Η δέσμευσή μας προς εσένα

Στην Tinder, η ιδιωτικότητά σου αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. Το απόρρητό σου βρίσκεται στο επίκεντρο της σχεδίασης και της δημιουργίας των υπηρεσιών μας και των προϊόντων που γνωρίζεις και αγαπάς, έτσι ώστε να μπορείς να τα εμπιστεύεσαι πλήρως και να επικεντρώνεσαι στη δημιουργία ουσιαστικών γνωριμιών.

Εκτιμούμε το γεγονός ότι μας δείχνεις την εμπιστοσύνη σου όταν μας γνωστοποιείς τα προσωπικά στοιχεία σου, και δεν το παίρνουμε αψήφιστα.

Η δέσμευσή μας για το απόρρητο. Σχεδιάζουμε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας έχοντας κατά νου την προστασία της ιδιωτικότητάς σου. Απασχολούμε ειδικούς σε διάφορους τομείς, όπως νομικούς, μηχανικούς, σχεδιαστές προϊόντων, ειδικούς σε θέματα ασφάλειας και άλλους, για να διασφαλίσουμε ότι καμία απόφαση δεν λαμβάνεται χωρίς τον απαραίτητο σεβασμό για την ιδιωτικότητά σου.

Η δέσμευσή μας για τη διαφάνεια. Επειδή χρησιμοποιούμε πολλές από τις ίδιες διαδικτυακές υπηρεσίες με εσένα, γνωρίζουμε ότι η ανεπαρκής πληροφόρηση και οι υπερβολικά περίπλοκες γλωσσικές διατυπώσεις αποτελούν συνηθισμένα προβλήματα στις πολιτικές απορρήτου. Ακολουθούμε την ακριβώς αντίθετη προσέγγιση: προσπαθούμε να συντάξουμε την Πολιτική απορρήτου μας και τα συναφή κείμενα σε απλή γλώσσα. Θέλουμε πραγματικά να διαβάσεις τα κείμενα για την πολιτική μας και να καταλάβεις τις πρακτικές μας σχετικά με την προστασία του απορρήτου!

Η δέσμευσή μας για την ασφάλεια. Διαθέτουμε ομάδες αφοσιωμένες στην προστασία των δεδομένων σου. Ενημερώνουμε συνεχώς τις πρακτικές ασφαλείας μας και επενδύουμε σε προσπάθειες για ενίσχυση της ασφάλειας των στοιχείων σου.


Πολιτική απορρήτου

Καλώς ήρθες στην Πολιτική απορρήτου της Tinder. Σε ευχαριστούμε που αφιερώνεις χρόνο για να τη διαβάσεις.

Εκτιμούμε που μας εμπιστεύεσαι τα προσωπικά στοιχεία σου και σκοπεύουμε να διατηρήσουμε για πάντα την εμπιστοσύνη σου. Γι’ αυτό, θα πρέπει, πρώτα απ’ όλα, να βεβαιωθούμε ότι αντιλαμβάνεσαι ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, γιατί τις συλλέγουμε, με ποιον τρόπο τις χρησιμοποιούμε και ποιες επιλογές είναι στη διάθεσή σου για τα προσωπικά δεδομένα σου. Η παρούσα Πολιτική περιγράφει τις πρακτικές απορρήτου της εταιρείας μας σε απλή γλώσσα, διατηρώντας τη νομική και τεχνική ορολογία στο ελάχιστο.

Η παρούσα Πολιτική απορρήτου ισχύει από τις 17 Ιανουαρίου 2022. Μέχρι τότε θα ισχύει η προηγούμενη έκδοση αυτής της Πολιτικής απορρήτου, που είναι διαθέσιμη εδώ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΙΣΧΥΟΣ: 17 Ιανουαρίου 2022

 1. Ποιοι είμαστε
 2. Πού εφαρμόζεται η παρούσα Πολιτική απορρήτου
 3. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε
 4. Cookie και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες συλλογής δεδομένων
 5. Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες
 6. Πώς κοινοποιούμε πληροφορίες
 7. Διασυνοριακές μεταφορές δεδομένων
 8. Τα δικαιώματά σου
 9. Πόσο καιρό διατηρούμε τις πληροφορίες σου
 10. Το απόρρητο των παιδιών
 11. Υποψήφιοι για θέσεις εργασίας, εξωτερικοί συνεργάτες και αντιπρόσωποι προμηθευτών
 12. Αλλαγές στην Πολιτική απορρήτου
 13. Πώς να επικοινωνήσεις μαζί μας

Για καταναλωτές στην Καλιφόρνια

Μπορείς να συμβουλευτείς τη Δήλωση Απορρήτου μας για την Καλιφόρνια ώστε να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα δικαιώματα απορρήτου στην Καλιφόρνια.

1. Ποιοι είμαστε

Εάν ζεις σε χώρα στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο ("ΕΟΧ"), στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην Ελβετία, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τις πληροφορίες σου, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική απορρήτου (στο εξής "υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων") είναι η εξής:

MTCH Technology Services Limited

Tinder

WeWork Charlemont Exchange

42 Charlemont Street

Dublin 2, D02 R593

Ireland

Εάν ζεις στην Ιαπωνία, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τις πληροφορίες σου είναι η εξής:

MG Japan Services GK

4F Sumitomo Fudosan Azabu Bldg

1-4-1 Mita

Minato-ku, Tokyo 108-0073

Japan

Εάν ζεις σε χώρα εκτός του ΕΟΧ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ελβετίας και της Ιαπωνίας, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τις πληροφορίες σου είναι η εξής:

Match Group, LLC

8750 North Central Expressway

Suite 1400

Dallas, TX 75231

United States

2. Πού εφαρμόζεται αυτή η Πολιτική απορρήτου

Η παρούσα Πολιτική απορρήτου ισχύει για ιστότοπους, εφαρμογές, εκδηλώσεις και άλλες υπηρεσίες που διαχειρίζεται η εταιρεία Tinder. Για λόγους ευκολίας, στην παρούσα Πολιτική απορρήτου αναφερόμαστε σε όλα αυτά με τον όρο "υπηρεσίες". Για να είναι ακόμα πιο σαφές, έχουμε προσθέσει συνδέσμους που οδηγούν σε αυτήν την Πολιτική απορρήτου σε όλες τις συναφείς υπηρεσίες.

Ορισμένες υπηρεσίες ενδέχεται να απαιτούν τη δική τους ξεχωριστή πολιτική απορρήτου. Αν μια υπηρεσία έχει δική της πολιτική απορρήτου, τότε ισχύει εκείνη η πολιτική και όχι η παρούσα Πολιτική απορρήτου.

3. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε

Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε να αναπτύξεις ουσιαστικές γνωριμίες χωρίς κάποιες πληροφορίες σχετικά με εσένα, όπως βασικές λεπτομέρειες του προφίλ σου και τους τύπους ανθρώπων που θέλεις να γνωρίσεις. Συλλέγουμε επίσης πληροφορίες που παράγονται καθώς χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες μας, για παράδειγμα, αρχεία καταγραφής πρόσβασης, καθώς και πληροφορίες από τρίτους, όπως όταν αποκτάς πρόσβαση στις υπηρεσίες μας μέσω του λογαριασμού σου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ή όταν ανεβάζεις πληροφορίες από τον λογαριασμό σου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να ολοκληρώσεις το προφίλ σου. Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, παρακάτω μπορείς να βρεις λεπτομέρειες πιο αναλυτικά.

Πληροφορίες που μας δίνεις

Όταν χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες μας, επιλέγεις επίσης να μας παρέχεις ορισμένες πληροφορίες. Αυτές περιλαμβάνουν τα εξής:

 • Όταν δημιουργείς έναν λογαριασμό, μας παρέχεις τουλάχιστον τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση email σου, καθώς και ορισμένα βασικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της υπηρεσίας, όπως το φύλο και την ημερομηνία γέννησής σου.
 • Όταν ολοκληρώσεις το προφίλ σου, μπορείς να μας κοινοποιήσεις πρόσθετες πληροφορίες, όπως λεπτομέρειες σχετικά με το βιογραφικό σου, τα ενδιαφέροντά σου και άλλες λεπτομέρειες που σε αφορούν, καθώς και περιεχόμενο όπως φωτογραφίες και βίντεο. Για να προσθέσεις συγκεκριμένο περιεχόμενο, όπως φωτογραφίες ή βίντεο, ίσως χρειαστεί να μας επιτρέψεις να αποκτήσουμε πρόσβαση στην κάμερα ή στη συλλογή με τις φωτογραφίες σου.
 • Όταν κάνεις εγγραφή σε μια επί πληρωμή υπηρεσία ή πραγματοποιείς μια αγορά απευθείας από εμάς (και όχι μέσω κάποιας πλατφόρμας, όπως iOS ή Android), παρέχεις σε εμάς ή στον πάροχο υπηρεσιών πληρωμής μας, πληροφορίες όπως τον αριθμό χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σου ή άλλα οικονομικά στοιχεία.
 • Όταν συμμετέχεις σε έρευνες ή σε ομάδες έρευνας αγοράς, μας δίνεις την προσωπική γνώμη σου σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, απαντήσεις σε ερωτήσεις μας και την προσωπική μαρτυρία σου.
 • Όταν επιλέγεις να συμμετάσχεις στις διαφημιστικές καμπάνιες μας, τις εκδηλώσεις ή τους διαγωνισμούς μας, συλλέγουμε τις πληροφορίες που χρησιμοποιείς για την εγγραφή ή τη συμμετοχή σου.
 • Εάν επικοινωνήσεις με την ομάδα υποστήριξης των πελατών μας, συλλέγουμε τις πληροφορίες που μας δίνεις κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας.
 • Εάν μας κοινοποιήσεις πληροφορίες άλλων ατόμων (για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιήσεις στοιχεία επικοινωνίας ενός φίλου σου για μια συγκεκριμένη λειτουργία), επεξεργαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες εκ μέρους σου ώστε να ολοκληρώσουμε το αίτημά σου.
 • Φυσικά, επεξεργαζόμαστε επίσης τις συνομιλίες σου με άλλα μέλη καθώς και το περιεχόμενο που δημοσιεύεις, ως απαραίτητο μέρος της λειτουργίας των υπηρεσιών.

Πληροφορίες που παίρνουμε από άλλες πηγές

Πέρα από τις πληροφορίες που μας παρέχεις απευθείας, παίρνουμε πληροφορίες για εσένα και από άλλες πηγές, όπως:

 • Μέλη Άλλα μέλη ενδέχεται να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με εσένα κατά τη χρήση των υπηρεσιών μας, όπως για παράδειγμα, εάν επικοινωνήσουν μαζί σου ή εάν υποβάλουν μια αναφορά που σε περιλαμβάνει.

 • Μέσα κοινωνικής δικτύωσης Ίσως αποφασίσεις να κοινοποιήσεις μαζί μας πληροφορίες μέσω του λογαριασμού σου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για παράδειγμα εάν αποφασίσεις να δημιουργήσεις λογαριασμό και να πραγματοποιήσεις είσοδο στο Tinder μέσω λογαριασμού κοινωνικής δικτύωσης ή άλλου τύπου (π.χ: Facebook, Google ή Apple) ή να ανεβάσεις στις υπηρεσίες μας πληροφορίες, όπως φωτογραφίες από έναν από τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης (π.χ: Instagram ή Spotify).

 • Συνεργάτες Η Tinder είναι μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Match Group. Στον όμιλο Match Group, η ασφάλεια και η προστασία των μελών αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. Εάν έχεις αποκλειστεί από άλλη υπηρεσία του ομίλου Match Group, μπορεί να γίνει κοινοποίηση των πληροφοριών σου σε εμάς για να έχουμε τη δυνατότητα να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένου του κλεισίματος του λογαριασμού σου ή την απαγόρευση δημιουργίας νέου λογαριασμού στις υπηρεσίες μας.

 • Άλλοι συνεργάτες Ενδέχεται να λάβουμε πληροφορίες για εσένα από συνεργάτες μας όταν οι διαφημίσεις Tinder δημοσιεύονται σε υπηρεσίες συνεργάτη (οπότε μπορεί να μας διαβιβάσει λεπτομέρειες σχετικά με την επιτυχία μιας καμπάνιας). Όπου επιτρέπεται από τη νομοθεσία, είναι επίσης πιθανό να λάβουμε πληροφορίες για ύποπτους ή καταδικασμένους εγκληματίες από τρίτα μέρη, ως μέρος της προσπάθειάς μας να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και προστασία των μελών μας.

