El nostre compromís amb tu

A Tinder, la teva privacitat és una de les nostres prioritats màximes. Dissenyem i desenvolupem els nostres serveis i productes pensant en la privacitat, perquè puguis confiar-hi plenament i centrar-te a crear connexions autèntiques.

T'agraïm que confiïs en nosaltres i que ens proporcionis informació teva, i volem que sàpigues que ens ho prenem seriosament.

El nostre compromís amb la privacitat. Dissenyem tots els nostres productes i serveis tenint molt present la teva privacitat. Treballem amb experts de diversos àmbits (com ara el dret, la seguretat, l’enginyeria o el disseny de productes) per tal de garantir que les nostres decisions respectin totalment la teva privacitat.

El nostre compromís amb la transparència. Com que utilitzem molts dels serveis en línia que fas servir, sabem que la falta d'informació i un llenguatge massa enrevessat són problemes habituals a les polítiques de privacitat. La nostra filosofia és totalment oposada: ens esforcem per redactar la nostra Política de privacitat i els documents relacionats amb un llenguatge senzill, perquè realment volem que te'ls llegeixis i que entenguis les nostres pràctiques en matèria de privacitat.

El nostre compromís amb la seguretat. Tenim equips dedicats a protegir les teves dades, actualitzem constantment les nostres pràctiques en matèria de seguretat i invertim en iniciatives per millorar la seguretat de la teva informació.


Política de privacitat

Et donem la benvinguda a la Política de privacitat de Tinder. Gràcies per dedicar una estona a llegir-la.

Agraïm que ens confiïs la teva informació i ens esforçarem per fer-hi justícia. El primer pas és assegurar-nos que saps quina informació recollim, per què la recollim, com s’utilitza i quins drets tens en relació amb la teva informació. En aquesta Política es descriuen les nostres pràctiques en matèria de privacitat amb un llenguatge senzill i amb el mínim argot jurídic i tècnic possible.

Aquesta Política de privacitat és aplicable des del 17 de gener de 2022. Fins aleshores s’aplicarà la versió anterior d’aquesta Política de privacitat, disponible aquí.

DATA EFECTIVA : 17 de gener de 2022

 1. Qui som
 2. On s'aplica aquesta política de privacitat
 3. Informació que recollim
 4. Galetes i altres tecnologies de recollida de dades similars
 5. Com utilitzem la informació
 6. Com compartim la informació
 7. Transferències transfrontereres de dades
 8. Els teus drets
 9. Quant de temps conservem la teva informació
 10. Privacitat infantil
 11. Candidats a un lloc de treball, proveïdors i representants de proveïdors
 12. Canvis en la política de privacitat
 13. Com contactar amb nosaltres

Per a usuaris de Califòrnia

Per obtenir informació sobre els drets en matèria de privacitat a Califòrnia, consulta la nostra Declaració de privacitat per a Califòrnia.

1. Qui som

Si vius a l'Espai Econòmic Europeu (“EEE”), el Regne Unit o Suïssa, l’empresa responsable de la teva informació en virtut d’aquesta Política de privacitat (“responsable del tractament de dades”) és:

MTCH Technology Services Limited

Tinder

WeWork Charlemont Exchange

42 Charlemont Street

Dublín 2, D02 R593

Irlanda

Si vius al Japó, l’empresa responsable de la teva informació és:

MG Japan Services GK

4F Sumitomo Fudosan Azabu Bldg

1-4-1 Mita

Minato-ku, Tòquio 108-0073

Japó

Si vius fora de l'Espai Econòmic Europeu, el Regne Unit, Suïssa o el Japó, l’empresa responsable de la teva informació és:

Match Group, LLC

8750 North Central Expressway

Suite 1400

Dallas, TX 75231

Estats Units

2. On s'aplica aquesta política de privacitat

Aquesta Política de privacitat s'aplica a llocs web, apps, esdeveniments i altres serveis oferts amb la marca Tinder. Per simplificar, en aquesta Política de privacitat ens referim a tot això com a “serveis”. Perquè quedi el més clar possible, hem afegit enllaços cap aquesta Política de privacitat en tots els serveis pertinents.

