kompanije Match Group i trećim stranama u gore navedene svrhe. Da biste odbili deljenje informacija o svojoj geografskoj lokaciji, prestanite sa korišćenjem aplikacije Tinder.

Izjava u vezi sa zahtevima „Do Not Track”

„Do Not Track” (DNT) je podešavanje u vezi sa privatnošću koje korisnici mogu podesiti u svom veb pregledaču. DNT omogućava korisnicima da obaveste veb lokacije i usluge da ne žele da se određene informacije o njihovoj poseti toj veb lokaciji prikupljaju vremenom, kao ni informacije o posetama drugim veb lokacijama i uslugama na mreži. Nastojimo da vam pružimo smislene izbore u vezi sa informacijama koje prikupljamo i zato vam pružamo veze za odbijanje pristanka kao što je opisano iznad. Međutim, ne prepoznajemo ili ne odgovaramo na DNT signale zbog toga što Internet industrija i dalje nije tačno definisala šta DNT signal znači, šta znači ispuniti zahteve DNT signala, niti je oformila opšti pristup odgovaranju na DNT signale.

Veb lokacije trećih strana

Na našoj usluzi postoji više mesta na kojima možete kliknuti na vezu za pristup drugim veb lokacijama za koje ne važe ove Smernice za privatnost. Na primer, ako kliknete na neku od reklama na našoj usluzi, možda ćete preći na veb lokaciju koju ne kontrolišemo. Ove veb lokacije trećih strana mogu nezavisno tražiti i prikupljati informacije od vas, uključujući i lične informacije, a u nekim slučajevima, i davati nama informacije o vašoj aktivnosti na tim veb lokacijama. Preporučujemo da pročitate izjave o privatnosti na svim veb lokacijama trećih strana koje posetite tako što ćete kliknuti na vezu „Privatnost” koja se obično nalazi pri dnu veb lokacije koju ste posetili.

Kako možete da pristupite svojim informacijama i da ih izmenite

Ako imate Tinder nalog, imate mogućnost pregledanja i ažuriranja svojih ličnih informacija unutar usluge tako što ćete otvoriti svoj nalog i pristupiti podešavanjima. Na osnovu važećih zakona, možda imate pravo da pristupite i/ili zatražite ispravku ili dodavanje ličnih informacija koje se nalaze u našem vlasništvu ili pod našom kontrolom. Naš službenik za zaštitu privatnosti će vam pomoći oko zahteva za pristup.

Na zahteve odgovaramo u vremenskom roku dozvoljenom važećim zakonima o privatnosti i dajemo sve od sebe da odgovorimo što je tačnije i potpunije moguće. Sve izmene ličnih informacija biće bez odlaganja poslate svim informacijama kojima su prethodno otkrivene.

U određenim vanrednim situacijama, možda nećemo moći da dozvolimo pristup određenim ličnim informacijama koje smo prikupili. Iz bezbednosnih razloga, službenik za zaštitu privatnosti nema pristup/pravo izmene za sve lične informacije. Ako ne možemo da pružimo mogućnost pristupa ili ispravke, u roku od 30 dana pismenim putem ćemo obavestiti podnosioca zahteva o razlozima za odbijanje.

Zadržavanje podataka

Vaše informacije čuvamo samo onoliko dugo koliko je potrebno za legitimne poslovne svrhe i kao što dozvoljavaju važeće zakonske odredbe. Ako zatvorite svoj nalog, zadržaćemo određene podatke u analitičke svrhe i radi integriteta evidencije, kao i za sprečavanje prevara, nametanje odredbi iz naših Uslova korišćenja, preduzimanje potrebnih mera za zaštitu integriteta naše usluge ili naših korisnika, ili preduzimanje drugih mera koje zakon dozvoljava. Osim toga, ako su određene informacije već date trećim stranama, kao što je opisano u ovim Smernicama za privatnost, zadržavanje tih informacija zavisiće od smernica tih trećih strana.

Vaši izbori u vezi sa prikupljanjem i korišćenjem vaših informacija

Možete odlučiti da nam ne date određene informacije, ali vam to može onemogućiti korišćenje određenih funkcija naše usluge, pošto su neke informacije obavezne da biste mogli da se registrujete kao korisnik; za kupovinu proizvoda ili usluga; učešće u konkursima, promocijama, anketama ili nagradnim igrama; postavljanje pitanja; ili pokretanje drugih transakcija.

Naša usluga će možda prikazivati obaveštenja na vašem telefonu ili mobilnom uređaju. Ta obaveštenja možete onemogućiti tako što ćete otvoriti „Postavke za aplikaciju” u aplikaciji ili promeniti postavke na mobilnom uređaju.

Takođe, možete upravljati informacijama koje prikupljaju kolačići. Možete izbrisati ili odbiti kolačiće tako što ćete promeniti postavke pregledača. Za uputstva, kliknite na „Pomoć” na traci sa alatkama većine pregledača.

Kako štitimo vaše lične informacije

Preduzimamo bezbednosne mere da bismo zaštitili vaše lične informacije od neovlašćenog pristupa i otkrivanja. Međutim, nijedan sistem nije potpuno bezbedan. Stoga, iako preduzimamo korake za zaštitu vaših informacija, ne obećavamo niti možete očekivati da će vaše lične informacije, ćaskanja i drugi vidovi komunikacije uvek ostati bezbedni. Korisnici takođe moraju biti oprezni kada je reč o rukovanju ličnim informacijama i njihovom otkrivanju, i voditi računa da ne šalju lične informacije preko nesigurne e-pošte. Informacije o tome kako da se zaštitite od krađe identiteta potražite na veb lokaciji američke Federalne trgovinske komisije na http://www.ftc.gov/bcp/menus/consumer/data.shtm.