Πληροφορίες που συλλέγονται όταν χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες μας

Όταν χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες μας, παράγονται τεχνικά δεδομένα σχετικά με τις λειτουργίες που έχεις χρησιμοποιήσει, τον τρόπο με τον οποίο τις χρησιμοποίησες και τις συσκευές που χρησιμοποιείς για πρόσβαση στις υπηρεσίες μας. Παρακάτω μπορείς να βρεις περισσότερες λεπτομέρειες:

 • Πληροφορίες χρήσης Όταν χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες μας, παράγονται δεδομένα για τη δραστηριότητα σου στις υπηρεσίες μας, όπως για παράδειγμα πώς τις χρησιμοποιείς (π.χ: πότε συνδέθηκες, λειτουργίες που χρησιμοποιείς, τις ενέργειες σου, πληροφορίες που σου εμφανίζονται, διευθύνσεις των ιστότοπων που σε έστειλαν σε εμάς και διαφημίσεις με τις οποίες είχες αλληλεπίδραση) και για την επικοινωνία σου με άλλα μέλη (π.χ: μέλη με τα οποία συνδέεσαι και επικοινωνείς, πότε επικοινώνησες, ο αριθμός μηνυμάτων που στέλνεις και λαμβάνεις).

 • Πληροφορίες συσκευής Συλλέγουμε πληροφορίες από και σχετικά με τη συσκευή (ή τις συσκευές) που χρησιμοποιείς για να έχεις πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται πληροφορίες για υλισμικό και λογισμικό, όπως διευθύνσεις IP, αναγνωριστικό και τύπο συσκευής, ρυθμίσεις και χαρακτηριστικά εφαρμογής, σφάλματα εφαρμογής, αναγνωριστικά διαφημίσεων (τα οποία είναι αριθμοί που παράγονται τυχαία και τους οποίους μπορείς να επαναφέρεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής σου), αναγνωριστικά σχετικά με cookie ή άλλες τεχνολογίες που μπορούν να αναγνωρίσουν μια συσκευή ή ένα πρόγραμμα περιήγησης.

 • Άλλες πληροφορίες με τη συγκατάθεσή σου Εάν μας δώσεις την άδεια, μπορούμε να συλλέξουμε την ακριβή γεωγραφική θέση σου (γεωγραφικό πλάτος και μήκος). Η συλλογή της γεωγραφικής θέσης σου μπορεί να πραγματοποιείται στο παρασκήνιο ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες, εφόσον η άδεια που μας έδωσες την επιτρέπει ρητά. Αν αρνηθείς να μας δώσεις την άδεια για να συλλέγουμε την ακριβή γεωγραφική θέση σου, δεν θα προβούμε σε τέτοια ενέργεια. Παρομοίως, εάν μας δώσεις τη συγκατάθεσή σου, ενδέχεται να συλλέξουμε φωτογραφίες και βίντεό σου (για παράδειγμα, εάν θελήσεις να δημοσιεύσεις μια φωτογραφία ή ένα βίντεο ή να συμμετάσχεις σε λειτουργίες streaming στις υπηρεσίες μας).

4. Cookie και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες συλλογής δεδομένων

Χρησιμοποιούμε και ενδέχεται να επιτρέπουμε και σε άλλους να χρησιμοποιούν cookie και παρόμοιες τεχνολογίες (π.χ: κωδικούς ιχνηλασίας, εικονοστοιχεία, κιτ ανάπτυξης λογισμικού) για να αναγνωρίζουμε εσένα ή/και τις συσκευές σου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική μας για τα cookie, μπορείς να διαβάσεις σχετικά με τους λόγους που τα χρησιμοποιούμε και πώς μπορείς να ελέγχεις καλύτερα τη χρήση τους.

Ορισμένα προγράμματα περιήγησης (μεταξύ των οποίων τα Safari, Internet Explorer, Firefox και Chrome) διαθέτουν τη δυνατότητα «Χωρίς παρακολούθηση» (« DNT »), η οποία λέει σε έναν ιστότοπο ότι ένας χρήστης δεν επιθυμεί να παρακολουθείται η δραστηριότητά του στο διαδίκτυο. Αν ένας ιστότοπος που ανταποκρίνεται σε σήμα DNT λάβει σήμα DNT, το πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να αποκλείσει τον συγκεκριμένο ιστότοπο από τη συλλογή συγκεκριμένων πληροφοριών σχετικά με τον χρήστη του προγράμματος περιήγησης. Την επιλογή DNT δεν την προσφέρουν αυτήν τη στιγμή όλα τα προγράμματα περιήγησης και τα σήματα DNT δεν είναι ακόμα ομοιόμορφα. Για τον λόγο αυτό, πολλές επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και η Tinder, δεν ανταποκρίνονται επί του παρόντος στα σήματα DNT.

5. Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες

Ο κύριος λόγος που χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σου είναι για να προσφέρουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σου για να προστατεύουμε την ασφάλειά σου και να σου προσφέρουμε διαφημίσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις πιο λεπτομερείς επεξηγήσεις για τους διάφορους λόγους που χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σου, μαζί με πρακτικά παραδείγματα.

Α. Για να διαχειριζόμαστε τον λογαριασμό σου και να σου παρέχουμε τις υπηρεσίες μας

 • Για να μπορείς να δημιουργήσεις και να διαχειρίζεσαι τον λογαριασμό σου
 • Για να σου παρέχουμε υποστήριξη ως πελάτη μας και να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματά σου
 • Για να ολοκληρώνουμε τις συναλλαγές σου
 • Για να επικοινωνούμε μαζί σου για τις υπηρεσίες μας

Β. Για να σε βοηθούμε να συνδέεσαι με άλλους χρήστες

 • Για να προτείνουμε το προφίλ σου σε άλλα μέλη ώστε να γνωριστείτε
 • Για να οργανώνουμε την εμφάνιση των προφίλ των μελών

Γ. Για να σου παρέχουμε νέες υπηρεσίες Tinder

 • Για να διεκπεραιώνουμε την εγγραφή σου και να εμφανίζουμε το προφίλ σου στις νέες λειτουργίες Tinder και εφαρμογές
 • Για να διαχειριζόμαστε τον λογαριασμό σου σε αυτές τις νέες λειτουργίες και εφαρμογές

Δ. Για να διαχειριζόμαστε διαφημιστικές καμπάνιες και καμπάνιες μάρκετινγκ

 • Για να διοργανώνουμε λοταρίες και διαγωνισμούς και να κάνουμε εκπτώσεις και άλλες προσφορές
 • Για να εκτελούμε και να υπολογίζουμε την αποτελεσματικότητα κάθε διαφημιστικής καμπάνιας στις υπηρεσίες μας ή για τις διαφημιστικές καμπάνιες που προωθούν το Tinder εκτός των υπηρεσιών μας
 • Για να επικοινωνούμε μαζί σου για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας που πιστεύουμε πως μπορεί να σε ενδιαφέρουν