És possible que alguns serveis requereixin la seva pròpia política de privacitat. Si un servei té la seva pròpia política de privacitat, aleshores s'aplica aquella política en comptes d'aquesta.

3. Informació que recollim

És evident que no podem ajudar-te a crear connexions autèntiques sense informació sobre tu, com ara les dades bàsiques del perfil i els tipus de persones que t'agradaria conèixer. També recollim informació que es genera mentre utilitzes els nostres serveis (per exemple, els inicis de sessió), així com informació de tercers, com quan accedeixes als nostres serveis a través d’un compte de xarxes socials o quan puges informació de les teves xarxes socials per omplir el perfil. Si vols més informació, la trobaràs més avall.

Informació que ens proporciones

Quan utilitzes els nostres serveis, acceptes proporcionar-nos certa informació. Per exemple:

 • Quan crees un compte, ens proporciones almenys el teu número de telèfon i la teva adreça de correu electrònic, així com algunes dades bàsiques necessàries perquè funcioni el servei, com ara la teva identitat de gènere i la data de naixement.
 • Quan omples el teu perfil, pots compartir amb nosaltres altra informació sobre la teva vida, interessos i altres detalls, així com contingut en forma de fotos i vídeos. Per tal d'afegir cert contingut, com ara imatges o vídeos, és possible que ens hagis de donar permís per accedir a la càmera o a la galeria de fotos.
 • Quan t'abones a un servei de pagament o ens compres un article directament a nosaltres (i no pas a través d’una plataforma com iOS o Android), ens proporciones a nosaltres o al nostre proveïdor de serveis de pagament informació com ara el teu número de targeta de dèbit o de crèdit o altra informació financera.
 • Quan participes en enquestes, grups de discussió o estudis de mercat, comparteixes la teva opinió sobre els nostres productes i serveis, respons a les nostres preguntes i ens deixes el teu testimoni.
 • Quan participes en les nostres promocions, esdeveniments o concursos, recollim la informació que utilitzes per registrar-t'hi o per participar-hi.
 • Si et poses en contacte amb el nostre equip d’atenció al client, recollim la informació que ens proporciones durant la interacció.
 • Si comparteixes amb nosaltres informació sobre altres persones (per exemple, si fas servir les dades de contacte d'un amic per a una funció determinada), tractarem aquesta informació per tal de satisfer la teva sol·licitud.
 • Per descomptat, per al funcionament dels serveis també processem els teus xats amb altres usuaris i el contingut que hi publiques.

Informació que rebem d’altres

A més de la informació que ens proporciones directament, rebem informació sobre tu de tercers; per exemple:

 • Membres Els membres poden proporcionar informació sobre tu quan utilitzen els nostres serveis; per exemple, quan interactuen amb tu o si ens envien una denúncia que t'implica.

 • Xarxes socials Pots decidir compartir informació amb nosaltres a través dels teus comptes de xarxes socials; per exemple, si decideixes crear i iniciar sessió al teu compte de Tinder a través de les teves xarxes socials o un altre compte (com ara Facebook, Google o Apple), o si puges als nostres serveis certa informació, com ara fotos, d’un dels teus comptes de xarxes socials (per exemple, Instagram o Spotify).

 • Filials Tinder forma part de la família d’empreses de Match Group. Match Group té com a màxima prioritat la seguretat dels seus usuaris. Si se't va prohibir utilitzar un altre servei de Match Group, la teva informació es pot compartir amb nosaltres per permetre'ns dur a terme les accions necessàries, com tancar el teu compte o evitar que obris un compte als nostres serveis.

 • Altres socis Podem rebre informació sobre tu dels nostres socis quan es publiquen anuncis de Tinder al servei d’un soci; en aquest cas, el soci pot compartir informació sobre l’èxit d’una campanya. Quan estigui permès legalment, també podem rebre informació de tercers sobre malfactors sospitosos o condemnats, com a part dels nostres esforços per tal de garantir la seguretat dels nostres membres.

