Centre de seguretat i polítiques de Tinder

El nostre compromís:

A Tinder ens prenem molt seriosament la seguretat i el benestar dels nostres usuaris i ens sentim orgullosos de tenir l'aplicació més popular del món per conèixer gent, que cada dia ajuda milions de persones a connectar. Si bé el percentatge d'usuaris que han estat víctima d’activitats delictives és relativament baix, creiem que un sol cas de conducta indeguda o delictiva ja és massa.

Per això, sempre treballem en noves actualitzacions, col·laboracions i tecnologies per millorar les nostres iniciatives en matèria de seguretat a l'hora que fomentem un ambient respectuós per conèixer gent. A continuació trobaràs informació sobre les nostres eines i pràctiques de seguretat. Visquis on visquis, el nostre objectiu és el mateix: oferir als nostres usuaris una experiència segura i positiva.

Les nostres eines de seguretat:

Utilitzem una sèrie d’eines, sistemes i processos de moderació i investigació d'avantguarda i invertim molts recursos per prevenir, controlar i eliminar els comportaments inapropiats (com ara la suplantació o l'assetjament) a l'aplicació.

Entre altres coses, fem anàlisis automatitzats dels perfils per detectar llenguatge i imatges inapropiats, estudiem les denúncies dels usuaris i investiguem les activitats i els perfils sospitosos, fem shadow banning als comptes sospitosos i bloquegem les adreces electròniques i IP, els números de telèfon i altres identificadors associats als usuaris malintencionats.

Tenim una política de tolerància zero a l’assetjament i animem els usuaris a que denunciïn qualsevol conducta indeguda i qualsevol persona que incompleixi les directrius comunitàries o les nostres condicions d’ús mitjançant l’eina de denúncia integrada en tots els perfils de Tinder o contactant amb el nostre equip. Quan rebem una denúncia, el nostre equip adopta les mesures adequades, eliminant el contingut, bloquejant el compte o informant-ne la policia.

Constantment avaluem i perfeccionem els nostres processos, i sempre que podem col·laborem amb la policia per protegir els usuaris.

Consell consultiu de Match Group:

Com a part de Match Group, treballem amb socis a través del consell consultiu de Match Group (MGAC), format per experts i defensors que treballen en l'estudi i la prevenció de les agressions sexuals, el tràfic sexual i altres problemes similars. L’equip executiu de Match Group es reuneix amb el MGAC dos cops l'any per avaluar les nostres polítiques i fer recomanacions per millorar la seguretat dels nostres productes. Els fundadors del MGAC són:

  • Scott Berkowitz, president del Rape, Abuse & Incest National Network (RAINN)
  • Tarana Burke, creadora del moviment #MeToo
  • Catherine Chen, Chief Program Officer de Polaris
  • John Clark, CEO del National Center for Missing & Exploited Children
  • Julie Cordua, CEO de Thorn
  • Yolanda Edrington, COO del National Sexual Violence Resource Center
  • Judy Postmus, fundadora del Center on Violence Against Women & Children de la Universitat Rutgers.

Resposta a denúncies per agressió:
Els usuaris de Tinder poden denunciar fàcilment els casos d'abús o agressió des de l'aplicació o el web. Recomanem que els usuaris que creguin que han estat víctima d’un delicte ho denunciïn a la policia. El nostre equip treballa per investigar ràpidament els delictes denunciats, avaluar la situació i prendre les mesures oportunes, i coopera plenament amb la policia en totes les investigacions.

Quan un usuari denuncia una agressió a Tinder, intentem identificar el presumpte autor i bloquejar-li el compte. A continuació, es registra l'incident a l'arxiu de seguretat centralitzat de Match Group i es fa una cerca a les altres plataformes associades per veure si l'agressor hi té algun compte. Si se'n troben més comptes, també es bloquegen.

Educació per als usuaris:
Oferim consells de seguretat, tant en línia com a través de l’aplicació, per educar i capacitar els usuaris per prendre decisions intel·ligents i segures mentre utilitzen Tinder.

Consulta aquí els nostres consells de seguretat

Relacions governamentals i treball legislatiu:
Entenem que tenim la responsabilitat de contribuir a definir els estàndards del sector. Per això, donem suport a Match Group en la col·laboració amb legisladors i reguladors de tot el món per crear i aprovar lleis centrades en la seguretat que ajudin a protegir tant els nostres usuaris com els d'altres plataformes tecnològiques. El nostre equip treballa activament amb diversos estats per promoure una legislació que ajudi a combatre el catfishing. Per saber-ne més, visita aquesta pàgina

Agraïm l’oportunitat de treballar amb els governs de tot el món per fer que internet sigui un lloc més segur per a tothom.

Frau

A Tinder ens prenem el problema del frau molt seriosament. Tenim una política de tolerància zero amb els comportaments depredadors de qualsevol tipus. Tenim un equip especialitzat en fraus que utilitza una xarxa de tecnologia punta per detectar fraus, revisa tots els perfils d'usuaris a la cerca de llenguatge sospitós, estudia les denúncies dels usuaris i investiga les activitats i els perfils sospitosos. No està permés que cap usuari enviï diners a altres usuaris que no hagi vist en persona, tant si s'han conegut a Tinder com si no. A més, animem els usuaris a denunciar mitjançant l'eina de denúncies qualsevol persona que hagi demanat informació financera. Això és molt útil per evitar gairebé totes les estafes i ajuda a protegir les víctimes potencials. 