Ε. Για να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να αναπτύσσουμε καινούργιες

 • Για να διοργανώνουμε έρευνες και ομάδες έρευνας της αγοράς
 • Για να ελέγχουμε την επικοινωνία με τις ομάδες υποστήριξης πελατών, ώστε να βελτιώνουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας
 • Για να καταλάβουμε πώς τα μέλη χρησιμοποιούν συνήθως τις υπηρεσίες, ώστε να τις βελτιώνουμε (για παράδειγμα, μπορεί να αποφασίσουμε να αλλάξουμε την εμφάνιση και την "αίσθηση" μιας λειτουργίας ή ακόμα και να την τροποποιήσουμε σημαντικά ανάλογα με τον τρόπο που αντιδρούν τα μέλη σε αυτή)
 • Για να αναπτύσσουμε νέες λειτουργίες και υπηρεσίες (για παράδειγμα, ίσως αποφασίσουμε να δημιουργήσουμε μια νέα λειτουργία βασισμένη σε ενδιαφέροντα των μελών ως ανταπόκριση στα αιτήματα που μας στέλνουν).

ΣΤ. Για να αποτρέπουμε, να εντοπίζουμε και να καταπολεμούμε απάτες και άλλες παράνομες ή μη εγκεκριμένες δραστηριότητες

 • Για να εντοπίζουμε και να αντιμετωπίζουμε τρέχουσες, πιθανές ή υποτιθέμενες παραβάσεις των Όρων χρήσης, κυρίως μέσω ελέγχου των αναφορών και των αλληλεπιδράσεων μεταξύ μελών
 • Για να κατανοήσουμε καλύτερα και να σχεδιάσουμε αντίμετρα έναντι των παραβάσεων των Όρων χρήσης
 • Για να διατηρούμε δεδομένα σχετικά με παραβάσεις των Όρων χρήσης με σκοπό την αποτροπή τυχόν υποτροπής
 • Για να ασκούμε ή να επιβάλλουμε την τήρηση των δικαιωμάτων μας, για παράδειγμα τους Όρους χρήσης
 • Για να αναφέρουμε σε άτομα που έχουν υποβάλει μια αναφορά τις πράξεις μας ως αποτέλεσμα της υποβολής τους

Ζ. Για να εξασφαλίζουμε συμμόρφωση με τη νομοθεσία

 • Για να συμμορφωνόμαστε με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας
 • Για να βοηθάμε στην επιβολή του νόμου

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε προσωπικές πληροφορίες μέσω ανάλυσης προφίλ και αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων, δείτε τις Συχνές ερωτήσεις.

Προκειμένου να επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σου, όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολική απορρήτου, στηριζόμαστε στις παρακάτω νομικές βάσεις:

 • Παροχή των υπηρεσιών μας σε εσένα: Ο λόγος που επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σου για τους σκοπούς Α, Β και Γ παραπάνω είναι για να τηρούμε τη σύμβαση που έχεις μαζί μας. Για παράδειγμα, καθώς εσύ χρησιμοποιείς την υπηρεσία μας για να δημιουργήσεις ουσιαστικές γνωριμίες, εμείς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σου για να διατηρούμε τον λογαριασμό σου και το προφίλ σου, για να το προβάλλουμε σε άλλους χρήστες και να σου προτείνουμε άλλους χρήστες, καθώς και να παρέχουμε τις δωρεάν και τις επί πληρωμή λειτουργίες μας σε εσένα και σε άλλα μέλη.
 • Νομικά συμφέροντα: Επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σου για τους σκοπούς Δ, Ε και Ζ, με βάσει τα νομικά μας συμφέροντα. Για παράδειγμα, αναλύουμε τη συμπεριφορά των χρηστών στις υπηρεσίες μας για να βελτιώνουμε συνεχώς τις προσφορές μας, προτείνουμε προσφορές που πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να σε ενδιαφέρουν και προωθούμε τις δικές μας υπηρεσίες, επεξεργαζόμαστε πληροφορίες για να διατηρούμε τα μέλη μας ασφαλή και επεξεργαζόμαστε δεδομένα όπου κρίνεται αναγκαίο να ασκήσουμε τα δικαιώματα μας, να παρέχουμε βοήθεια για την επιβολή του νόμου και να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας σε περίπτωση νομικής διαδικασίας.
 • Συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία και τους κανονισμούς: Επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σου για τον σκοπό Η παραπάνω, όπου κρίνεται αναγκαίο να συμμορφωθούμε με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. Για παράδειγμα, διατηρούμε δεδομένα κίνησης και δεδομένα σχετικά με συναλλαγές σε συμμόρφωση με τις λογιστικές, φορολογικές και άλλες θεσμικές υποχρεώσεις διατήρησης δεδομένων και για να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε έγκυρα αιτήματα πρόσβασης από τις αρχές επιβολής του νόμου. Διατηρούμε επίσης δεδομένα που αποτελούν ενδείξεις συγκατάθεσης των μελών μας και αποφάσεων που μπορεί να πήραν ώστε να εξαιρούνται από μια συγκεκριμένη λειτουργία ή επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.
 • Συγκατάθεση: Εάν αποφασίσεις να μας παρέχεις πληροφορίες, οι οποίες σε ορισμένες δικαιοδοσίες μπορεί να θεωρούνται «ειδικές» ή «ευαίσθητες», όπως ο σεξουαλικός προσανατολισμός, παρέχεις τη συγκατάθεση σου για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική απορρήτου. Κάθε τόσο, ίσως ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σου για να συλλέξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες όπως την ακριβή γεωγραφική τοποθεσία σου ή να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σου για συγκεκριμένους λόγους. Σε μερικές περιπτώσεις, μπορείς να αποσύρεις τη συγκατάθεση σου προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις σου (για παράδειγμα, τη συλλογή της ακριβούς γεωγραφικής τοποθεσίας) ή διαγράφοντας τη συγκατάθεση σου (για παράδειγμα, τις πληροφορίες στο προφίλ σου που μπορεί να θεωρούνται «ειδικές» ή «ευαίσθητες»). Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να αποσύρεις τη συγκατάθεσή σου οποιαδήποτε στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της διεύθυνσης που παρέχεται στο τέλος της παρούσας Πολιτικής απορρήτου.