Informació recollida quan utilitzes els nostres serveis

Quan utilitzes els nostres serveis, es genera informació tècnica sobre les funcions que has utilitzat, com les has utilitzat i els dispositius que fas servir per accedir als nostres serveis. A continuació tens més informació:

 • Informació sobre l'ús Quan fas servir els nostres serveis, es genera informació sobre l'activitat que hi fas; per exemple, com els utilitzes (quan inicies sessió, les funcions que has utilitzat, les accions que has realitzat, la informació que se't mostra, adreça de pàgines web de referència i anuncis als quals fas clic), o com interactues amb altres membres (membres amb els quals connectes i interactues, quan interactues amb ells, nombre de missatges que envies i reps).

 • Informació del dispositiu Recollim informació del(s) dispositiu(s) que utilitzes per a accedir als nostres serveis, incloent-hi informació sobre el hardware i el software, com ara l'adreça IP, l'identificador i tipus de dispositiu, configuració i característiques de les apps, errors de les apps, identificadors de publicitat (que són números generats aleatòriament que pots restablir a la configuració del teu dispositiu), identificadors associats a les galetes o altres tecnologies que puguin identificar de manera única un dispositiu o un navegador.

 • Més informació amb el teu consentiment Si ens dones permís per fer-ho, podem detectar i recollir informació sobre la teva geolocalització exacta (latitud i longitud). Si el permís que ens has donat ho contempla expressament, és possible que la detecció de la geolocalització tingui lloc en segon pla, fins i tot quan no utilitzes els serveis. Si no ens dones permís per detectar la teva geolocalització exacta, no ho farem. De manera similar, si ens dones el consentiment, podem emmagatzemar fotos i vídeos (per exemple, si vols publicar una foto o un vídeo, o participar en funcions de streaming en els nostres serveis).

4. Galetes i altres tecnologies similars per a la recollida de dades

Utilitzem i podem permetre que tercers utilitzin cookies i tecnologies similars (per exemple, balises web, pixels o SDKs) per reconèixer-te a tu i/o els teus dispositius. Pots llegir la nostra Política de cookies per a més informació sobre com les fem servir i com pots controlar-ne millor l'ús.

Alguns navegadors web (inclosos Safari, Internet Explorer, Firefox i Chrome) tenen una opció de no seguiment (anomenada "Do Not Track" o " DNT ", per les seves sigles en anglès) que indica als llocs web que l'usuari no vol que es faci un seguiment de la seva activitat en línia. Si un lloc web que respon als senyals de DNT en rep un, el navegador pot impedir que el lloc web reculli certa informació sobre l’usuari del navegador. No tots els navegadors ofereixen una opció de DNT i els senyals de DNT encara no són uniformes. Per aquest motiu, actualment moltes empreses (inclosa Tinder) no responen als senyals de DNT.

5. Com utilitzem la informació

El motiu principal pel qual utilitzem la teva informació és per a proporcionar i millorar els nostres serveis. A més, utilitzem la teva informació per a protegir-te i per a mostrar-te publicitat que et pot interessar. A continuació trobaràs una explicació més detallada de les diverses finalitats per a les quals utilitzem la teva informació, juntament amb exemples pràctics.

A. Per a administrar el teu compte i proporcionar-te els nostres serveis

 • Crear el teu compte i gestionar-lo.
 • Proporcionar atenció al client i respondre a les teves sol·licituds.
 • Completar les teves transaccions.
 • Comunicar-nos amb tu sobre els nostres serveis.

B. Per a ajudar-te a connectar amb altres membres

 • Recomanar-te que coneguis altres membres.
 • Mostrar perfils de membres a altres membres.

C. Per a proporcionar-te serveis nous de Tinder

 • Registrar-te i mostrar el teu perfil en apps i funcions noves de Tinder.
 • Administrar el teu compte pel que fa a aquestes funcions i apps noves.

D. Per a realitzar campanyes de publicitat i màrqueting

 • Gestionar sortejos, concursos, descomptes i altres ofertes.
 • Dur a terme i mesurar l'eficàcia de les campanyes publicitàries en els nostres serveis i de les campanyes de màrqueting de Tinder fora dels nostres serveis.
 • Informar-te sobre els productes o serveis que creiem que et poden interessar.

