Centrul de securitate și politici Tinder

Angajamentul nostru:

Luăm foarte în serios siguranța, securitatea și bunăstarea utilizatorilor noștri. Fiind cea mai populară aplicație din lume pentru întâlnirea cu oameni noi, ne mândrim că putem conecta milioane de oameni în fiecare zi. Deși procentul de compatibilități în care utilizatorii au devenit victime ale activității infracționale este unul mic, credem cu fermitate că orice incident care implică o conduită incorectă sau un comportament infracțional înseamnă prea mult. 

Explorăm în continuu noi actualizări, parteneriate și tehnologii pentru a ne îmbunătăți eforturile legate de siguranță și a informa cu privire la acestea, promovând totodată un mediu respectuos pentru întâlnirea cu oameni noi. Informații despre instrumentele și practicile noastre de siguranță pot fi găsite mai jos. Indiferent dacă ești în Santa Monica, São Paulo sau Seul, obiectivul nostru rămâne același: o experiență sigură și pozitivă pentru utilizatorii platformei noastre.

Instrumentele noastre de siguranță:

Folosim o rețea de instrumente, sisteme și procese de moderare și evaluare, manuale și automatizate și investim resurse semnificative pentru a preveni, monitoriza și elimina comportamentul necorespunzător (uzurparea identității, hărțuirea și multe altele) din aplicația noastră.

Aceste instrumente includ scanarea automată a profilurilor pentru limbaj și imagini cu probleme; verificări manuale ale profilurilor și activităților suspecte și ale rapoartelor generate de utilizatori; conturi suspecte care interzic practica blocării din umbră; precum și blocarea adreselor de e-mail, a numerelor de telefon, a adreselor IP și a altor identificatori asociați cu utilizatorii rău intenționați.

Avem o politică de toleranță zero în ceea ce privește hărțuirea și ne încurajăm comunitatea să raporteze orice caz de conduită incorectă și/sau pe oricine care încalcă Regulile comunității sau Termenii de utilizare, prin intermediul instrumentului de auto-raportare inclus în toate profilurile Tinder sau prin contactarea echipei noastre online. În cazul în care primim un astfel de raport, echipa noastră dedicată comunității ia măsurile adecvate, care pot include eliminarea conținutului, interzicerea utilizatorului sau notificarea autorităților competente de aplicare a legii.

Evaluăm și perfecționăm în mod constant procesele noastre și vom lucra întotdeauna cu autoritățile de aplicare a legii, acolo unde este posibil, pentru a ne proteja utilizatorii.

Consiliul consultativ al Match Group:

Ca parte a Match Group, lucrăm cu partenerii externi prin Consiliul consultativ al Match Group (MGAC), un grup de experți și avocați recunoscuți, implicați în studiul și prevenirea agresiunii sexuale, a traficului în scopuri sexuale și a altor probleme similare. Echipa executivă Match Group se întâlnește cu MGAC bianual pentru a ne evalua politicile și a solicita recomandări cu privire la modul de îmbunătățire a siguranței produselor noastre. Printre membrii fondatori se numără:

  • Scott Berkowitz, președinte, Rețeaua națională de luptă împotriva violurilor, a abuzurilor sexuale și a incesturilor (RAINN).
  • Tarana Burke, fondatoare a mișcării, „Me Too”.
  • Catherine Chen, director de program, Polaris
  • John Clark, director general, Centrul național pentru copiii dispăruți și exploatați.
  • Julie Cordua, director general, Thorn.
  • Yolanda Edrington, director operațional, Centrul național de resurse privind violența sexuală.
  • Dr. Judy Postmus, fondator, Centrul pentru violența împotriva femeilor și a copiilor, Universitatea Rutgers.

Răspunsul la raportarea agresiunilor:
Utilizatorii Tinder pot raporta cu ușurință cazurile de abuz sau de agresiune prin intermediul aplicației sau online. Încurajăm cu tărie orice utilizator care crede că a fost victimă a unei infracțiuni să o raporteze autorităților de aplicare a legii. Echipa noastră depune eforturi pentru a investiga prompt infracțiunile raportate, a evalua și a lua măsuri adecvate și cooperează deplin cu autoritățile de ordine în orice investigație.

Când un utilizator raportează o agresiune la Tinder, încercăm să identificăm presupusul făptuitor și să blocăm contul asociat. Incidentul este apoi raportat în registrul de siguranță centralizat al Match Group și verificat la diferitele branduri pentru a vedea dacă utilizatorul are alte conturi pe alte platforme. Dacă se găsesc alte conturi, acestea sunt și ele blocate.