6. Πώς κοινοποιούμε τις πληροφορίες

Δεδομένου ότι ο στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε να κάνεις ουσιαστικές γνωριμίες, ο πιο βασικός τρόπος που μοιραζόμαστε τις πληροφορίες των μελών είναι, φυσικά, με άλλα μέλη. Επίσης, κοινοποιούμε κάποιες πληροφορίες των μελών σε παρόχους υπηρεσιών και συνεργάτες που μας βοηθούν στη λειτουργία των υπηρεσιών μας, σε άλλες εταιρείες του ομίλου Match Group, για λόγους που ορίζονται παρακάτω και, σε ορισμένες περιπτώσεις, στις Αρχές. Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο κοινοποιούμε τις πληροφορίες σου σε άλλους.

Σε άλλα μέλη

Κοινοποιείς πληροφορίες σε άλλα μέλη όταν διαθέτεις οικειοθελώς αυτές τις πληροφορίες στην υπηρεσία (συμπεριλαμβανομένου του δημόσιου προφίλ σου). Θα θέλαμε να δείξεις προσοχή σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες σου και να βεβαιώνεσαι ότι το περιεχόμενο που κοινοποιείς είναι πληροφορίες που δεν σε ενοχλεί να εμφανίζονται δημόσια.

Αν προτιμάς να περιορίσεις το κοινό που μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλο ή μέρος του προφίλ σου ή σε ορισμένο περιεχόμενο ή σε πληροφορίες σχετικά με εσένα, τότε όλα αυτά θα είναι ορατά ανάλογα με τις ρυθμίσεις σου.

Εάν κάποιος χρήστης υποβάλλει αναφορά που σε αφορά (για παράδειγμα, εάν ισχυριστεί πώς παραβίασες τους Όρους χρήσης), ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί του και να του αναφέρουμε τις ενέργειές μας ως αποτέλεσμα της αναφοράς του. *

Στους παρόχους υπηρεσιών και τους συνεργάτες μας

Χρησιμοποιούμε τρίτα μέρη που μας βοηθούν στη λειτουργία και τη βελτίωση των υπηρεσιών μας. Τα τρίτα μέρη μάς βοηθούν σε διάφορες εργασίες, όπως φιλοξενία και διατήρηση δεδομένων, ανάλυση, υποστήριξη πελατών, μάρκετινγκ, διαφήμιση, διεκπεραίωση πληρωμών και εργασίες ασφάλειας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σε συνεργάτες μας που διανέμουν τις υπηρεσίες μας και βοηθούν στη διαφήμισή τους. Για παράδειγμα, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε σε διαφημιστικούς συνεργάτες μας περιορισμένες πληροφορίες που σε αφορούν σε κατακερματισμένη μορφή, μη αναγνώσιμη από άνθρωπο.

Τηρούμε μια αυστηρή διαδικασία ελέγχου πριν από την πρόσληψη οποιουδήποτε παρόχου υπηρεσιών ή τη συνεργασία με οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Οι πάροχοι υπηρεσιών και οι συνεργάτες μας πρέπει να αποδέχονται αυστηρές υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας. *

Στους συνεργάτες μας

Η Tinder είναι μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Match Group.

Κοινοποιούμε τις πληροφορίες σου σε συνεργάτες για περιορισμένους νόμιμους σκοπούς, όπως ορίζονται παρακάτω:

 • για να κάνουμε όλες τις πλατφόρμες του ομίλου Match Group πιο ασφαλείς και να μας δίνεται η δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε (π.χ: να αποκλείσουμε) εγκληματίες που βρέθηκαν σε μια πλατφόρμα και στις υπόλοιπες, για να μας βοηθούν με διαδικασίες επεξεργασίας δεδομένων, ως πάροχοι υπηρεσιών, σύμφωνα με τις οδηγίες μας και εκ μέρους μας. Η βοήθεια τους μπορεί να περιλαμβάνει τεχνικές διαδικασίες επεξεργασίας, όπως φιλοξενία και συντήρηση δεδομένων, υποστήριξη πελατών, μάρκετινγκ και στοχευμένη διαφήμιση, ανάλυση, βοήθεια σε οικονομικά και λογιστικά θέματα, βελτίωση των υπηρεσιών μας, προστασία των δεδομένων και των συστημάτων μας και καταπολέμηση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, της κατάχρησης, της απάτης, των παραβιάσεων και άλλων αδικοπραξιών.

 • Μπορεί επίσης να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σε άλλες εταιρείες του ομίλου Match Group για άλλους νόμιμους επιχειρηματικούς σκοπούς, όπως για εταιρικό έλεγχο, ανάλυση και δημιουργία ενοποιημένων εκθέσεων, όπου και όπως επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Λειτουργικότητα κοινοποίησης

Μπορείς να κοινοποιήσεις τα προφίλ άλλων μελών και άλλα μέλη μπορούν να κοινοποιήσουν το δικό σου σε άτομα εκτός των υπηρεσιών μας, χρησιμοποιώντας τη λειτουργικότητα κοινοποίησης. *

Για εταιρικές συναλλαγές

Είναι πιθανό να διαβιβάσουμε τα στοιχεία σου εάν συμμετέχουμε, συνολικά ή μερικώς, σε συγχώνευση, πώληση, αγορά, εκχώρηση, αναδιάρθρωση, αναδιοργάνωση, διάλυση, πτώχευση ή άλλη αλλαγή κυριότητας ή ελέγχου. *

Στις αρχές επιβολής του νόμου/Όταν απαιτείται από τον νόμο

Μπορεί να αποκαλύψουμε τα στοιχεία σου εάν είναι ευλόγως απαραίτητο: (i) για να συμμορφωθούμε με μια νομική διαδικασία, όπως δικαστική εντολή, κλήτευση ή ένταλμα έρευνας, κρατική έρευνα ή έρευνα των διωκτικών αρχών ή άλλη νομική απαίτηση, (ii) για να συνδράμουμε στην πρόληψη ή την ανίχνευση εγκλημάτων (κάθε φορά με την επιφύλαξη της ισχύουσας νομοθεσίας) ή (iii) για την προστασία της ασφάλειας οποιουδήποτε προσώπου. *

Για την επιβολή νόμιμων δικαιωμάτων

Μπορεί επίσης να κοινοποιήσουμε πληροφορίες: (i) εάν η αποκάλυψη θα μείωνε τη νομική ευθύνη μας σε μια πραγματική ή επαπειλούμενη αγωγή, (ii) εφόσον είναι απαραίτητο για την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων μας και των νόμιμων δικαιωμάτων των μελών, των συνεργατών μας ή άλλων ενδιαφερομένων, (iii) για να επιβάλουμε τις συμβάσεις μας μαζί σου και (iv) για τη διερεύνηση, την πρόληψη ή τη λήψη άλλων μέτρων σχετικά με μια παράνομη δραστηριότητα, υποψία απάτης ή άλλη αδικοπραξία. *

Με τη συγκατάθεσή σου ή κατόπιν δικού σου αιτήματος

Μπορεί να ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σου για να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σου σε τρίτους. Σε κάθε τέτοια περίπτωση, θα καταστήσουμε σαφή τον λόγο που θέλουμε να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες.