E. Per a millorar els nostres serveis i desenvolupar-ne de nous

 • Administrar discussions de grup, estudis de mercat i enquestes.
 • Supervisar les interaccions amb els equips d’atenció al client per tal de millorar la qualitat del nostre servei.
 • Entendre com els membres acostumen a fer servir els serveis, per tal de millorar-los (per exemple, podem canviar-ne l'aspecte i la sensació que fan o modificar-ne substancialment funcions determinades en funció de la reacció que tenen els usuaris).
 • Desenvolupar funcions i serveis nous (per exemple, podem crear una funció nova basada en interessos en resposta a les demandes dels membres).

F. Per a prevenir, detectar i combatre el frau i altres activitats il·legals o no autoritzades

 • Buscar i abordar incompliments en curs, sospitosos o presumptes de les nostres Condicions d'ús, sobretot mitjançant la revisió de denúncies i interaccions entre els membres
 • Entendre millor i dissenyar mesures contra l'incompliment de les nostres Condicions d'ús
 • Conservar dades relacionades amb l'incompliments de les nostres Condicions d'ús per tal d'evitar que es repeteixin
 • Fer valer i exercir els nostres drets, per exemple, les nostres Condicions d'ús
 • Informar a les persones que presenten una denúncia del que hem fet per tal d'abordar-la

G. Per a garantir el compliment de la llei

 • Complir els requisits legals
 • Ajudar la policia

Per a saber-ne més sobre com tractem la informació personal mitjançant la creació de perfils i la presa de decisions automatitzada, consulta les nostres Preguntes freqüents.

Per a tractar la teva informació tal com es descriu en aquesta Política de privacitat, ens basem en els principis legals següents:

 • Prestació del nostre servei: tractem la teva informació amb les finalitats A, B i C anteriors per tal de complir el contracte que tenim amb tu. Per exemple, a mesura que fas servir el nostre servei per establir connexions autèntiques, utilitzem la teva informació per a fer un manteniment del teu compte i el teu perfil, fer-lo visible a altres membres, recomanar-te altres membres o per a proporcionar les nostres funcions gratuïtes i de pagament a tu i a altres membres.
 • Interessos legítims: tractem la teva informació amb les finalitats D, E i F que has llegit anteriorment en funció del nostre interès legítim. Per exemple, analitzem el comportament dels usuaris en els nostres serveis per tal de millorar contínuament els nostres productes i serveis, et suggerim ofertes que pensem que et poden interessar i promocionem els nostres propis serveis, tractem informació per ajudar a mantenir segurs els nostres usuaris i tractem dades quan és necessari per fer valer els nostres drets, ajudar a fer complir la llei i permetre’ns defensar-nos en cas d’una demanda judicial.
 • Complir les lleis i normatives aplicables: tractem la teva informació per a la finalitat G anterior quan és necessari per a complir les lleis i reglaments aplicables i demostrar el nostre compliment de les lleis i reglaments aplicables. Per exemple, conservem les dades de trànsit i les dades sobre transaccions d'acord amb les nostres obligacions comptables, fiscals i d'altres obligacions legals de conservació de dades, així com per poder respondre a les sol·licituds d'accés vàlides de la policia. També conservem les dades que demostren el consentiment que ens donen els membres i les decisions que poden haver pres de desactivar una determinada funció o tractament.
 • Consentiment: si decideixes proporcionar-nos informació que es pot considerar "especial" o "confidencial" en determinades jurisdiccions, com ara la teva orientació sexual, acceptes que tractem aquesta informació d'acord amb aquesta Política de privacitat. De tant en tant, és possible que et demanem el consentiment per a recollir informació específica, com ara la teva geolocalització exacta, o que utilitzem la teva informació per a certs motius específics. En alguns casos, pots retirar el teu consentiment modificant els teus ajustos (per exemple, en relació amb la recollida de la informació sobre geolocalització exacta) o eliminant el teu contingut (per exemple, si has introduït informació al perfil que pot considerar-se "especial" o "confidencial"). En qualsevol cas, pots retirar el teu consentiment en qualsevol moment posant-te en contacte amb nosaltres a l’adreça indicada al final d’aquesta Política de privacitat.