Privacitat de les dades i seguretat de la plataforma:

La privacitat dels usuaris és una de les nostres màximes prioritats i treballem amb diligència per complir les lleis i les normes sectorials en matèria de privacitat i anar més enllà. Sabem que el que fas a l'aplicació és una qüestió privada i apliquem polítiques estrictes i sistemes tècnics, com ara el xifratge de les fotos i els missatges dels usuaris o eines que restringeixen l'accés dels empleats a les comunicacions i altres dades dels usuaris. En aquest sentit, la nostra única missió és protegir els usuaris de Tinder i les seves dades privades.

A diferència d'altres aplicacions socials, el nostre model de negoci se centra en proporcionar als usuaris funcions prèmium, com ara compres a l'aplicació o abonaments, per millorar la seva experiència a l'aplicació. No venem dades a tercers ni depenem de la publicitat per mantenir o fer créixer el nostre negoci. De fet, a l'any 2018 menys del 5 % dels nostres ingressos van provindre de la publicitat. Les teves dades són teves. Per això, pots demanar-ne una còpia aquí en qualsevol moment. La informació més actualitzada sobre les nostres pràctiques en matèria de dades sempre està disponible públicament a la nostra política de privacitat, a la qual també es pot accedir a través de la nostra aplicació.

A més, millorem constantment les nostres defenses en la batalla contra les persones amb males intencions.No obstant això, per tal de millorar la protecció dels usuaris i evitar facilitar informació a potencials delinqüents, no parlem sobre les eines de seguretat que fem servir ni sobre les millores que podem aplicar.

---

Informació i polítiques addicionals:

El nostre objectiu principal és posar en contacte els nostres usuaris amb gent nova. Tot i que això és molt divertit, és important recordar que hi ha certes directrius comunitàries que els nostres usuaris han de respectar per tal que Tinder sigui la millor aplicació per conèixer gent.

Animen els nostres usuaris a denunciar tots els casos de mal comportament que vegin a la nostra plataforma i en altres llocs. Denunciar un usuari per una conducta inadequada és ràpid i senzill: al perfil de l'usuari en qüestió, s'ha de tocar la icona dels tres punts i seleccionar "Denunciar". Els usuaris també poden denunciar altres usuaris enviant un correu electrònic a help@gotinder.com.

A continuació trobaràs més informació sobre algunes de les polítiques que hem implementat per fer que Tinder sigui més segur.

Dedicació a la inclusió:

Independentment de la identitat de gènere, la orientació sexual i l'origen ètnic o cultural, tothom és benvingut a Tinder. Ens esforcem per fer de Tinder la plataforma per conèixer gent més inclusiva i hem col·laborat estretament amb organitzacions de tot el món per millorar constantment les nostres pràctiques. Actualment, els nostres usuaris a tot el món poden triar entre 9 orientacions sexuals i entre més de 50 identitats de gènere.

Assetjament

Tenim una política de tolerància zero de l’assetjament a la nostra plataforma.Animen tots els usuaris a denunciar qualsevol comportament inacceptable perquè l'equip de la comunitat pugui investigar-lo i prendre les mesures oportunes.

Usuaris menors d'edat:

Tinder és per a usuaris majors de 18 anys i treballem de valent per garantir que no hi hagi menors d'edat. Utilitzem una sèrie d’eines, sistemes i processos de moderació i investigació d'avantguarda i invertim molts recursos per evitar que persones menors d'edat utilitzin la nostra aplicació.

Entre altres coses, fem anàlisis automatitzats dels perfils per detectar llenguatge inapropiat i imatges també inapropiades, estudiem les denúncies dels usuaris i investiguem les activitats i els perfils sospitosos, i bloquegem adreces electròniques, números de telèfon i altres identificadors associats a usuaris menors d'edat que intenten eludir aquestes restriccions. També confiem que els usuaris denunciïn qualsevol perfil on es puguin mostrar menors d'edat, perquè puguem investigar-ho i, si escau, eliminar el perfil.

No volem menors d’edat a Tinder. Així de clar.

Prostitució:

L'oferiment i la sol·licitud de serveis sexuals constitueixen una infracció de les nostres condicions d’ús.Si un usuari detecta un perfil que infringeix les nostres condicions, l'animem a denunciar-lo mitjançant l'eina integrada en tots els perfils de Tinder o a través del nostre web.Les denúncies permeten al nostre equip dedicat a la comunitat adoptar les mesures adequades, que poden passar per eliminar el perfil o bloquejar l'usuari infractor.

Substàncies il·legals:

La promoció de substàncies il·legals a Tinder constitueix una infracció de les nostres condicions d’ús i tenim un sistema implantat per eliminar de l’aplicació els comptes que ho facin. Si un usuari detecta un perfil que infringeix les nostres condicions, l'animem a denunciar-lo dins de l'aplicació.

Recursos d'ajuda, suport i assessorament:

En cas d'emergència, truca al 911 (als EUA i a Canadà) o a la policia local.

Rape, Abuse and Incest National Network (RAINN) Hotline

1-800-656-HOPE (4673) I www.rainn.org  

Planned Parenthood

1-800-230-7526 I www.plannedparenthood.org

National Domestic Violence Hotline

1-800-799-SAFE (7233) o 1-800-787-3224 I www.thehotline.org

National Human Trafficking Hotline

1-888-272-7888 o SMS al 233733 I www.humantraffickinghotline.org

National Sexual Violence Resource Center

1-877-739-3895 I www.nsvrc.org

National Center for Missing & Exploited Children

1-800-THE-LOST (843-5678) I www.cybertipline.com

Cyber Civil Rights Initiative

1-844-878-2274 I www.cybercivilrights.org

FBI Internet Crime Complaint Center

www.ic3.gov

Si ets fora dels EUA, aquí trobaràs una llista de recursos disponibles en molts dels països en què operem.