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε και να κοινοποιήσουμε μη προσωπικές πληροφορίες (δηλαδή πληροφορίες που από μόνες τους δεν προσδιορίζουν την ταυτότητά σου, όπως πληροφορίες για συσκευές, γενικά δημογραφικά στοιχεία, γενικά δεδομένα συμπεριφοράς, γεωγραφική θέση σε μη ταυτοποιήσιμη μορφή), καθώς και προσωπικές πληροφορίες σε κατακερματισμένη μορφή μη αναγνώσιμη από άνθρωπο, υπό οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιστάσεις. Μπορεί επίσης να κοινοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες σε άλλες εταιρείες του ομίλου Match Group και σε τρίτα μέρη (ιδίως διαφημιστές) για να αναπτύξουμε και να προσφέρουμε στοχευμένη διαφήμιση στις υπηρεσίες μας και στους ιστότοπους ή τις εφαρμογές τρίτων, καθώς επίσης για να κάνουμε αναλύσεις και να συντάξουμε εκθέσεις σχετικά με τις διαφημίσεις που βλέπεις. Μπορεί να συνδυάσουμε αυτές τις πληροφορίες με πρόσθετες μη προσωπικές πληροφορίες ή προσωπικές πληροφορίες σε κατακερματισμένη μορφή μη αναγνώσιμη από άνθρωπο, οι οποίες συλλέγονται από άλλες πηγές. Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των cookie και παρόμοιων τεχνολογιών στην Πολιτική Cookie που ισχύει.

7. Διασυνοριακές μεταφορές δεδομένων

Η κοινοποίηση των πληροφοριών όπως ορίζεται στην Ενότητα 6 περιλαμβάνει διασυνοριακές μεταφορές δεδομένων στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και άλλες περιοχές αρμοδιότητας, οι οποίες ενδέχεται να έχουν διαφορετική νομοθεσία για την επεξεργασία δεδομένων. Όταν μεταφέρουμε προσωπικές πληροφορίες σε χώρες εκτός ΕΟΧ, Ηνωμένου Βασιλείου, Ελβετίας και άλλες, όπου οι νόμοι προστασίας δεδομένων έχουν κριθεί ικανοποιητικοί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή από άλλο αρμόδιο κυβερνητικό όργανο, χρησιμοποιούμε τυπικές ρήτρες συμβάσεων (Οι τυπικές ρήτρες συμβάσεων είναι δεσμεύσεις μεταξύ εταιρειών που μεταφέρουν προσωπικά δεδομένα, και τις δεσμεύουν να προστατεύουν το απόρρητο και την ασφάλεια των δεδομένων σου) ή άλλον κατάλληλο μηχανισμό μεταφοράς δεδομένων. Αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε σε διαδικασία επανεξέτασης μεταφορών δεδομένων στους προμηθευτές μας και της σχετικής νομικής βάσης μετά την πρόσφατη απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τις μεταφορές προσωπικών δεδομένων στις ΗΠΑ.

8. Τα δικαιώματά σου

Θέλουμε να έχεις τον έλεγχο των πληροφοριών σου, γι’ αυτό σου υπενθυμίζουμε πως σου παρέχουμε τις ακόλουθες επιλογές και τα εξής εργαλεία:

 • Εργαλεία πρόσβασης/ενημέρωσης στην υπηρεσία. Εργαλεία και ρυθμίσεις λογαριασμού που μπορούν να σε βοηθήσουν στην πρόσβαση, τη διόρθωση ή την αφαίρεση πληροφοριών που μας έδωσες και που σχετίζονται με τον λογαριασμό σου απευθείας μέσα στην Υπηρεσία. Αν έχεις οποιαδήποτε απορία σχετικά με αυτά τα εργαλεία και τις ρυθμίσεις, μπορείς να επικοινωνήσεις για βοήθεια με την ομάδα υποστήριξης πελατών μας, εδώ.
 • Άδειες σε επίπεδο συσκευής. Οι πλατφόρμες κινητής τηλεφωνίας διαθέτουν συστήματα αδειών για συγκεκριμένους τύπους δεδομένων και ειδοποιήσεων, όπως τηλεφωνικές επαφές, φωτογραφίες, υπηρεσίες τοποθεσίας, αναδυόμενες ειδοποιήσεις και αναγνωριστικά διαφημίσεων. Μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις στη συσκευή σου είτε για να δεχτείς είτε για να αρνηθείς τη συλλογή των αντίστοιχων πληροφοριών ή την εμφάνιση των αντίστοιχων ειδοποιήσεων. Φυσικά, σε περίπτωση άρνησης, ορισμένες υπηρεσίες ενδέχεται να χάσουν τη λειτουργικότητά τους.
 • Κατάργηση εγκατάστασης. Για να διακόψεις τη συλλογή όλων των πληροφοριών από μια εφαρμογή, μπορείς να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή με την τυπική διαδικασία απεγκατάστασης για τη συσκευή σου. Μην ξεχνάς πως με την απεγκατάσταση μιας εφαρμογής ΔΕΝ κλείνεις τον λογαριασμό σου. Για να κλείσεις τον λογαριασμό σου, χρησιμοποίησε την αντίστοιχη λειτουργία στην υπηρεσία.
 • Κλείσιμο λογαριασμού. Μπορείς να κλείσεις τον λογαριασμό σου χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη λειτουργία απευθείας μέσα στην υπηρεσία.

Θέλουμε επίσης να γνωρίζεις τα δικαιώματα προστασίας της ιδιωτικότητάς σου. Ακολουθούν κάποια βασικά σημεία που πρέπει να θυμάσαι:

 • Έλεγχος των πληροφοριών σου. Η ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων ενδέχεται να σου δίνει το δικαίωμα να ελέγχεις τις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε για εσένα (ανάλογα με τη δικαιοδοσία, μπορεί να ονομάζεται δικαίωμα πρόσβασης, δικαίωμα μεταφοράς, δικαίωμα γνώσης ή παραλλαγή αυτών των όρων). Μπορείς να ασκήσεις αυτό το δικαίωμα, υποβάλλοντας το αίτημά σου εδώ.
 • Επικαιροποίηση των πληροφοριών σου. Αν πιστεύεις ότι οι πληροφορίες που διατηρούμε για σένα είναι ανακριβείς ή ότι δεν έχουμε πλέον δικαίωμα να τις χρησιμοποιούμε και θέλεις να ζητήσεις τη διόρθωση, τη διαγραφή, τον περιορισμό τους ή έχεις αντιρρήσεις με την επεξεργασία τους, επικοινώνησε μαζί μας εδώ.