6. Com compartim la informació

Atès que el nostre objectiu és ajudar-te a crear connexions autèntiques, compartim la informació dels membres principalment amb altres membres. També compartim alguna informació dels membres amb proveïdors de serveis i socis que ens ajuden en el funcionament dels serveis, amb altres empreses de Match Group pels motius especificats més avall i, en alguns casos, amb les autoritats judicials. A continuació trobaràs més informació sobre com compartim la teva informació amb altres parts.

Amb altres membres

Comparteixes informació amb altres membres quan reveles voluntàriament informació al servei (inclòs el teu perfil públic). Vés amb compte amb la teva informació i assegura't que t'està bé que el contingut que comparteixes sigui visible públicament.

Si limites el públic que pot veure la totalitat o una part del teu perfil o determinat contingut i informació sobre tu, aquesta informació només serà visible segons els teus ajustos.

Si algú presenta una denúncia que t'implica (com ara una afirmació que diu que has incomplert les nostres Condicions d'ús), podrem comunicar-li a la persona que fa la denúncia, si s'escau, les mesures que hàgim pres com a conseqüència. *

Amb els nostres socis i proveïdors de serveis

Col·laborem amb tercers que ens ajuden a operar i millorar els nostres serveis. Aquests tercers ens ajuden en diverses tasques, com ara l'allotjament i el manteniment de les dades, l'analítica, l'atenció al client, el màrqueting, la publicitat, el processament de pagaments i les operacions de seguretat. També podem compartir informació amb els socis que ens ajuden a publicitar els nostres serveis. Per exemple, podem compartir determinada informació sobre tu amb els nostres socis publicitaris en forma hash no llegible per les persones.

Abans de contractar un proveïdor de serveis o de treballar amb un soci, seguim un estricte procés de verificació. Els nostres socis i proveïdors de serveis han d'acceptar obligacions de confidencialitat estricta. *

Amb les nostres filials

Tinder forma part de la família d'empreses de Match Group.

Compartim la teva informació amb filials amb finalitats legítimes limitades, tal com s’estableix a continuació:

 • per tal d'assegurar-nos que totes les plataformes de Match Group siguin segures i permetre'ns gestionar (expulsar) els malfactors trobats en una plataforma també de la resta; perquè ens ajudin en les operacions de processament de dades, com a proveïdors de serveis, segons les nostres indicacions i en el nostre nom. La seva ajuda pot incloure operacions de processament tècnic, com ara allotjament i manteniment de dades, atenció al client, màrqueting i publicitat específica, analítica, assistència financera i comptable, millora del nostre servei, protecció de les nostres dades i sistemes, i lluita contra el correu brossa, l’abús, el frau, la infracció i d'altres delictes.

 • També podem compartir informació amb altres empreses de Match Group amb altres finalitats empresarials legítimes, com ara auditories corporatives, anàlisis o informes consolidats, segons ho permeti la legislació aplicable.

Funcionalitat d'ús compartit

Pots compartir perfils d’altres membres i ells poden compartir el teu amb persones alienes als nostres serveis mitjançant la funcionalitat d’ús compartit. *

Per a transaccions empresarials

Podem transferir la teva informació si ens veiem afectats, ja sigui parcial o totalment, per una fusió, una venda, una adquisició, una desinversió, una reestructuració, una reorganització, una dissolució, una fallida o un altre canvi de propietat o control. *

Amb les forces de seguretat o quan la llei ho exigeixi

Podem revelar la teva informació, si és raonablement necessari, en aquestes situacions: (i) per a acatar un procediment judicial, com ara una ordre judicial, una citació o una ordre de registre, una investigació del govern o de la policia o altres requeriments judicials; (ii) per a ajudar en la prevenció i detecció de delictes (sempre d'acord amb la legislació aplicable); o (iii) per a vetllar per la seguretat de qualsevol persona. *

Per a fer valer els drets legals

També podem compartir informació en les següents situacions: (i) si la revelació de la informació pogués mitigar la nostra responsabilitat en un plet; (ii) si fos necessari per a protegir els nostres drets legals i els dels nostres membres, socis comercials o altres parts interessades; (iii) per a fer complir els nostres acords amb tu; i (iv) per a investigar, prevenir o emprendre altres accions relacionades amb activitats il·legals, possibles fraus o altres actes il·lícits. *

Amb el teu consentiment o a petició teva

Et podem demanar permís per compartir la teva informació amb tercers. En aquest cas, t'explicarem clarament per què volem compartir la informació.