Slažete se da možemo komunicirati sa vama elektronskim putem u vezi sa bezbednošću, privatnošću i administrativnim pitanjima, kao što su bezbednosni incidenti. Ako dođe do bezbednosnog incidenta, možemo objaviti obaveštenje na usluzi. Možemo vam poslati i e-poštu na adresu e-pošte koju ste nam dali. Imate zakonsko pravo da dobijate ovakva obaveštenja u pismenom obliku. Da biste dobijali pismena obaveštenja o bezbednosnim incidentima (ili povukli saglasnost na dobijanje obaveštenja elektronskim putem), obavestite nas na privacy@gotinder.com.

Informacije koje nam date o sebi tokom korišćenja naše usluge

Na našoj usluzi postoje oblasti u kojima možete objaviti informacije o sebi i drugima i komunicirati sa drugim korisnicima. Te objave moraju biti u skladu sa našim Uslovima korišćenja. Takođe, kad god svojevoljno otkrijete lične informacije na stranicama koje su javno vidljive, te informacije će biti javno dostupne i drugi korisnici će moći da ih prikupe i koriste. Na primer, ako objavite svoju adresu e-pošte, možda ćete dobijati neželjene poruke. Ne možemo kontrolisati ko čita vaše objave i šta ostali korisnici mogu učiniti sa informacijama koje svojevoljno objavite, pa vam savetujemo da budete promišljeni i oprezni kada je reč o vašim ličnim informacijama. Osim ako to zahteva sudski nalog ili neka druga pravna mera, poruke koje šaljete drugim korisnicima preko naše usluge ostaće vidljive samo na našoj usluzi, osim ako izričito ne zatražite kopiju svojih poruka u skladu sa važećim zakonom. Ako budete želeli da dobijete kopiju poruka koje ste dobili od drugih korisnika preko naše usluge, morate prvo imati pismenu saglasnost sagovornika, a zatim će ta osoba morati da kontaktira našeg službenika za zaštitu privatnosti i da mu da pismenu saglasnost.

Privatnost dece

Iako je naša usluga prikladna za opštu publiku, korišćenje dozvoljavamo samo osobama koje imaju 18 ili više godina. Nikada namerno ne prikupljamo, čuvamo niti koristimo lične informacije dece mlađe od 18 godina.

Dalji prenos i pristanak na međunarodnu obradu

Mi smo korporacija koja stalno raste i ima korisnike i prisustvo u mnogim zemljama, uključujući Evropsku uniju. Razvili smo praksu u vezi sa zaštitom podataka koja omogućava da informacije budu adekvatno zaštićene, ali ne možemo uvek znati gde će se ličnim informacijama pristupati ili gde će se one obrađivati. Iako se naši glavni centri za podatke nalaze u Sjedinjenim Državama, možemo da prenosimo lične i druge informacije u naše kancelarije van Sjedinjenih Država. Osim toga, možemo da angažujemo druge kompanije i pojedince da obavljaju određene funkcije u naše ime. Ako otkrijemo lične informacije nekoj trećoj strani ili našim zaposlenima van Sjedinjenih Država, zatražićemo potvrdu da će informacije koje podelimo sa njima biti adekvatno zaštićene, u skladu sa ovim Smernicama za privatnost i odredbama važećih zakona o privatnosti.

Ako posećujete uslugu iz Evropske unije ili drugih regiona u kojima važe zakoni o prikupljanju i korišćenju podataka, imajte u vidu da pristajete na prenos vaših ličnih podataka, uključujući osetljive podatke, od strane kompanije Tinder iz vašeg regiona u zemlje koje nemaju zakone o zaštiti podataka koji pružaju isti stepen zaštite kao u zemljama Evropskog ekonomskog prostora, uključujući i Sjedinjene Države. Time što nam dajete svoje lične informacije, pristajete na prenos i obradu podataka u skladu sa ovim smernicama.

Bez prava za treće strane

Ove Smernice za privatnost ne pružaju prava koja mogu iskoristiti treće strane niti zahtevaju otkrivanje bilo kakvih ličnih informacija u vezi sa korisnicima naše veb lokacije.

Izmene ovih Smernica za privatnost

Povremeno ažuriramo ove Smernice za privatnost u skladu sa promenama zakona, naše prakse prikupljanja i korišćenja podataka, funkcija naše usluge ili tehnoloških napredaka. Kad god objavimo promene ovih Smernica za privatnost, ažuriraćemo i datum „Poslednji put ažurirano” pri vrhu ovih Smernica za privatnost, koje će biti objavljene na našoj usluzi u odeljku „Postavke”, kao i na gotinder.com. i savetujemo vam da redovno pratite koja je najnovija verzija, pošto je samo ta verzija trenutno na snazi. Ako unesemo značajne promene u ove Smernice za privatnost, obavestićemo vas o toj promeni na razuman način, što može obuhvatati obaveštenja preko usluge ili e-poštom. Redovno proveravajte da li postoje promene. Ako nastavite da koristite usluge nakon objavljivanja promena značiće da pristajete na te promene i da ih prihvatate. Ako ne pristanete na promene, možete izbrisati svoj nalog tako što ćete pratiti uputstva iz odeljka Postavke.

Kako nas možete kontaktirati

Ako imate pitanja o ovim Smernicama za privatnost, kontaktirajte nas e-poštom ili poštom na:

Privacy Officer
Match Group, LLC
8750 North Central Expressway, Suite 1400
Dallas, TX 75231
privacyinquiries@gotinder.com