Για την προστασία σου και την προστασία όλων των μελών μας, ενδέχεται να σου ζητήσουμε να παρέχεις αποδεικτικά στοιχεία ταυτοπροσωπίας προτού μπορέσουμε να απαντήσουμε στα παραπάνω αιτήματα.

Να έχεις υπόψη σου ότι μπορεί να απορρίψουμε αιτήματα, συμπεριλαμβανομένης της περίπτωσης όπου δεν καταφέρουμε να σε επαληθεύσουμε, εάν το αίτημα είναι παράνομο ή άκυρο ή εάν παραβιάζει εμπορικά απόρρητα ή δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή το απόρρητο ή άλλα δικαιώματα κάποιου άλλου ατόμου. Εάν θέλεις να λάβεις πληροφορίες σχετικά με ένα άλλο μέλος, όπως π.χ. ένα αντίγραφο μηνυμάτων που σου έστειλε μέσω της υπηρεσίας μας, το άλλο μέλος θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας και να δώσει τη γραπτή συγκατάθεσή του προτού αποδεσμεύσουμε τις πληροφορίες. Ενδέχεται επίσης να του ζητήσουμε να παράσχει αποδεικτικά στοιχεία της ταυτότητάς του, προτού απαντήσουμε στο αίτημα.

Επίσης, μπορεί να μην είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε ορισμένα αιτήματα που ενίστανται στην επεξεργασία ή στον περιορισμό επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, ιδίως όταν η ικανοποίηση των αιτημάτων αυτών δεν θα μας επέτρεπε να συνεχίσουμε να σου παρέχουμε την υπηρεσία μας. Για παράδειγμα, δεν μπορούμε να παρέχουμε την υπηρεσία μας εάν δεν έχουμε την ημερομηνία γέννησής σου και συνεπώς δεν μπορούμε να βεβαιωθούμε πώς είσαι 18 ετών και άνω.

Σε ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των χωρών στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο και το Ηνωμένο Βασίλειο, έχεις δικαίωμα να υποβάλεις καταγγελία στην αρμόδια αρχή προστασίας δεδομένων εάν σε προβληματίζει ο τρόπος με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές σου πληροφορίες. Μπορείς να βρεις πληροφορίες σχετικά με τον ρυθμιστή προστασίας δεδομένων για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο εδώ και το Ηνωμένο Βασίλειο εδώ. Η αρχή προστασίας δεδομένων στην οποία μπορείς να υποβάλεις καταγγελία μπορεί να είναι αυτή που ορίζεται για τον τόπο κατοικίας σου, τον τόπο εργασίας σου ή τον τόπο όπου πραγματοποιήθηκε η φερόμενη παραβίαση.

9. Πόσο καιρό διατηρούμε τις πληροφορίες σου

Διατηρούμε τις προσωπικές πληροφορίες σου μόνο εφόσον τις χρειαζόμαστε για νόμιμους επιχειρηματικούς σκοπούς (όπως περιγράφονται στην Ενότητα 5) και όπως επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Αν αποφασίσεις να σταματήσεις να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες μας, μπορείς να κλείσεις τον λογαριασμό σου και το προφίλ σου δεν θα είναι πλέον ορατό σε άλλα μέλη. Να θυμάσαι πως θα κλείσουμε τον λογαριασμό σου αυτόματα εάν δεν είσαι ενεργός/ή για περίοδο διάρκειας δύο ετών. Μετά το κλείσιμο του λογαριασμού σου, θα διαγράψουμε τις προσωπικές πληροφορίες σου, όπως περιγράφεται παρακάτω:

 1. Για να προστατέψουμε την ασφάλεια των μελών μας, εφαρμόζουμε ένα πλαίσιο διατήρησης των πληροφοριών που διαρκεί για τρεις μήνες μετά το κλείσιμο του λογαριασμού ή για έναν χρόνο μετά τον αποκλεισμό του. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, διατηρούμε τις πληροφορίες σε περίπτωση που χρειαστεί να διερευνήσουμε παράνομες ή επικίνδυνες συμπεριφορές. Η διατήρηση πληροφοριών κατά τη διάρκεια αυτού του πλαισίου βασίζεται στο νόμιμο συμφέρον μας καθώς και στο συμφέρον πιθανών τρίτων θυμάτων.
 2. Μόλις λήξει το πλαίσιο διατήρησης πληροφοριών, διαγράφουμε τα δεδομένα και διατηρούμε περιορισμένες πληροφορίες μόνο για συγκεκριμένους σκοπούς, όπως ορίζονται παρακάτω:
  • α) Διατηρούμε περιορισμένα δεδομένα για λόγους συμμόρφωσης με νομικές απαιτήσεις διατήρησης δεδομένων: Συγκεκριμένα, διατηρούμε δεδομένα συναλλαγών για 10 χρόνια ώστε να συμμορφωθούμε με φορολογικές και λογιστικές νομικές απαιτήσεις, στοιχεία πιστωτικών καρτών για τη διάρκεια που ο χρήστης δικαιούται να κάνει οποιαδήποτε ένσταση για συναλλαγές και "δεδομένα κίνησης"/αρχεία καταγραφής, για έναν χρόνο, ώστε να συμμορφωθούμε με νομικές απαιτήσεις διατήρησης δεδομένων. Επίσης, τηρούμε αρχεία με τη συγκατάθεση που μας δίνουν τα μέλη μας για πέντε χρόνια ως απόδειξη της συμμόρφωσής μας με την ισχύουσα νομοθεσία.
  • β) Διατηρούμε περιορισμένες πληροφορίες με βάση το νόμιμο συμφέρον μας: Διατηρούμε αρχεία υποστήριξης πελατών και δεδομένα υποστήριξης, καθώς και ανακριβή τοποθεσία λήψεων/αγορών για πέντε χρόνια, ώστε να υποστηρίζουμε τις αποφάσεις της υποστήριξης πελατών μας, να επιβάλλουμε τα δικαιώματά μας και να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας σε περίπτωση αξίωσης, πληροφορίες σχετικά με την ύπαρξη παλιών λογαριασμών και συνδρομών, τις οποίες διαγράφουμε τρία χρόνια μετά το κλείσιμο του τελευταίου λογαριασμού σου, ώστε να εξασφαλίσουμε τυπικές και ακριβείς οικονομικές προγνώσεις και αναφορές, δεδομένα προφίλ για έναν χρόνο εν αναμονή πιθανών αγωγών, για τη δημιουργία, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων, και αναγκαία δεδομένα ώστε να αποτρέψουμε μέλη τα οποία αποκλείστηκαν από το άνοιγμα ενός νέου λογαριασμού, για όσο διάστημα χρειάζεται για την προστασία της ασφάλειας και των ζωτικών συμφερόντων για τα μέλη μας.
  • γ) Τέλος, διατηρούμε πληροφορίες με βάση το νόμιμο συμφέρον μας όταν υπάρχει εκκρεμές ή πιθανό ζήτημα, αξίωση ή διαφωνία που απαιτεί από εμάς να διατηρήσουμε πληροφορίες (συγκεκριμένα εάν λάβουμε μια έγκυρη νομική κλήτευση ή αίτηση, η οποία μας ζητά να διατηρήσουμε δεδομένα) (σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστεί να διατηρήσουμε τα δεδομένα ώστε να συμμορφωθούμε με τις νομικές υποχρεώσεις μας) ή εάν τα δεδομένα θεωρούνται απαραίτητα ως μέρος των νομικών διαδικασιών).