En qualsevol de les circumstàncies anteriors podem utilitzar i compartir informació no personal (és a dir, informació que, per si mateixa, no permet identificar-te, com ara informació del dispositiu, dades demogràfiques i de comportament generals o la geolocalització), així com informació personal en forma hash no llegible per les persones. També la podem compartir amb altres empreses de Match Group i amb tercers (en particular, anunciants) per desenvolupar i mostrar publicitat personalitzada al nostre servei i a webs o aplicacions de tercers, i per analitzar la publicitat que veus i informar-ne. Podem combinar aquesta informació amb altra informació no personal o amb informació personal en forma hash no llegible per les persones obtinguda d’altres fonts. A la nostra política de galetes trobaràs més informació sobre com utilitzem les galetes i tecnologies similars.

7. Transferències transfrontereres de dades

L'intercanvi d'informació establert a la secció 6 implica transferències transfrontereres de dades als Estats Units d'Amèrica i a altres jurisdiccions que poden tenir lleis diferents sobre el tractament de dades. Quan transferim informació personal fora de l’EEE, el Regne Unit, Suïssa o altres països que disposen de lleis de protecció de dades considerades adequades per la Comissió Europea o un altre organisme governamental competent, fem servir clàusules contractuals tipus (les clàusules contractuals tipus són compromisos entre empreses que transfereixen dades personals, i les obliguen a protegir la privacitat i seguretat de les teves dades), o un altre mecanisme de transferència adequat. Actualment estem en procés de revisió de les transferències als nostres proveïdors i de la base jurídica associada d'acord amb la recent resolució de la Cort de Justícia de la Unió Europea sobre les transferències de dades personals als EUA.

8. Els teus drets

Com que volem que tinguis el control sobre la teva informació, volem recordar-te les següents opcions i eines que tens disponibles:

 • Eines d’accés o actualització en el servei. Les eines i els ajustos de configuració del compte et permeten accedir a la informació que ens has proporcionat i que està associada al teu compte directament en el servei, i també pots rectificar-la i suprimir-la. Si tens alguna pregunta sobre aquestes eines i ajustos de configuració, contacta amb el nostre equip d’atenció al client aquí.
 • Permisos del dispositiu. Les plataformes mòbils poden disposar de sistemes de permís per a determinats tipus de dades del dispositiu i de notificacions, com ara els contactes de l'agenda, fotos, serveis d'ubicació, notificacions push o identificadors de publicitat. Pots canviar els ajustos del dispositiu per permetre o bé per denegar la recollida o el tractament de la informació corresponent o la visualització de les notificacions corresponents. Si ho fas, evidentment alguns serveis podran perdre la funcionalitat.
 • Desinstal·lació. Si vols evitar que una app reculli informació, pots desinstal·lar-la mitjançant el procés de desinstal·lació estàndard del dispositiu. Recorda que el fet de desinstal·lar una app NO vol dir que es tanqui el teu compte. Per a fer-ho, pots utilitzar la funcionalitat corresponent en el servei.
 • Tancament del compte. Pots tancar el teu compte mitjançant la funcionalitat corresponent que trobaràs en el servei.

també volem que coneguis els teus drets en matèria de privacitat. Heus aquí algunes qüestions importants que cal que recordis:

 • Revisió de la informació. És possible que la legislació aplicable en matèria de privacitat et doni dret a revisar la informació personal que conservem sobre tu (segons la jurisdicció, això es pot anomenar "dret d’accés", "dret de portabilitat", "dret a conèixer" o algun terme semblant). Pots exercir aquest dret enviant una sol·licitud aquí.
 • Actualització de la informació. Si creus que la informació que tenim sobre tu és incorrecta o que ja no tenim dret a utilitzar-la i vols sol·licitar-ne la rectificació o supressió, oposar-te al seu tractament o restringir-lo, posa't en contacte amb nosaltres aquí.