Educarea utilizatorilor:
Oferim sfaturi de siguranță, atât online, cât și prin intermediul aplicației, pentru a educa utilizatorii și a le oferi puterea de a face alegeri inteligente și sigure în timp ce interacționează pe Tinder.

Vizualizează aici sfaturile noastre pentru menținerea siguranței

Relațiile guvernamentale și munca legislativă:
Înțelegem că avem responsabilitatea de a juca un rol în definirea standardelor pentru întreaga industrie, motiv pentru care susținem eforturile Match Group de a colabora strâns cu legiuitorii și cu autoritățile de reglementare din întreaga lume pentru a defini și a promulga noi legi pentru siguranță, care pot contribui la siguranța atât a utilizatorilor noștri, cât și a celor de pe alte platforme tehnologice. Echipa noastră lucrează activ cu mai multe state la promovarea legislației care să contribuie la combaterea înșelăciunii prin profiluri false. Pentru mai multe informații, consultă informațiile de aici

Salutăm oportunitatea de a colabora cu guvernele din întreaga lume pentru ca internetul să fie un loc mai sigur pentru toți.

Frauda

Luăm foarte în serios problema fraudei pe Tinder. Avem o politică de toleranță zero în ceea ce privește comportamentul prădător de orice fel. Avem o echipă dedicată pentru identificarea fraudei care utilizează o rețea de tehnologie de vârf în domeniu care caută fraudele, examinează profilul fiecărui membru pentru un limbaj necorespunzător și verifică manual profilurile suspecte, activitatea și rapoartele generate de utilizatori. În ultimă instanță, nimeni, indiferent dacă s-au întâlnit pe Tinder sau nu, nu trebuie să trimită niciodată bani cuiva cu care nu s-a întâlnit în persoană.  În plus, îi încurajăm pe membrii noștri să raporteze orice persoană care a solicitat informații financiare, prin intermediul instrumentului nostru de autoraportare.  Acești doi pași vor contribui considerabil la oprirea a aproape fiecărei înșelătorii în curs și vor ajuta la protejarea viitoarei potențiale victime.  

Confidențialitatea datelor și securitatea platformei:

Confidențialitatea utilizatorilor noștri este o prioritate de vârf a companiei Tinder și depunem toate eforturile pentru a ne asigura că facem mai mult decât legile de confidențialitate și standardele în vigoare în domeniu. Știm că timpul petrecut în aplicație este o chestiune privată și avem în vigoare politici și sisteme tehnice stricte, inclusiv criptarea fotografiilor utilizatorilor și a mesajelor, și instrumente care restricționează accesul angajaților noștri la comunicările dintre utilizatori și la alte date ale utilizatorilor. Când vine vorba despre datele utilizatorilor Tinder, singurul nostru mandat este de a păstra siguranța și confidențialitatea datelor utilizatorilor noștri.

Spre deosebire de alte aplicații sociale, modelul nostru de afaceri este axat pe furnizarea către utilizatori a funcțiilor premium, inclusiv actualizări și abonamente în aplicație, pentru a îmbunătăți experiența acestora în aplicația noastră. Nu vindem date către terți și nu depindem de publicitate pentru a ne menține sau dezvolta afacerea. De fapt, în 2018, mai puțin de cinci procente din totalul veniturilor au fost generate prin publicitate. Datele tale îți aparțin. Ca atare, utilizatorii pot solicita o copie a datelor aici în orice moment. Cele mai recente informații despre practicile noastre în materie de date sunt întotdeauna disponibile publicului larg în Politica noastră de confidențialitate, care poate fi accesată și prin intermediul aplicației noastre.

În plus, ne îmbunătățim constant apărarea în lupta împotriva persoanelor rău intenționate.  Cu toate acestea, nu discutăm despre instrumentele de securitate specifice pe care le folosim sau despre îmbunătățirile pe care le putem implementa pentru a ne proteja utilizatorii în mod optim și pentru a evita să oferim informații confidențiale eventualilor infractori.

---

Politici și informații suplimentare:

Obiectivul nostru fundamental este de a prezenta comunitatea noastră de utilizatori unor persoane noi. Și, deși acest lucru este foarte distractiv, este important să rețineți că există Regulile comunității pe care utilizatorii noștri trebuie să le respecte pentru ca Tinder să fie cea mai bună aplicație pentru întâlnirea cu persoane noi.