10. Το απόρρητο των παιδιών

Οι υπηρεσίες μας περιορίζονται σε άτομα 18 ετών και άνω. Δεν επιτρέπουμε άτομα κάτω των 18 ετών στην πλατφόρμα μας. Αν υποψιάζεσαι ότι ένα μέλος είναι κάτω των 18 ετών, χρησιμοποίησε τον μηχανισμό αναφοράς που είναι διαθέσιμος στην υπηρεσία.

11. Υποψήφιοι για θέσεις εργασίας, εξωτερικοί συνεργάτες και αντιπρόσωποι προμηθευτών

Επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές πληροφορίες των υποψήφιων για θέσεις εργασίας, των εξωτερικών συνεργατών και των αντιπροσώπων προμηθευτών μας, ως μέρος των διαδικασιών πρόσληψης και διαχείρισης ταλέντων και της διαχείρισης των υπηρεσιών που μας παρέχουν οι εξωτερικοί συνεργάτες και προμηθευτές μας. Εάν είσαι υποψήφιος για θέση εργασίας, εξωτερικός συνεργάτης ή αντιπρόσωπος προμηθευτών της Tinder, ισχύουν κάποιοι σχετικοί όροι της παρούσας Πολιτικής απορρήτου για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σου, συμπεριλαμβανομένων των ενοτήτων της παρούσας Πολιτικής απορρήτου όπου αναφέρονται ο οργανισμός που φέρει την ευθύνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σου, οι μεταφορές προσωπικών δεδομένων, τα δικαιώματα που έχεις βάση σχετικού νόμου, ο τρόπος να επικοινωνήσεις μαζί μας και οι πληροφορίες ειδικά για την Καλιφόρνια.

Εάν είσαι υποψήφιος για θέση εργασίας, οι προσωπικές πληροφορίες τις οποίες επεξεργαζόμαστε για εσένα ίσως να διαφέρουν ανάλογα με τη θέση εργασίας για την οποία κάνεις αίτηση, αλλά συνήθως περιλαμβάνουν όσα μας παρέχεις ως μέρος της αίτησης για τη θέση εργασίας, αλλά και επαγγελματικά προσόντα, υπόβαθρο και πληροφορίες από αναφορές που μας παρείχαν εταιρείες πρόσληψης προσωπικού ή τρίτα μέρη. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να υποστηρίζουμε τη διαδικασία πρόσληψης, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε συμβόλαιο εργασίας. 'Όσον αφορά τους εξωτερικούς συνεργάτες και τους αντιπρόσωπους προμηθευτών, ίσως να επεξεργαστούμε πληροφορίες ταυτοποίησης και πληροφορίες σχετικά με την εργασία, όπως είναι αναγκαίο για τη διαχείριση της σχέσης μας μαζί σου και με τον εργοδότη σου, το οποίο είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης υπηρεσιών, αλλά και για τη δημιουργία, άσκηση ή υπεράσπιση πιθανών νομικών αξιώσεων. Ίσως να κοινοποιήσουμε προσωπικές πληροφορίες με παρόχους υπηρεσιών που μας βοηθούν με την πρόσληψη και διαδικασίες επεξεργασίες τεχνικών δεδομένων, καθώς και εταιρείες του ομίλου Match Group (για παράδειγμα, εάν έχεις μια επαγγελματική σχέση με υπάλληλους ενός συνεργάτη). Διατηρούμε τις προσωπικές πληροφορίες σου μόνο για όσο διάστημα θεωρείται απαραίτητο για αυτούς τους σκοπούς.

12. Αλλαγές στην Πολιτική απορρήτου

Επειδή πάντα αναζητούμε νέους και καινοτόμους τρόπους για να σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις ουσιαστικές γνωριμίες και προσπαθούμε να είμαστε σίγουροι πως οι επεξηγήσεις μας για τις πρακτικές μας για τα δεδομένα παραμένουν ενημερωμένες, η παρούσα πολιτική μπορεί να αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Θα σε ειδοποιήσουμε εγκαίρως πριν από την εφαρμογή σημαντικών αλλαγών, ώστε να έχεις χρόνο για να ελέγξεις τις αλλαγές.

13. Πώς να επικοινωνήσεις μαζί μας

Εάν έχεις απορίες σχετικά με την παρούσα Πολιτική απορρήτου, έχεις τις εξής επιλογές:

Εάν κατοικείς σε χώρα στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην Ελβετία:

Διαδικτυακά: εδώ

Μέσω ταχυδρομείου:

Data Protection Officer

MTCH Technology Services Limited

Tinder

WeWork Charlemont Exchange

42 Charlemont Street

Dublin 2, D02 R593

Ireland

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους επικοινωνίας με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων, κάνε κλικ εδώ.

Εάν μένεις στην Ιαπωνία:

Διαδικτυακά: εδώ

Μέσω ταχυδρομείου:

Data Protection Officer

MG Japan Services GK

c/o Match Group, LLC

8750 North Central Expressway

Suite 1400

Dallas, TX 75231

United States

Εάν κατοικείς σε χώρα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ελβετίας και της Ιαπωνίας:

Διαδικτυακά: εδώ

Μέσω ταχυδρομείου:

Data Protection Officer

Match Group, LLC

8750 North Central Expressway

Suite 1400

Dallas, TX 75231

United States