Per garantir la teva protecció i la de tots els nostres usuaris, et podem demanar que demostris la teva identitat per tal de respondre a les sol·licituds anteriors.

Recorda que podem denegar sol·licituds per determinats motius; per exemple, si no et podem autentificar, si la sol·licitud és il·legal o invàlida, si pot servir per aprofitar-se de secrets comercials o d'alguna propietat intel·lectual o si viola la privacitat o altres drets d’un altre usuari. Si vols rebre informació relacionada amb un altre usuari, com ara una còpia dels missatges que has rebut d'aquesta persona a través del nostre servei, primer l'usuari en qüestió ha de posar-se en contacte amb el nostre responsable de privacitat per proporcionar el seu consentiment per escrit. També podrem demanar-te que ens proporcionis una prova de la teva identitat abans de respondre la sol·licitud.

A més, és possible que no puguem atendre determinades sol·licituds d'objecció o restricció del tractament de la informació personal, especialment si les sol·licituds no ens permetrien proporcionar-te el nostre servei. Per exemple, no et podem proporcionar el nostre servei si no coneixem la teva data de naixement i, per tant, no podem garantir que tinguis 18 anys o més.

En determinats països, inclosos els de l'Espai Econòmic Europeu i el Regne Unit, tens dret a presentar una queixa a l’autoritat de protecció de dades competent si tens dubtes sobre la manera com processem la teva informació personal. Pots trobar més informació sobre el teu regulador de protecció de dades a l'Espai Econòmic Europeu aquí, i al Regne Unit aquí. L'autoritat de protecció de dades competent pot ser la del teu lloc de residència habitual, la del lloc on treballes o la del lloc on es va produir una suposada infracció.

9. Durant quant de temps conservem la teva informació

Conservem la teva informació personal només durant el temps que sigui necessari per a les nostres finalitats empresarials legítimes (especificades a la secció 5) i segons el que permeti la legislació aplicable. Si decideixes deixar d’utilitzar els nostres serveis, pots tancar el teu compte i el teu perfil deixarà de ser visible per a la resta de membres. Tingues en compte que tancarem el teu compte automàticament si no tens activitat durant un període de dos anys. Un cop tancat el teu compte, suprimirem la teva informació personal, tal com s’explica a continuació:

 1. Per tal de vetllar per a la protecció i seguretat dels nostres membres, hem establert un període de conservació per a la seguretat de la informació personal durant els tres mesos posteriors al tancament del compte, o durant l'any posterior a la prohibició del compte. Durant aquest període, conservem la teva informació en cas que sigui necessari per a investigar conductes il·legals o nocives. La conservació de la informació durant aquest període de conservació per a la seguretat es basa en el nostre legítim interès, així com en el de les víctimes potencials.
 2. Un cop transcorregut el període de conservació per a la seguretat, suprimim les teves dades i només conservem informació limitada per a fins específics, tal com s’especifica a continuació:
  • a) Conservem dades limitades per tal de complir amb les obligacions legals de conservació de dades: en particular, conservem les dades de transaccions durant 10 anys per a complir amb els requisits legals fiscals i comptables, la informació de la targeta de crèdit durant el temps que l'usuari pugui impugnar la transacció i les "dades de trànsit" o de registres durant un any per a complir les obligacions legals de conservació de dades. També guardem registres dels consentiments que els membres ens donen durant cinc anys per demostrar el nostre compliment de la legislació aplicable.
  • b) Conservem informació limitada d'acord amb el nostre interès legítim: guardem registres d’atenció al client i dades de suport, així com la ubicació imprecisa de la descàrrega/compra durant cinc anys per a donar suport a les nostres decisions d’atenció al client, fer valer els nostres drets i permetre’ns defensar-nos en cas de reclamació; informació sobre l’existència de comptes i subscripcions anteriors (la qual suprimim tres anys després del tancament del teu darrer compte per a garantir una previsió i els informes financers adequats i precisos); dades del perfil durant un any en previsió de possibles litigis, per a l'establiment, l'exercici o la defensa de reclamacions legals; i dades necessàries per evitar que els usuaris als quals se'ls va prohibir obrir un nou compte ho facin, durant el temps necessari per a garantir la seguretat i els interessos vitals dels nostres membres.
  • c) Finalment, conservem informació d'acord amb el nostre interès legítim quan hi ha un problema, reclamació o controvèrsia pendent o potencial que ens obliga a conservar la informació; en particular, si rebem una citació legal vàlida o se'ns sol·licita que conservem les dades (en aquest cas hauríem de conservar les dades per a complir amb les nostres obligacions legals), o si les dades fossin necessàries en el cas de procediments judicials.