Ne încurajăm utilizatorii să raporteze orice caz de comportament rău intenționat în cadrul sau în afara platformei noastre. Raportarea unui utilizator pentru conduită necorespunzătoare se realizează simplu și ușor. Pe orice profil dat, utilizatorii pot să atingă pictograma „3 puncte” și să selecteze opțiunea „Raportează”. De asemenea, utilizatorii pot raporta un alt utilizator prin e-mail la help@gotinder.com.

Mai jos găsiți mai multe detalii despre unele dintre politicile noastre pe care le-am implementat pentru a spori securitatea Tinder.

Angajamentul cu privire la incluziune:

Indiferent de identitatea de gen, orientarea sexuală, etnia sau trecutul tău, Tinder îți urează bun venit. Ne străduim să facem din Tinder platforma cea mai inclusivă pentru întâlnirea cu persoane noi și am colaborat strâns cu organizații din întreaga lume pentru a ne îmbunătăți constant practicile. Astăzi, le oferim utilizatorilor peste 50 de identități de gen în țări din întreaga lume și 9 orientări sexuale.

Hărțuire

Avem o politică de toleranță zero în ceea ce privește hărțuirea pe platforma noastră. Încurajăm toți utilizatorii să raporteze orice comportament inacceptabil, astfel încât echipa comunității să poată să investigheze și să ia măsurile corespunzătoare.

Utilizarea de către minori:

Tinder este destinat utilizatorilor cu vârsta peste 18 ani și depunem eforturi să menținem cu vigilență o comunitate rezervată exclusiv adulților. Folosim o rețea de instrumente, sisteme și procese de moderare și evaluare, manuale și automatizate și investim resurse semnificative pentru a împiedica minorii să se înscrie în aplicația noastră și pentru a-i elimina din aceasta.

Aceste instrumente pot include scanarea automată a profilurilor pentru limbaj și imagini rău intenționate, verificări manuale ale profilurilor și activităților suspecte și ale rapoartelor generate de utilizatori, precum și blocarea adreselor de e-mail, a numerelor de telefon și a altor identificatori asociați cu utilizatorii minori care încearcă să eludeze aceste restricții. De asemenea, ne bazăm pe utilizatorii noștri pentru a raporta orice profil care poate prezenta un minor, astfel încât să-l putem investiga și elimina, dacă este cazul.

Nu dorim minori pe Tinder. Punct.

Solicitarea/Prostituția:

Solicitarea de orice fel – indiferent dacă încearcă să cumpere sau să vândă – este împotriva Termenilor noștri de utilizare.Dacă un utilizator descoperă un profil care încalcă termenii noștri, îl încurajăm să raporteze prin intermediul instrumentului de autoraportare prezent pe toate profilurile Tinder sau online.  O astfel de raportare permite echipei noastre dedicate comunității să ia măsurile adecvate, care pot include eliminarea profilului sau interzicerea utilizatorului.

Substanțele ilegale:

Profilurile (sau utilizatorii Tinder) care promovează substanțe ilegale încalcă Termenii noștri de utilizare și avem în vigoare un sistem pentru eliminarea acestor profiluri din aplicație. Dacă un utilizator descoperă un profil care ne încalcă termenii, îl încurajăm să-l raporteze în aplicație.

Resurse pentru ajutor, sfaturi sau asistență:

În caz de urgență, sunați la 911 (SUA sau Canada) sau la agenția locală de aplicare a legii.

Linia telefonică a Rețelei naționale de luptă împotriva violurilor, a abuzurilor sexuale și a incesturilor (RAINN)

1-800-656-HOPE (4673) I www.rainn.org  

Planned Parenthood (Planificare familială)

1-800-230-7526 I www.plannedparenthood.org

Linia telefonică pentru victimele violenței domestice

1-800-799-SAFE (7233) sau 1-800-787-3224 I www.thehotline.org

Linia telefonică națională pentru victimele traficului de persoane

1-888-272-7888 sau mesaj text la 233733 I www.humantraffickinghotline.org

Centrul Național de Resurse privind Violența Sexuală

1-877-739-3895 I www.nsvrc.org

Centrul Național pentru Copiii Dispăruți și Exploatați

1-800-THE-LOST (843-5678) I www.cybertipline.com

Inițiativa privind drepturile civile pe internet

1-844-878-2274 I www.cybercivilrights.org

Centrul de Reclamații pentru Infracțiuni pe Internet FBI

www.ic3.gov

Dacă te afli în afara SUA, apasă aici pentru o listă de resurse din numeroase țări în care activăm.