10. Privacitat infantil

Els nostres serveis estan destinats a persones de 18 anys d'edat o més. No permetem als menors de 18 anys accedir a la nostra plataforma. Si sospites que un membre té menys de 18 anys, utilitza l'eina per fer denúncies integrada al servei.

11. Candidats a un lloc de treball, proveïdors i representants de proveïdors

Tractem la informació personal dels nostres candidats a un lloc de treball, proveïdors i representants de proveïdors com a part de les nostres operacions de contractació i gestió de talent i de la nostra gestió dels serveis que ens proporcionen proveïdors i venedors. Si ets un candidat a un lloc de treball, un proveïdor o un representant de proveïdors de Tinder, determinats termes rellevants d’aquesta Política de privacitat s'apliquen al tractament que fem de la teva informació personal, incloses les seccions d’aquesta Política de privacitat que parlen sobre l’entitat responsable del tractament de la teva informació personal, transferències d’informació personal, drets que pots tenir segons la legislació aplicable, com posar-te en contacte amb nosaltres i informació específica de Califòrnia.

Si ets un candidat a un lloc de treball, la informació personal que tractem sobre tu pot variar en funció del lloc de feina que sol·licites, però normalment inclou el que ens proporciones com a part de la teva sol·licitud de feina, així com les qualificacions professionals, els antecedents i la informació de referències que els cercatalents o tercers comparteixen amb nosaltres. Utilitzem aquesta informació per a donar suport al procés de contractació, que pot donar lloc a un contracte de feina. Per als proveïdors i representants de proveïdors, podem tractar informació d’identificació i informació relacionada amb el treball, segons sigui necessari per a gestionar la nostra relació amb tu i el teu ocupador, que és necessària per al compliment del contracte de serveis, i per a establir, exercir o defensar possibles reclamacions legals. Podem compartir informació personal amb proveïdors de serveis que ens ajuden amb les operacions de contractació i tractament de dades tècniques, així com amb empreses de Match Group (per exemple, si tens una relació comercial amb empleats d’una filial). Conservem la teva informació personal només el temps que sigui necessari per a aquestes finalitats.

12. Canvis a la Política de privacitat

Com que sempre busquem maneres innovadores d’ajudar-te a crear connexions autèntiques i ens esforcem perquè les explicacions sobre les nostres pràctiques amb relació a les dades estiguin actualitzades, aquesta Política pot canviar amb el pas del temps. Abans que es faci efectiu qualsevol canvi substancial, t'ho notificarem perquè tinguis temps de revisar els canvis.

13. Com contactar amb nosaltres

Si tens alguna pregunta sobre aquesta Política de privacitat, pots contactar amb nosaltres de les següents maneres:

Si vius a l'Espai Econòmic Europeu, al Regne Unit o a Suïssa:

En línia: aquí

Per correu postal:

Responsable de protecció de dades

MTCH Technology Services Limited

Tinder

WeWork Charlemont Exchange

42 Charlemont Street

Dublín 2, D02 R593

Irlanda

Per a més informació sobre com contactar el delegat de protecció de dades, fes clic aquí.

Si vius al Japó:

En línia: aquí

Per correu postal:

Responsable de protecció de dades

MG Japan Services GK

c/o Match Group, LLC

8750 North Central Expressway

Suite 1400

Dallas, TX 75231

Estats Units

Si no vius a l'Espai Econòmic Europeu, al Regne Unit, a Suïssa o al Japó:

En línia: aquí

Per correu postal:

Responsable de protecció de dades

Match Group, LLC

8750 North Central Expressway

Suite 1400

Dallas, TX 75231

Estats Units